Октомври е далече, а в коремчето расте мъничко човече Тема 5

• 31 944
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Аз си спомням първата нощ вкъщи...беше кошмарна. В болницата 2 дни не се чуваше гласът на бебето, но първата нощ вкъщи голям рев. Нито носене, нито гушкане, нищо не помагаше. Оказа се, че е гладно, коластрата вече не му стигаше. На сутринта ми слезе кърмата, нахрани се и пак беше кротко като ангелче. Опитах да му дам от шише АМ, но не искаше, търсеше да суче.

Все още не мисля за раждането, вижда ми се далеч, може би защото не ме е страх. Като изляза болничен септември, тогава може би ще осъзная какво ми предстои.

mommy22, при мен не срязаха пъпната връв веднага. В последните няколко години се практикува така нареченото "отложеното прерязване на пъпната връв", според което бебето получава с 32% повече кръв и така се увеличава хемоглобинът. Наред с това обемът на желязото е по-голям и така се намалява риска от анемия. Предпомагам и в България вече е практика.

# 676
  • UK
Не мога да си представя да раждам и мъжът ми да не е с мен през цялото време. Такава подкрепа в този момент е незаменима, а и не бих му отнела преживяването да премине и той през цялата емоция при раждането на детето. Бащите са по-силни, отколкото ги смятаме. Моят мъж присъства на секциото с дъщеря ми, беше много горд и щастлив. Беше си зад паравана, дадоха му да пререже пъпната връв, после отиде със сестрата и бебето до везната и докато я проверяваха, дадоха му да направи снимки, беше страхотно. Дори не коментираме дали ще присъства и този път, ясно е.

# 677
Нормално раждане, каквото имах аз.. добре, че не присъства мъжа ми.
Не бих му го причинила. Секциото е друго нещо.
Ама пак е въпрос на личен избор.

А забелязвате ли да имате апетит за храни, които по принцип не обичате?
2 пъти ми се случи. ММ като ме видя да ям чесън не можа да повярва. 😂🤣

# 678
Аз смятам да оставя избора на него. Не искам да го насилвам, защото знам винаги колко се притеснява. Той дори се притеснява само от мисълта, че може да родя естествено. В неговата глава секциото е по-безопасния начин, предвид, че съм 152см. Не искам да си го представям, него в този момент. Миналото лято се порязах кофти с консервата на кучето, миличкия така пребледня, че за една бройка и на него да му стане лошо... В крайна сметка важното е всичко да е наред, вариант е, ако е възможно да го извикат след като се роди... но ще ми е за първи път и не знам как протича процеса... Grinning

# 679
  • UK
Много ги жалите тези мъже.

# 680
При нас... като цяло сякаш аз съм опората в двойката. Семейството на ММ много го е подтискало и до ден днешен той ми напомня колко голяма опора съм му и му давам сили да се справя с трудностите. Силен е физически много повече от мен, но психически определено аз съм по-силна и оправна. Като имаме проблем с поръчки, доставки, аз ги оправям и се разправям, търся си правата и т.н. До този момент не е дошъл на нито един преглед с мен, защото семейството му го натиска на работата (имат семеен бизнес и всеки път е егати драмата да отсъства). Може да звучи малко странно, но... съм свикнала да се оправям сама, още преди да го срещна, както и след това. Ако трябва да съм честна, малко ще ми е неестествено той да е с мен докато раждам. Може да звучи странно, но нямам нужда от него, докато раждам. Бих искала той да присъства с цел да види какъв е зор и болка, напъни, да види през какво трябва да мина, за да има и той дете, да не си мисли, че е "на готово" и че е било като да се из***еш след повечко люто на вечеря.

Той няма и желание да присъства, малко закостеняло мисли по някои отношения, включително какво е мъжка работа и какво е женска работа и не вижда каква работа би имал около едно раждане (вкъщи обаче домакинства, чисти, помага, перални и т.н.). Та, казах му, че и аз не държа да присъства на самото раждане, но държа да е отвън пред вратата, няма работа, няма родители, нищо няма да се съглася да му е по-важно отколкото да е там и да очаква раждането и държа да е първият човек, който да дойде до мен, когато бебето се появи и да е там в секундата в която това стане. На това адски много държа и съм сколнна да вдигна скандал и да сменя името в последния момент, ако желанието ми не е удовлетворено.

# 681
Аз не искам бащата да присъства, но искам да е много близо и да е първия който е при мен 😄 ако съм планирано секцио мислим да не казваме на абсолютно никой друг.. Когато се роди тогава, а ако е естествено не знам 🤭

# 682
С ММ още в началото обсъдихме въпроса с присъствието му на раждането и той изяви голямо желание да е с мен. Даже съм му поръчала да съблюдава за неща, които са ми важни, като отложеното клампиране например, ако аз не съм в състояние да настоявам. Понеже искам да раждам естествено, съм го подготвила, че надали ще е красива гледка, вероятно ще има някои gross моменти, и искам да е наясно с тези неща взимайки решението. Въпреки това е категоричен, че иска да присъства, и аз много ще се радвам наистина да се получи така. Някак това ми се струва много "наш" си момент и със сигурност нещо, което искам да споделим. Да не говорим, че смятам, че ще засили и неговото усещане за участие в процеса. Понеже не износват бебетата, ми се струва, че мъжете имат нужда от допълнителни начини, по които да се чувстват включени. И разбира се, подкрепата, която може да окаже, ще е ценна, стига да не тръгне да припада хахах.

Изибел, дано нещата да се уталожат и да те изпишат съвсем скоро с отшумяло зацапване!

Моми, да се оправя девойката и ти с нея!

Момичета, вие от кога мислите за болничен? Аз обмислям края на юли, защото напрежението и натоварването върху мен на работа расте и просто не ми е ок да се разправям с целия този стрес и натоварване. Притеснявам се как и кога да проведа разговора с шефа ми, който се държи така все едно никога няма да излизам в майчинство и все с нови неща ме затрупва. Приемам съвети и споделен опит.

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 15:17 от Moonlit

# 683
Аз вече съм в болничен, след 20 г. седмица и много се радвам.. На работа беше доста напрегнато, сега си почивам, ходя на лекции за бременни, пазарувам малко по-малко, имам време да обикалям, да разглеждам и си подремвам защото си мисля, че вероятно няма да имам след това много шанс за това 😄 чуствам се доста добре откакто почивам.

# 684
Moonlit Аз ще добутам края на Юли и от 2ри Август излизам, тъкмо да слея с 45-дневния. От вкъщи ми е работата, не ми тежи, но вече съм твърде разсеяна, не знам даже този месец как ще издържа Grinning

# 685
  • UK
30.09 ми е последният работен ден чак Angry
За съжаление тук няма опция да спреш работа мнофо преди термин, иначе си изяждаш от майчинството и времето с бебето.

# 686
Вчера една мама от Юлската група прескочи в Юнската да каже как върви при тях, иначе са във вайбър. Беше ми направило впечатление и че са в многоброен състав, викам си”бре, най-много летни бебета ли се раждат” 🤔. Та бебевалежа при тях е започнал, имат вече 12 родени бебенца през Юни, първото, от които родено в 31г.с и всички са здрави 👏🏻👏🏻👏🏻 Та си мисля, бре, малко като навлезем по-така в Септември, и ние може би ще започнем да посрещаме 👶👼🧑🍼👩🏻🍼🐤

Мислех да споделя интересна статия наскоро, но все пак не знам колко мами са по духовните неща и пропуснах, та с две думи се казваше, че децата на новото време ще се развиват доста бързо в утробата на мама и могат често да ни изненадват по-рано , напълно здрави и пораснали.

# 687
Сподели статията, Мая Simple Smile

# 688
Sweety], заповядай.

"Децата, които сега идват на Земята  ще бъдат вече от шеста или така наречената "златна" раса!
При тях изцяло ще е застъпен Христовият дух!
Това са децата с Божествено присъствие и те идват за да ни направят по-добри, да ни научат как да се обичаме и приемаме такива каквито сме!

Как обаче да се подготвим за тяхното идване?

И защо ще има много семейни двойки с репродуктивни проблеми?

На Земята започнаха да слизат във въплъщение изключително високо еволюирали духове!
За да може една майка да зачене и да износи такъв високо еволюирал дух, е нужно да повиши максимално енергийната си честота!
Нейната вибрация трябва да бъде в синхрон с душата на детето!
В противен случай нейното тяло няма да може да издържи и няма да може да го износи!

За да може един баща да посее семето на един такъв високо еволюирал дух, неговата енергийна честота също е нужно да бъде повишена!
Ако майката и бащата не се познават още, душата на детето прави тяхната среща възможна за да го създадат!

Душите на децата избират своите родители много преди те да се познават още на физически план!

Душите на децата избират родителите си според кармичните уроци, които трябва да си предадат един на друг!

Новите деца, които сега започват да се въплъщават на Земята ще бъдат с по-изчистена карма. Няма да имат толкова трудни уроци за учене,
защото те идват за да раздават Любов, да ни научат да обичаме.
В Новото време ще бъде изцяло застъпена творческата енергия!
Ще се преродят много души на творчески личности!

Много голяма е отговорността да износиш и родиш такава високо еволюирала душа, да я отгледаш и възпиташ.
Външно те няма да се различават от нас, но вътрешно са по-различни.
Към ДНК-то им ще бъдат добавени специални светлинни кодове.
Калцият в костите ще бъде заменен със силиций,
защото това вещество е по-адекватно към новите енергии.
При всички хора в момента се извършва такава промяна, в повечето случаи
Промяната дори вече е завършила
благодарение
на Слънцето.
Затова има много хора, които се оплакват от ставно-костни проблеми.
В момента се работи и по отварянето на сърдечната чакра,(и при доста хора вече е отворена).

Новите деца ще бъдат много често
"недоносени" за традиционната медицина,
но те ще са си напълно доносени,
просто няма да имат нужда да стоят 9 месеца в корема на мама.
Тоест много по-бързо ще бъдат готови да се родят.
Не оставяйте Новите деца дълго време сами в детското легълце.
Те имат нужда да бъдат повече гушкани, защото самите те са
Любов.
Да се подготвим да ги посрещнем като повишим енергийната си честота, за да им осигурим условия, в които да изявят пълния си потенциал!"
В. Стоянова; Екоселище “Радост”

П.П В подкрепа на тази теория, например, вече няколко от мамите, които родиха през Април и Май тази година, казват, че бебчетата им се развиват доста бързо и се движат като 3-месечни.

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 15:33 от MayaJane

# 689
MayaJane Видях те аз в Юнската тема, и аз почнах да я гледам от 2 седмици насам, че ми беше любопитно за новите бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт