Октомври е далече, а в коремчето расте мъничко човече Тема 5

• 33 478
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Колежката има много хубави спомени от раждането си в Испания. Държали са таткото да присъства задължително, всичко необходимо като санитарни материали е било осигурено в болницата и прочие. Нейните близнаци са на 5 години и преди година са се върнали в Бургас.

# 511
Колежката има много хубави спомени от раждането си в Испания. Държали са таткото да присъства задължително, всичко необходимо като санитарни материали е било осигурено в болницата и прочие. Нейните близнаци са на 5 години и преди година са се върнали в Бургас.

И ние имаме планове таткото да присъства, той има и желание, което мен ме радва 🥰 Аз се радвам на грижите, които докторът ми полага към мен, това че винаги е на линия, дори и в почивните дни щом се налага и това ми дава спокойствие 😊

# 512
Ето малко снимки на моя красив град.Е,не е мой😁,но се гордея,че живея в него.Днес съм рожденичка,вчера бях на рд на семеен приятел..На моето малко човече му беше весело два дена😆

# 513
Да си жива и здрава, всичко най-добро ти желая! 🥰💐❤️🥳

# 514
Lunatichka92 Честит рожден ден! Подаръкът расте в теб Wink
Прекрасни снимки! Благодаря!

# 515
Lunatichka92, честита да си и да се радваш на здраво и хубаво бебе 🤩🎉🎊💯🎂🎁🎈🎊 Много ти е хубав града, Плевен ли е?

Ето до това езеро се разходихме ние днес. Този път изпих 1 таблетка нош-по преди да тръгнем и още една междувременно, целият следобяд се возихме, добре беше, по-добре от миналата седмица, само се уморих този път.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 15:55 от MayaJane

# 516
Lunatichka92 Честит Рожден Ден🥰 Здраве и един пухкав подарък ти пожелавам 🥰

# 517
Moonlit
Честито за събитието! Пожелавам ви много здраве и щастливи, споделени мигове заедно! InnocentFlowers Four Leaf CloverHands Pray

Джу06, аз помня, че бяха казали, че от 7ми месец са ваксините за бременни срещу коклюш..След месец може би ще се боцна и аз.
(стига всичко да е наред с пренаталния дето пуснах и с бебочка, разбира се...чакам да излязат резултатите и се надявам просто да е било фалшива тревога и да си имаме малка чипоноска Hands Pray)

InaB95, и аз съм в клуба на редовнопишкащите. Grinning  Сякаш през час ставам през нощта да пишкам, въпреки, че спирам да ям поне час и половина - два преди да си легна. Но е нормално. Вече и бебчето си пишка.Laughing

Jojo_45, определено вниманието е важен фактор при избор на доктор. Радвам се, че са ти обърнали внимание. Каквото сметнеш за нужно - направи, за да не се чудиш после какво можеше да бъде, ако беше направила.

Lunatichka92, честит рожден ден! Бъди здрава, ценена и подкрепяна! Подаръкът си го носиш, както казаха другите.

Аз последните три дни се спрях с разходките, защото откакто се преуморявам започнаха тези контракции. Искам да почивам максимално. Лежа си по цял ден. Спя си. Не ме интересува нищо друго от това да сме здрави с бебка. Утре пътуваме за Девин и ще се насладя на кратки разходки и отново приятелски отношения с леглото. Вече се убеждавам, че почивката играе важна роля в това да сме спокойни и здрави. Умерено количество крачки на ден няма да навреди, но гледам да не надвишавам 30 мин вървене, че ме е шубе нещо......
Пазете се! При първа бременност е относително валидно това, което казвам. Знам, че в присъствието на малко дете вкъщи, бременна, няма как да си почива жената, но все пак, при възможност друг да сготви и да направи нещо вместо вас, е добре да се възползвате.Flowers Hibiscus

# 518
Благодаря ви. Бъдете  и вие живи и здрави.Все пак всички ще си имаме подаръци октомври😁.
Да,Плевен е.Вярно е,че напоследък е занемарен,мръсен,с нарязани и потрошени пътища с кратери,но е много красив град.Има толкова красота,природа,архитектурни забележителности..

# 519
Moonlit, честито и дълъг щастлив семеен живот!

Jojo, радвам се, че нещата се подобряват и дано нямаш повече оплаквания.

Относно разходките и физическата активност, аз съм много разочарована от себе си, защото изобщо не ги приоритизирам, а знам, че е полезно. Мисля да започна да правя йога за бременни или упражнения за тазово дъно вкъщи. За нещо по-интензивно ми е прекалено горещо, много ме смазва топлото време.

# 520
*За пишкането*
Аз и преди да си забременея, ходих постоянно до тоалетната , защото се наливах с много вода.  Най-сладка ми е водата след 18 часа 😀 и през нощта също ставам да пия. (Пия минимум 400милилитра на курс + и обичам големите чаши 🤣) Сега пак си пия много вода , все още е същото откъм ходене до тоалетна/естествено че е и досадно/ 25 г.с съм
Притеснява ме като напредне бременността и притискането на мехура какво ще правя...😀 .

# 521
  • Sofia
Момичета не зная вие къде се разхождате, но как излизате в жегите. На мен не ми понасят изобщо. И като си помисля че има още 3 месеца в жеги не ми се мисли как ще карам.

# 522
Аз правя разходката сутрин към 9-9:30.Разхождам кучето и себе си и после си подавам носът навън чак към 20:00ч.Излизам само при необходимост иначе вкъщи на климатика

# 523
  • UK
Здравейте, ваксината против коклюш в Нидерландия поне я препоръчват след 22-23 седмица, аз я направих в 23-та.

Тук също стана топличко, но поносимо и доста приятно. Вчера карахме 2 часа колело, супер се чувствах, но после трябваше да поспя около час. Нещо нощният ми сън не е много добре, будя се лесно, заспивам трудно, въртя се, рита ме бебето. Така ще е явно до края. Ходи ми се на море, но чак август, дотогава трябва плътно да се работи Expressionless Аз нямам проблем с честото ходене до тоалетната, явно бебето е застанало удобно далеч от пикочния ми мехур. Гледам всеки ден да се движа, че иначе като заседна на дивана и започва всичко да ме боли и да ме дразни.

# 524
Не подценявайте жегите, особено между 12 и 15 часа. Ние бяхме 1 седмица на лятната вила, на верандата е сянка и подухваше много приятно ветрец, макар и горещ, та не сме усетили колко са се вдигнали температурите...прибрахме се в София вчера в 14ч., климатикът в колата почна да се узорва тъкмо на влизане в града, не знам от 30 минути път ли стана или от 10-те минути в които седях на слънце като слизахме от колата и разпределяхме багажа какво да се взима, какво да остане в гаража, но май и аз получих 1вия си топлинен удър, защото като се прибрахме и си взимах душ, първо усетих как лицето ми и гллавата ми са по-топли от останалата част от тялото и си поседях под душа и се обливах с по-хладка вода и пак имах чувството, че не мога да се охладя достатъчно! После си направих домашна студена лимонада без захар, ей така с лимон и вода, ледчета...изпих няколко чаши и си ги държах до челото, усещах, че ми носи облекчение и може би до към 18-19 ме държа това усещане, че ми е топла главата. Мерих кръвно, мерих температура, всичко беше наред, но това усещане за тежест и топлина в главата беше безумно...

Днес съм по-добре и още не мога да повярвам за колко кратко стана цялата работа с напичането...

Общи условия

Активация на акаунт