Октомври е далече, а в коремчето расте мъничко човече Тема 5

• 33 442
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Jojo_45, утре те очакваме с добри новини. Дано вечерта ти е лека!

# 496
За странни болки - и аз имам болка, която никой бе може да ми обясни, но тя е болка, която съм усещала и преди, когато бях напълняла временно с 5-6 кг покрай празници и после изчезна. Сега се появи отново и се засилва все повече:

Става дума за болка високо в ляво, под режрата/гърдата и е доста повърхностна, не е отвътре ами някак си от… кожата. Бях на гастро, всички органи изглеждат добре, не е херния на стомаха. Еми карам си с болката. Успокоява ме, че си беше заминала след като отслабнах, явно е някой нерв, който се притиска при увеличаването на тегло и разместване на органи. Боли ме следобед до края на вечерта и няма значение позата ми - права, движеща, легнала, седнала - все е там и единствения лек е да притисна мястото с два пръста (или да подпъхна топка чорапи за да заспя). Сутрин никога не съм я усещала. Ако след като родя още я има, щв търся с ЯМР от къде е.

Нова болка от вчера - адски ме заболяха ръцете от лактите до края, като изтръпнали/подпухнали ги усещах и направо “парещо” усещане. За първи път такса болка, беше вечерта и дори през нощта като ставах до WC едната продължаваше да ме боли. Слава Богу сутринта вече не мв болят. Подобно на крампа, може би, не знам, никога не съм получавал на ръцете досега, само на пръсците и ме стегне за 5-0 Мин и ме отпусне а сега ме държа цяла вечер.

# 497
Шишарче, това под ребрата ми прилича на невралгия. Минава с вит. от Б групата.

# 498
Здравейте, момичета, как сте в днешния неделен ден? Последните седмици бяха много натоварени за мен покрай напрежението в работата и организацията на сватбата, и само съм ви чела, но сега ви пиша вече като прясно омъжена жена Simple Smile

Честито на всички с добри новини и стискам палци притесненията на останалите да се окажат безпочвени!

За втората употреба неща, ние сме напълно ок с дрешки и някои основни пособия като шезлонгче и некст ту ми. Всъщност, една приятелка ни предложи точно тези неща назаем и ние се съгласихме на драго сърце. С уговорката, че ще й ги върнем, и ще намерим какво хубаво да направим и ние за тях.

За помощта, не искам поради различни причини и ще се справяме двамата с мъжа ми. Никога не съм била толкова благодарна за 2-те хиляди километра между нас и семействата колкото сега, всъщност.

За болките, при мен не са толкова резки, но определено отчетливо усещам хернията, когато се надценя с движението. Тези дни се случва доста, но за щастие е под контрол. Много се и изморявям, въпреки че при мен не е жега. Колкото и да не ми се вярваше, явно почивка му е майката Simple Smile

Имаше още 100 интересни теми, които се обсъждаха, но ще се включвам като се присещам Simple Smile

# 499
Здравейте, момичета, как сте в днешния неделен ден? Последните седмици бяха много натоварени за мен покрай напрежението в работата и организацията на сватбата, и само съм ви чела, но сега ви пиша вече като прясно омъжена жена Simple Smile

Честито на всички с добри новини и стискам палци притесненията на останалите да се окажат безпочвени!

За втората употреба неща, ние сме напълно ок с дрешки и някои основни пособия като шезлонгче и некст ту ми. Всъщност, една приятелка ни предложи точно тези неща назаем и ние се съгласихме на драго сърце. С уговорката, че ще й ги върнем, и ще намерим какво хубаво да направим и ние за тях.

За помощта, не искам поради различни причини и ще се справяме двамата с мъжа ми. Никога не съм била толкова благодарна за 2-те хиляди километра между нас и семействата колкото сега, всъщност.

За болките, при мен не са толкова резки, но определено отчетливо усещам хернията, когато се надценя с движението. Тези дни се случва доста, но за щастие е под контрол. Много се и изморявям, въпреки че при мен не е жега. Колкото и да не ми се вярваше, явно почивка му е майката Simple Smile

Имаше още 100 интересни теми, които се обсъждаха, но ще се включвам като се присещам Simple Smile

Честито, Moonlit 🥳🤩💯🎉🎊🌹 Много щастие в семейният живот ти пожелавам!

Аз пък от активна откъм движение минала седмица, тази, освен един ден, я прекарах цялата вкъщи, предимно лежане, нещо ме кара да почивам 🤷🏼♀ Мисля си, че бебето е пак в момент на активен растеж, буквално усещам как корема ми се мъчи да се разтегне . Тормози ме малко липсата на активно движение тази седмица, но майка каза, че бърза работа нямам, за никъде не съм тръгнала, каза да почивам тук, че пак ми се ходи в България, и че всеки различно кара бременност.

Хубава неделя на всички 🙂

# 500
Честито Moonlit дано сте изкарали супер и сега си отдъхни! Heart

# 501
Честито, Moonlit, дълги години семейно щастие. ❤️

Момичета, защо не качи всяка от вас, която иска по някоя снимчица от нейния град/държава и ако иска да пише къде е. Ей така за разнообразие. Simple Smile
Аз вече бях качила от Бургас и пак ще кача, като направя хубави.

Jojo как си?

Ще се ваксинирате ли срещу Коклюш?? В коя г.с?

# 502
sweetyАз вече се боцнах, в 23 седмица преди около 10ина дни, може по всяко време докрая казаха, но аз предпочитам да не оставям за после, да не се събират неща.

От едната разходка снимка, въпреки ледниците беше 34 градуса.. жегите са и тук!
Скрит текст:
Снимайте морето!! Липсва ми много да поплувам!

Аз осъзнах, че с това ходене нараствам в корема най-вече и започвам да приличам на паяците с дългите крайници и кръгло тяло… хаха но прохладните разходки нагоре са ми любими!

Пишкате ли на вечер на всеки час, знам, че не си помагам с плодовете и зеленчуците в големи количества, но това си искат бебенцата, как да им откажа… Мисля си, че това ме тренира да се науча да будувам вечер занапред с храненето!

# 503
Moonlit честито! Ние лятото мислехме отново да подписваме, но толкова ми се увеличиха разходите, че ще го оставим за следващата кръгла годишнина (като направим 20г.), ако все още сме на тази вълна. Хем и трите ще присъстват и ще се забавляват.

# 504
Moonlit честито!Бъдете много щастливи и само хубави спомени

# 505
Аз поне пишкам на всеки час почти 😑😄
sweetyАз вече се боцнах, в 23 седмица преди около 10ина дни, може по всяко време докрая казаха, но аз предпочитам да не оставям за после, да не се събират неща.

От едната разходка снимка, въпреки ледниците беше 34 градуса.. жегите са и тук!
Скрит текст:
Снимайте морето!! Липсва ми много да поплувам!

Аз осъзнах, че с това ходене нараствам в корема най-вече и започвам да приличам на паяците с дългите крайници и кръгло тяло… хаха но прохладните разходки нагоре са ми любими!

Пишкате ли на вечер на всеки час, знам, че не си помагам с плодовете и зеленчуците в големи количества, но това си искат бебенцата, как да им откажа… Мисля си, че това ме тренира да се науча да будувам вечер занапред с храненето!

# 506
И аз съм все в тоалетната, по около 100 пъти. 😁
Хубава снимка, Джу! 😊

# 507
Привет и от мен 😊 По-добре е положението днес, болката я има при ставане, ходене и движение, но прекарах деня в леглото и сега май е по добре. Бяхме на преглед сутринта док каза, че всичко е наред. Бебчо обаче се е завъртял седалищно и си мисля, че и това може да е причина тъй като е доста активен. Отделно имам лапароскопия преди 2г и премахнати тръби, много е възможно там да има сраствания, които сега от разтягането да се разкъсват и да допринасят за болката. Увеличихме дозата магнезий и в леглото. Ще държим връзка с него и ако нямам прогрес 1-2 дни каза, че ще включим и други специалисти, които да ме видят тъй като с бременността той проблем не вижда, апендикса провериха отново, бъбреците също гледаха, кръв и урина са Ок. Въоръжавам се с търпение, че снощи бях много паднала духом🙏🏻

Хубаво ми е да чета хубавите новини и емоции, които споделяте ❤ Все така да сте!❤

# 508
Жожо, радвам се Flowers Four Leaf Clover В коя държава си?

# 509
Жожо, радвам се Flowers Four Leaf Clover В коя държава си?

Фрида, в Испания 😇 Тук сме от 10г заради работата на мъжа ми, но планът е за поостанем още 3-4г и да се прибираме окончателно към България 🥰

Общи условия

Активация на акаунт