"МАРТЕНСКАТА ни дружинkа става на 1 годинkа!"

• 7 054
  • 275
  •   1
Отговори
# 240
 newsm59Честит Рожден Ден на Ема, Михаил, Теодор и Елена! newsm38
Да са живи и здрави  мнооого послушни!

# 241
Честито на именяците! Всички Тедита да са много много щастливи и да си носят със здраве хубавите имена!  Hug

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ РИЖДЕНИЦИ!

# 242
Честито на именяците! Някои Божидаровци също празнуват Имен ден на Тодоровден, т.ч. Прасенце, честит ти именниик, да ти е жив и здрав и много да те слуша!

# 243
  • София
Честит Рожден Ден на Ема, Елена Михаил и Теодор    party023
Честито и на именниците, да са здравички и послушни   bouquet
На Лия й избиват двете горни зъбчета и е много неспокойна, цяла нощ ми виси на циците, разранила ги е вече изкрейзвам. На консултация не сме ходили повече от 2 месеца. Вече два пъти пада жестоко и си разбива устичката, но тя не ходи, а направо тича из стаите, а завоите как ги взима...голяма е фурия. За шампоаните ползвам на Бюбхен wasch gel и съм много доволна, не мисля да го сменям.
Всички мартенски бебоци са големи сладури, като гледам добре сте се забавлявали на рожденния ден на Тино.
Мами да ви питам има ли на някоя от вас да не й е идвам М, като на мен, че аз започвам вече да се притеснявам.
Весел ден от нас  Hug

# 244
ЧЕСТИТО НА ИМЕНЯЦИТЕ! ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИЦИТЕ И НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ!

Вики спи  Simple Smile и аз успях да сготвя и да изчистя. Сега ще си почивам Simple Smile
Искам да ви питам - вашите деца сънуват ли? Вчера Вики се събиди със страшен рев и 40 мин реве и не мога да я успокоя. Никога не й се е случвало такова чудо. И се вкопчила за мен и не ми дава да я оставя и само като тръгна да я слагам в нейното легло и рев. А тя си спи само в нейното легло. Реших, че нещо е сънувала.
За шампоаните - ползвам Baby Time. Татко й го носи от Германия като пътува. Засега съм доволна и няма да го сменям.
А да ви питам - като ядат на кухня бебците - вие давате ли яйце?
От Хер бебе ми казаха, че яйцето е много малко в супата и не може да се получи предозиране ако и аз дам? newsm78

От нас весел ден Heart Eyes Hug

# 245
  • Русе
Честит Рожден Ден на Елена, Ема,Михаил и Теодор дарастат здрави и весели дечиза за радост на мам и на тати  newsm59  Gift
Честито и на именниците  bouquet
Сега да се оплача, преди малко дребната си игра, игра и така се засили , падна и се удари в шкафа, точно челцетио има и кръв  Sad поплака си , и сега заспа много ми е притеснено!! Sad
На всичкото отгоре баща и ми се скара и ме изкара виновна , че се е ударила...и ми стана още по-криво и гузно  Sick Неможе явно да схване , че никоя майка не желае такива неща да се случват с детео и.....
Извинявам се , че ви досаждам,но ми е много кофти Hug

# 246
 newsm38 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ЕДНОГОДИНКОВЦИ!!!  nbirthday newsm67 bdbaloni  baloni

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ![/colo

Ади, аз давам жълтък, ако няма застройка основното (обикновено няма). А в супите слагам само сирене Peace

Пиле, много кофти. Особено, че мъжа ти е реагирал така. Аз за това, като почне да дава много акъл от страни, му я връчвам за един ден и той млъква  Crossing Arms

А за шампоана, ние й мием косата с Пате или нещо такова. Мъжа ми го хареса и реши да го вземем. Да ви кажа хич не е лошо, нищо че е 2лв И не дразни очите. А за тялото ползвам Мустела за суха кожа, защото по едно време Маги беше, като гущер ooooh!

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА, ЕЛЕНА, МИХАИЛ И ТЕОДОР  nbirthday Бъдете много жизнени и слънчеви деца  newsm38

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БОБЧО  newsm67 Прасенце, незнам дали днес празнувате или  newsm78

Ние днес отидохме на консултация и за 2 месеца сме качили 500гр. и 1см., та сега Илин е 9400кг. и 74см. Вижда ми се малко, като чета другите бебоци колко са, май е малък за момче  newsm78 И доста се притесних, защото педито ни каза да отидем на очен лекар, тъй като очичките му не са се центрирали. Обясни, че единя мускул на едното очето е по ленив и може да се наложи да правим някаква гимнастика  Cry А аз още като беше на 2 месеца и го сложих под активната гимнастика на Чико за да си развива зрението, но уви  Sad
Момичета има ли някое бебе като нас?????
ПИЛЕ, днес явно е ден за контузии. На обяд Или така падна на един дървен ъгъл, че сега има синина във формата на ъгъла и е близо до очето, аз чак се разплаках, толкова жално плачеше  Cry Така че не се обвинявай, тепърва ще има да падат.
Жълтък давам 3 пъти в седмицата, по-половин в основното, без значение какво е то.

# 248
Здравейте, момичета!
newsm59Честит рожден ден на Емичка, Мишето, Теодор и Елена! Бъдете здрави, весели, щастливи!  newsm59
За мамите  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
  bouquetЧестит имен ден на имениците!  bouquet
Момичета, в крайна сметка Катерина е вече на антибиотик - Клацид. Температурата й ту спада ту се качва много висока и не издържах - реших да дам антибиотика. Поне е в добро настроение, макар и доста сънена. Надявам се скоро да се оправи, че... трябва да е на линия за рождения си ден.
Пиле, неприятно е това което се е случило, още повече реакцията на мъжа ти. И аз като Веси, ако случайно получа укори за отглеждането на Катерина я давам за отглеждане на този който е недоволен и нещата бързо влизат в ред.
Глезанка, дано проблемът с очите да е дребен и да се оправи скоро Илин Praynig Praynig
Хайде, приятен ден и весел празник на всички празнуващи!

# 249
Хайде да се разпиша за втори път днес, че сутринта въобще не пожгледнах рождениците!

Честит празник на Ема, Елена, Михаил и теодор! Много щастие и здраве за вас и вашите семейства! Честито християнче на мама КатетоМ - те днес ще се кръщават по мои спомени така, че празникът им е двоен!
Глезанка и моят Иман е 9400 при положение, че точно след консултацията напълни памперса до ластика та сигурно е 9200  Joy Joy Joy. Аба бузите са му толкова големи, че като го види човек облечен изглежда като 12 кг  Joy. Добре сме замаскирали положгенито.  По отношение на оченцето гимнастиката, която се прави е да се сложат очила с лепенка да здравото око за да може това с ленивото мускулче да се оправи и доколкото знам става бързо и детето не го усеща. не се притеснявай - тези неща се оправят бързо.
Пиле, връчи детето на мъж ти и да го видим тогава как ще се справи. И като сте били и двамата у дома защо ти не започна да го обвиняваш него - атаката е най-добрата защита  Joy Joy Joy. Моят в такива случаи млъква доста бързичко.
Ади, и моят дребчо отвреме на време сънува кошмари. Даже единия път биеше баща си и се гушеше в мин. Явно малката му главица беше измислила голям сценарии!
 Силвето, мен за проходилката ме посъветваха да я махна още на 11 месеца, че вече му действа в обратната посока. Аз да си призная все още чат-пат го слагам, защото си е голямо удобство, но на мама и е забранено, та определено не изкарва повече от 20 мин дневно.
Адиланд, аз и по-тежгки случаи съм имала. На предишната среща малкия рева 20 мин преди да се сетя, че може вече да е огладнял, независиимо, че не му беше дошъл часът за хранене. А за наакано момченце - кво да ти кажа - аз имам засегнато обоняние и почти не долавям миризми та ми се е случвало веднъж-дваж да го позабравям дълго време. Хубавото е, че не му се подсича дупето никога та не е имало драми.
Бяхте зачекнали темата за водичката преди 1-2 страници. Малкият от както се е родил не иска да пие вода след хранене за плакнене категорично. Много се шашках да не прихване млечница, но за радост не е имал проблеми. Пие вода по веднъж на ден по 20 мл и 2 пъти сок по 150 - това са му течностите, като изклучим супата със сухар и млякото с бисквити вечер. водата нещо не го кежи и не го и насилвам. Даже спрях да я влача като излизаме, защото просто никога не пие от нея.
Лили, пожелавам бързо оздравяване. Някой има ли тел на Борива - нали беше писала, че ако не повлияе антибьотика ще влизат в болница! Дали са добре - някой има ли инфо - не е влизала да се отчете!

# 250
Ето ме и мен... Благодаря ви още веднъж за милите думи и за пожеланията за здравето на Преско... С болницата се разминахме на косъм (ил ипо-скоро на моя отговорност)... Сега и ние сме на същия АБ като Катето на Лили - Клацид, и ще го пием поне 10 дена... Преско е маааалко по-добре, което ще рече, че не го тресе Т и само да иска да се гуши, а се заглежда за малко по някоя играчка... Обаче няма сили за нищо милото ми дете - за 1 седмица е отслабнал почти 1 кг - нищо не иска да яде; за цял ден зорлем изяжда 1-2 бисквити, малко кисело мляко, малко банан... и това е... Много ми е притеснено, защото се страхувам да не изпуснем някой симптом на влошаване... Тия дни съм загубила сън покрай него, че и той не може да спи от кашлицата и запушения нос и снощи си мислех как искам да изтребят или поне да изселят всичките цигани - нали в крайна сметка май от тях е прихванал тази гадост, доакто чакахме за манту-то в белодробния диспансер...

А как не ми се искаше да давам АБ толкова рано - сега ще му се срине цялата имунна система и се връщаме на стартова позиция със здравето... Обаче изборът да гледам пак детето си набучено в системи, както като лежахме в инфекциозна, не можах да го поема...

Сега спи душичката ми и ще се разсея малко като попрочета назад...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ГОДИНКИ ДНЕС! Да растат най-вече здрави!
Лили, а вие да се оправяте бързо!  Hug

# 251
Честито на рождениците Ема, Елена, Михайл и Теодор!
Да раста здрави и щастливи! Да радват мама и тати!

Благо вече се оправя, а зъб не излезе Confused Много странно, поне ни се размина антибиотика Praynig

лека вечер

# 252
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!  bouquet  bouquet  bouquetНа именниците също ЧЕСТИТО!  bouquet На всички болнички бързо оздравяване! Hug Дано скоро да свършат тези вируси! Praynig Силве  Александра много прилича на теб. Laughing    Целувки! Heart Eyes

# 253
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА, ЕЛЕНА, МИХАИЛ И ТЕОДОР! nbirthday
Честит имен ден на именяците!  bouquet
boriva, тъкмо вече щях да ти звъня да питам как сте. Много мъчно ми стана за адашчето.  CryДано бързо да се оправи. И Катето също. Praynig Hug

# 254

newsm59 newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ ДНЕС
               newsm51 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНЯЦИТЕ   bouquet
НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕМ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО КЪСМЕТ
 Tada  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт