"МАРТЕНСКАТА ни дружинkа става на 1 годинkа!"

• 7 054
  • 275
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Анетка,то това не са предпазители,което сложихме на шкафовете,ама като незнам как да го обясня newsm78 Embarassed.От Бриколаж ги взехме,едно такова дето се монтира на вратичката и като я затвориш щраква и трябва да приложиш сила за да я отвориш,ама и аз едно обяснение дадох Embarassed
Joy

Да не са магнити newsm78. Аз купих някакви магнитчета , но чакам кефа на мъжа ми да ги сложи. и не се виждат отвън.И предпазители за контакти купих ама....... още не сме ги сложили Embarassed.Търсете по магазините за домашни потреби

Не са магнити,ама са някакви подобни,с топченце,което влиза в едно жлебче и щраква.Абе,вършат работа,малкия се напъва,напъва,ама не може да ги отвори. Simple Smile

# 226
Глезанка тя паролата била с главни букви,ама кой да види Embarassed
Имоя син е фен на шкфовете откакто се придвижва сам,знае наизуст къде какво има и незнам как не му омръзва да вади разни неща.Вкъщи е винаги разхвърляно,аз прибирам,а той след мен вади и се хили като зелка,дори успя да ми с4упи 2 гюве4ета и сега вси4ко 4упливо е нависоко.А най мразя като гладя и той да мине след мен и да по4не да вади дрехите и да ги разхвърля #Cussing out

# 227
Искам специялно да благодаря на всички , които правиха снимки.Моят апарата се прецака точно преди да да излезем- страшен карък.Следващия път ще си няема фотограф, за да не задължавам никого, защото ми е много неудобно. Иначе мамчета-още веднъж едно сърдечно БЛАГОДАРЯ

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 17:48 от konstans

# 228
                                        ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА И БОБИ!!!

Много радост,здраве и безгрижно детство newsm59  ura им пожелаваме с Яна.

Много ви благодаря за милите пожелания.Дай Боже всичките ни дечица да растат здрави и усмихнати,скоро всяка една от вас ще изпита удоволствието от рождения ден на бебчо:)Ето малко снимки и от нашия празник:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=107885&view=1&photo=1

# 229
Здравейте мили майки!
Zoui ,хубаво ме подканяш да напиша нещо,аз само ви чета и ми е много приятно,запълва ми ежедневито в САЩ!
Ние сме добре свикнахме с тукшния климат-доста по топло е от България!
Ангел е добре ,расте ,хапва си- тук няма кухня детска и сме само на готови пюренца и кърма имам все още ,има голямо разнообразие от пюренца  ,някои са доста сполучливи и си ги хапвме!ИСкам да питам има ли някой като нас-ние изобщо не пълзим,ама изобщо-ходи по цял ден с моя помощ за ръчичка-но стабилно си ходи обикаля хваща се ,мести се сам ако има опора-но падне ли не може да се набере да стане!НАбира се и става прав само на една кола имаме само на нея като е се хваща за кормилото и се изправя!Чудех се дали е нормално като тупне на пода ,да не знае още как да се хване за нещо и да стане!
А и за зъбките-имаме 2 отдолу само и вече 3 месеца не се подава ново зъбче ,а само ни мъчат вечер!
Поздрави на всички от слунчева АТЛАНТА! Heart Eyes

# 230
 newsm59Честит рожден ден на Лора и Боби! Tada
Да са живи и здрави да радват мама и тате!
Много са сладки дечицата, много весело изглежда празненството, браво!

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 18:28 от elly_G

# 231
Честит рожден ден на Лора и Боби! Весел празник и много подаръци!!!
Ние вчера бяхме на консултация и пак малко сме наддали 9кг и 76см. За два месеца-400гр Sad
Не съм разгледала сниомките от ЧРдто на Тино, сега ще ги разглеждам

# 232
Glezanka, честит ти Доктор у дома  bouquet
nadeto7, много е чаровна рожденичката  Heart Eyes Heart Eyes
Катерина посвали температурата си. Водих я на лекар - имала зачервено гърло. Ако поддържа висока температура от утре ще е на антибиотик, но като гледам ще се размине Praynig Praynig Praynig Иначе вече е 9300гр и 74 см. За два месеца е наддала с 500 гр. и 3 см.
Предстои ми в понеделник да събирам урина, дано имам късмет да успея. Ще давам за стандартните изследвания на 12 мес.
Хайде лека и спокойна вечер!

# 233
 newsm59

Ей, тея рожденници са големи сладури! Много сладки са всички бебоци!
И Вики май я мъчат зъби. През нощта не спа, през деня всичко й беше криво. На нея Калгел и другите такива гелчета не й действат много. Ще трябва и аз да взема някакви мерки относно шкафовете, че положението е страшно Simple Smile

От нас лека вечер

# 234
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА И БОБИ!!![/b  bouquet  bouquet  bouquet] Снимките от рождения ден на Тино са много хубави   Hug личи си че малките много са се забавлявали! Laughing Илин и Яна  са големи сладури! Hug Да ви кажа Юджи така се е разглезил  Confused само внимание иска.От известно време вечер неиска да си спи в кревата,а щом го вземем при нас на спалнята,спи като къпан.Лошото е че като го местим през ноща в неговото легло се буди,ревее и айде пак обратно при нас. ooooh! Сега нещо пак недоволства,отивам да го приготвям за баня! Wink Целувки и Лека вечер на всички! Hug

# 235
 smile3525 newsm51Честит Рожден Ден на Лора и Боби! newsm51 smile3525

КатеН, радвам се,че бебка е добре!
ЗОРИ, това много интересно ми се видя, аз нещо съм го пропуснала това за ЕБХ. Като ми остане малко време, ще чета наред.
Глезанка, Надето7 Илин и Яна големи сладури Simple Smile
Предпазители за контакти и против отваряне на шкафове има по бебешките магазини.
Зоуи това с гладенето  Shocked - само че моята помагачка ми дърпа дъската и ютията за кабела и много ме е страх кога ли ще и падне на главата Crossing Arms.
Извинявам се, но нещо май пак не съм разбрала Embarassed Mr. Green, но не видях с каква парола да разгледам снимките на Тино. Може ли някой да ми каже  Rolling Eyes

# 236
Ангова, от моя горчив опит с разнасяне на Иван по лекари на финала попаднах на една детска невроложка, която ми обясни, че в никакъв случай не трябва да стимулирам Иван да пълзи, а да ходи хванат с 2 ръчички и после с една. И че всъщност е по-скоро вредно да пълзи, отколкото полезно. Просто обаче непосредствено след прегледа моят дреби се научи да пълзи доста бързо и няма отучване. Ходи 10 крачки ама като напредва бавно не му е интересно и още повече като е залепен за мен и сега само пълзи. Тоест не се притеснявай и не го стимулирай и не му показвай как се пълзи. За изправянето аз му показах 2-3 пъти техниката на Никола на калаза и вече се изправя по всичко, включително и по подвижни неща. Сложи го на колене и след това му дръпни едното краче да стъпи на цяло стъпало като се е хванал за ръба на леглото. После една любима играчка на високо и ще се набере сам. След 10-15мин му покажи отново. След 2 дни ще го е оттренирал упражнението и ще става сам. като свикне да става в леглото си ще се научи и навсякъде другаде. Явно моя Убавец имаше нужда от показно, че сам не се сети. Сега си е поизменил техниката ама вече е спец.
мами, да ви разкажа нещо смешно. Иван като го къпя и го поливам с чашка и му влизаше вода в очите. Не е плакал ама като се върти нон-стоп. Та от 2 дни го наблюдавам кво прави - като ме види с чашката в ръка веднага се хваща и с двете ръце и навежда глава надолу  Joy Joy Joy. Светна се детето. Като оставя чашката и се почва една - пуска се, шляпа, пързаля се по дъното, пада, става и така и като ме види пак с чашата хваща упора стабилно

# 237
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМИЧКА,МИШЕТО,бебо ТЕОДОР И ЕЛЕНА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
да са много много щастливи ,здрави и да слушат маминките си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

много хубави снимки разгледах-всички дечица са страхотни сладури  bouquet)Герда Heart Eyesснимките от рожденния ден на Тино са в нашето албумче на първа страница

Последна редакция: сб, 24 фев 2007, 09:33 от prasentze

# 238
  • София, център
Честит рожден ден на Лора и Боби макар на патерици и на Ема и Михаил, да са много щастливи , благословени и да радват мама и татко!

Здравейте и аз качих снимки от рождения ден на Тино ( почват от 7-ма страница тези )http://www.snimka.bg/album.php?album_id=107655&photo=54

Вчера бяхме на консултация и за протокола сме 9,600 кг. и 74 см. Миличкото ми бебе, вчера вечерта мрънка  и понеже Констанс забеляза че ни е побелял венеца горе и аз си мисля, че е от това! А тя се е наакала до ушите и се е подсекла за 2  часа и няма кой да се сети да погледне. Стана ми гадно, че не схванах от к`во е и 40 минути бебе ме подсеща,подсеща а аз не схващам... преди като беше новородено това беше едно от първите неща които поглеждах ( дали е суха ), а сега нали вече не ми се случват такива работи и съм забравила!Та зъба ще си пробие без трагедии, но ще ака като за 3-ма това дете Mr. Green

Оставихме я на баба и ,сега уикенда ще си отпочина мъничко, че имах нужда!

На рождения ден на Тино изкарахме страхотно, определено и хареса на Мария!

целувки, чао

# 239
Честит Рожден Ден на Ема, Михаил, Теодор и Елена! Много здраве и късмет в живота, весело и безгрижно детство им желаем!  bouquet
Честита месечинка и на месечинковците днес!

Тази сутрин съм сред първите мами във форума, само прасенце ме изпревари с поздравите за рождениците. И ние сме така с шкафовете, само че нито пълзим, нито ходим и се придвижваме само с проходилката. Не искам да я насилвам, защото виждам че я е страх и да не се уплаши, че после няма тръгване. Аз така съм се стреснала като малка, защото много съм падала и до година и половина не съм искала да ходя. И въпреки всичко вътрешно ми е едно притеснено, като гледах онзи ден на РД на Тино, как всички щъпат, а моята кукла само седи, ама... Ако не се отпусне до годинка ще махам проходилката, пък ще видим.
Зоуи,едното от дечицата, които не си познала на снимките, наистина е моето, защото досега не сме се събирали с други дечица.
Джеси,и Александра като стана да 10м не иска вече да заспива сама в леглото вечер, а през деня спи в количката, но аз съм упорита и не я слагам в спалнята, защото те разбират всичко и после няма отърване, ще спи при вас, докато порастне.
Някой питаше за шампоаните, аз също ползвам Мустела и съм много доволна, към 18 лв е, но стига за 3-4 месеца, а аз още я къпя всяка вечер.
Ади,направо благородно ти завиждам за почивката, аз откакто Александра се е родила, съм нямала такъв момент, а така ми се иска един ден само за мен, но... Ние все двете сме по цял ден вкъщи и направо издивявам понякога. Бабите са ни много работни, а тя се разбира само с майка ми, понеже свекърва ми не е въобще от помощийките, тя дори рядко идва да я види за 1 ч и си тръгва, мъжът ми е или на работа, или на английски, или на лекции и така.
Хайде, лек ден, че стана много дълго.

Общи условия

Активация на акаунт