"МАРТЕНСКАТА ни дружинkа става на 1 годинkа!"

• 7 054
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
Ау, този паркинг моного хубав, бе  Grinning Я казвайте от къде го взехте и колко струва /цената може и на ЛС  Wink/

Мами, вие чели ли сте нещо за ЕБХ /Естествена Бебешка Хигиена/  Rolling Eyes Аз сега случайно попаднах на разни теми по въпроса. Още не съм се зачела много, но в общи линии изглежда интересно. Е, идва ми в повече твърдението да не се ползват колички, а слингове; да спи цялото семейство на едно легло; че градовете са неестесвено наше творение и т.н. Но за изхождането на бебетата май има нещо интересно. Някоя позачита ли се е по това

# 211
  • Русе
Здравейте!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА И БОБИ, здрави и щастливи дечица да растат  hbday happy bd baloni
Снимките от РД на Тино са страхотни    bouquet
Моята буболечка също отваря шкафове най-обича да отвори гардероба да се пъхне вътре, сяда и почва да се оца и да изхвърля всичко де що намери  hahaha Пералнята и е 2-то любимо, ходи отваря я вади дрехи, ако има вътре абе голяма помощничка си имам  Joy 
Ако някой случайно остави вратат към коридора отворена веднага се забива в банята и там голям кеф hahaha
Днес голям студ и ще си стоим в къщи  Sad
На болничките дечица стискам палци да оздравяват бързичко  newsm17
Приятен Ден  Hug

# 212
Мами, вие чели ли сте нещо за ЕБХ /Естествена Бебешка Хигиена/  Rolling Eyes

Веси, дай линкче.  Simple Smile

Днес голям студ и ще си стоим в къщи  Sad

Пиле, явно в Русе си е студ. newsm78
Аз си имам и днес помощник - вуйчо ми разхожда дребчо. Ходих преди малко при тях - тук времето е страхотно!  Peace

# 213
Веси аз като ходих да йога по време на бремеността моята инструкторка често споменаваше за ЕБХ и за изхождането на бебето още докато е съвсем малко. Но аз така и не се задълбочих по темта. Тя самата казаваше че така е изгледала първото си дете и че така ще направи и с второто си дете

Ето малко инфо: http://nodiaper.beinsa.info/

# 214
  • Варна
Ихааа, много яка играчката, наистина. Дано и Тино я уважи подобаващо. Heart Eyes

# 215
  bigdance2 bdbaloni4естит рожден ден на лори4ка и боби
 newsm59Благодаря на вси4ки за комплиментите Hug
Кате Н много се радвам,4е твоята госпожица се развива добре Heart Eyes
Разгледах снимките,как са се забавлявали само де4ицата,големи сладури,ама да си призная 4естно имаше 2/3 бебета,които не можах да разпозная EmbarassedПредполагам,4е едното е Александра на Силвето,понеже не си спомням да съм я виждала на снимки.
Аиде 4ао засега,о4акваме снимки и от другите рожденици.

# 216
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ, ДА СА ЗДРАВИ И СЛЪНЧЕВИ  newsm59

И при нас зъбките са на дневен ред, много сме кисели и тази нощ сигурно се събуди 10-15 пъти  Shocked първите 6 не ги усетихме, но пък сега  Tired

ТАСЯ, по колко мл. Панадол даваш вечер за зъбките ?
Аз му мажа венците с Oral gel, но не виждам ефект, а пък и днес така го прибрах от Или, че го ръфа, та сега не мога да го намеря  newsm78
Аз шкафовете ги лепих с тиксо /когато беше с проходилка/, но той се научи и ги разлепва и сега си стоят така, отваря ги, затваря ги, подрежда дрехите, няколко пъти си стисна пръстите и сега ходи и се кара на шкафа  hahaha Май трябва да взема нещо за заключване . При нас проблема е печката, че ние сме на газ и е малко опасно  Naughty Но незнам има ли обезопасители за печки  newsm78

ЗОРИ, инфото е интересно, аз нещо съм го пропуснала това за ЕБХ.
Снимките от РД на Тино са супер сладки, а рожденника е много фешън  newsm10

# 217
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА И БОБИ!!! ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ  bouquet

# 218
Пускам малко снимки от прощъпулника на Илин, чаак сега смогнах.
Паролата е ILIN
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=107884');

# 219
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА И БОБИ!!!! ДА РАСТА ЗДРАВИ , ВЕСЕЛИ И ПОСЛУШНИ ДЕЦА  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Писах , писах и се скапа форума ...ужас.Днес  тук е студено и ветровито и си скучаем в къщи . Стела разглежда някакви тенджери и аз да се разпиша.
Да кажа ,че снимките от РД на Тино са суперски , всички дечица са пракрасни Heart Eyes
Кате Н , радвам се че всичко с бебка е наред , стискам палце все да е така Praynig
Стела още не е почнала да рови много по шкафовете , но скоро и това ще стане. Тася , какви предпазители сте купили за шкафове и откъде?
Сега танцува много яко мойта г-ца . много е смешна , пуснала съм й музика и тя се друса и пляска с ръце.
Чао за сега от мен Hug

# 220
Аngova пиши как сте?Свикна ли ве4е в САЩ?
Глезанка излиза ми грешна парола Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 16:51 от zoui

# 221
  • София
Глезанка,давам му колкото пише на кутията,за неговата възраст 5 мл.Голям сладур е Илин,значи ще си имате доктор!
Анетка,то това не са предпазители,което сложихме на шкафовете,ама като незнам как да го обясня newsm78 Embarassed.От Бриколаж ги взехме,едно такова дето се монтира на вратичката и като я затвориш щраква и трябва да приложиш сила за да я отвориш,ама и аз едно обяснение дадох Embarassed

# 222
Анетка,то това не са предпазители,което сложихме на шкафовете,ама като незнам как да го обясня newsm78 Embarassed.От Бриколаж ги взехме,едно такова дето се монтира на вратичката и като я затвориш щраква и трябва да приложиш сила за да я отвориш,ама и аз едно обяснение дадох Embarassed
Joy

Да не са магнити newsm78. Аз купих някакви магнитчета , но чакам кефа на мъжа ми да ги сложи. и не се виждат отвън.И предпазители за контакти купих ама....... още не сме ги сложили Embarassed.Търсете по магазините за домашни потреби

МИШЕЛ това е клубчето
http://www.clubbel.com/

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 16:57 от Цеци

# 223
Ние предпазители за контактите сложихме отдавна. Още, като пролази Маги. Взех ги от Хит. Там едно пликче с 5бр беше о/о 1лв  Peace
Маги още не проявява мераци към шкафовете и не сме слагали нищо. Но, ако се наложи и аз мисля да взема от тези в Бриколаж.

# 224
Мерси , за отговрите момичета. Ще трябва да видим във Бриколаж. Предпазители на контактите имаме отдавна , ще трябва да се погрижем и за шкафовете. Само незнам копчето на компа к'во да го правя че Стела много го харесва как свети и ми  изключва компа Mr. Green  .
Глезанка , много сладък бъдещия доктор  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт