НАБОР 2005 Вчера - абитуриент, днес - по първо желание студент

• 59 223
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
И преразказа от неутрален разказвач....ай стига бе...еми при нас ще е "каквото сабя покаже"!
Дипломирането беше снощи-с тоги и шапки, доста тържествено, но и много дълго.

# 256
  • София
Има ли вече дипломирали се деца в СУ и родителите присъстваха ли?
Питам, защото получихме покана, но младежа казва, че залата побира 250, а техния випуск е 200 човека и се чудя, ако е така как бихме се побрали в тази аула толкова народ Thinking

# 257
Питам, защото получихме покана, но младежа казва, че залата побира 250, а техния випуск е 200 човека и се чудя, ако е така как бихме се побрали в тази аула толкова народ Thinking
Дипломирането на дъщеря ми е утре в аулата, но доколкото разбирам доста ученици ще отсъстват.

За вълнуващите се със седмокласници - току що видях варианта, качен е на сайта на 24 часа. На мен ми се струва много лесен. Само тезата за баба Илийца може малко да ги затрудни, но дори е посочено от коя част е цитатът.

# 258
  • София

Ние бяхме вчера в аулата на СУ. Събрахме се учениците от 9 паралелки и родители, учители и гости от СУ и други. Няма вентилация, но издържахме час и половина.

# 259
  • нейде там, където ....
И ние минахме от там. С фоайето, може и да стане.
Вътре - задух, места - за учениците и гостите, нюню за другите. Правостоящи на всеки квадратен сантиметър от пътеките. И далеч от сцената. От Сточна гара сякаш съм снимала. Добре, че имаше родител с хубава техника и увековечи момента за всяко дете от нашия клас.

Хубави деца, умни, силен випуск. Тъжно ми стана, че профилът на паралелката с най-много отличия, вече не се предлага. Още една година да изкласят и последните от него. Успяхме да си поговорим с други родители, около децата се въртяхме, де. Кой, къде, кога и какво. Стискаме палци на всички - на едни за предстоящи изпити, на други за редене на желания ... При нас е едно. Единствено. Няма да пише друго, а бЕлото не помага, щото пия антибиотик. Ще мине. Някъде около финала на европейското.

Аз се шегувах, че отивам да получа последните документи за развода с МОН, ама хората с малки деца наоколо не ме разбираха. Simple Smile .

# 260
  • София
Дзак при любимите момичета. И при нас днес дипломиране и НВО по БЕЛ за седмокласника. Дипломирането го пропуснах. Тия дни не мога да се съсредоточа и да работя, а имам толкова да наваксвам... и не успях да се включа физически. Много напрегнат ден, много вълнения и нерви хвърлих и не знам кога ще се съвзема. Вчера казах на една приятелка, че доброволно бих пропуснала това лято. Иска ми се да заспя и да се събудя септември, но няма как. Много работа ме чака, а и се виждам в ролята на Ани преди 5год. Някак ми се струва, че ще разигравам същия сценарий с младата надежда.
Стискам палци на всички, и малките, и големите матуристи, да влязат там, където им е мястото и където ще се чувстват щастливи.
На майките им сила. И това ще мине. Sparkling Heart

# 261
  • В средата на времето
С чувство за хумор: 😊

# 262
  • София
Голямата дойде с мен да вземем дребната и каза, че предпочита да прави матура, отколкото да седи с мен отвън. В петък съм щяла да ходя сама.

Качвайте снимки от раздаването на дипломите. Ние, седмокласниците, имаме нужда от позитивни емоции.

# 263
Искам да попитам, дали някой е успял да свали дипломата за средно образование (2024 г.) от сайта на МОН . Пробвах, но не се получава.

# 264
  • София
Дипломата на СМ се вижда в МОН, но не през серийния номер на бланката, а чрез набиране на регистрационен номер. Опитайте и по двата начина.

# 265
Дипломата на СМ се вижда в МОН, но не през серийния номер на бланката, а чрез набиране на регистрационен номер. Опитайте и по двата начина.
Благодаря! Но не се получава и по този начин. Успях да сваля само удостоверението от 10 кл. но дипломата -не.

# 266
Вероятно още не е качена дипломата, за да не се вижда.

# 267
  • София
Сина ми си получи дипломата днес. Качена е в регистъра на МОН.

# 268
  • София
Има вече резултати от изпита по математика в СУ- 8.06.

# 269
  • София
Аз се шегувах, че отивам да получа последните документи за развода с МОН, ама хората с малки деца наоколо не ме разбираха. Simple Smile
И аз имам вариация на подобна реплика Simple Smile Уви още  3 год. имам да излежавам.

Благодаря Toscana, значи нищо по-различно от това, което съм видяла досега.

Общи условия

Активация на акаунт