Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова - Тема 2

• 49 557
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Графикът за събота и неделя си го правят лично докторите, защото знаят кой кога си е бил инжекция и за колко часа да се планира инсе, трансфер, пункция и т.н. Т.е. уикенд графикът се уточнява с доктора, а не на регистратура Simple Smile

# 361
  • Be realistic - plan for a miracle.
Нещо готино:

# 362
А как може да се запази час при д-р Сенкова?

# 363
Мечтателка1, ако става въпрос за първоначален преглед за нови пациенти, обаждате се на регистратура, изпращат ви въпросник по имейл. Попълвате го и им го връщат по имейл. След 3-4 седмици се свързват с вас за час.

# 364
Момичета, чудя се нещо.

И при двете ми стимулации ембриолозите оплодиха половината яйцеклетки класическо и половината icsi. И двата пъти icsi не оцеляха. Чудя се при мен ли нещо има или не са особено добри с icsi.. при вас как е положението?

# 365
И при мен така

# 366
А ембриолозите ли решават това? Вас питаха ли ви?

# 367
И при мен от 2 оплодени едната беше класическо и стигна до бластоцит, а тази от icsi спря развитие на 3ти ден. Мен никой не е ме е питал, съобщиха ми го на следващия ден.

# 368
При мен винаги още на пункцията е идвал ембриолог да обсъдим кой метод да приложим и сме обсъждали предпочитания и на двете страни (мои и техни).

# 369
Да мен също ме питаха и обясниха плюсове и минуси и на двете. Предложиха ми да пробваме с половината икси, половината класическо и аз се съгласих. Зачудих се обаче каква е причината и двата пъти да останат само класическо.

# 370
И при мен беше така. Разделиха ги и имах два успеха с класическо. Явно, майката природа си знае най- добре. Икси не е панацея за всякакви ситуации, не означава, че тях не ги бива.

# 371
И при нас също половината бяха класическо, а другото Икси. Като преди това бяха направили спермограма и още едно изследване да видят оплодителната способност. За него си доплатихме.  Имахме по-добри резултати с класическо. Може би преценяват на база резултатите от СГ. Но ние сме имали само едно инвитро.

# 372
Би трябвало вече да е станало ясно, защото е коментирано и друг път, че вече, поради големия наплив, отивайки в Неовитро вероятността да сте реално пациент на Сенкова е минимална. Всичко е въпрос на късмет кой ще се падне. Много по-голяма е вероятността да попаднете на Пиперкова или  Бранков. Както няма часове за първоначален преглед, така няма и за последващ. Ако е в почивните дни, направо забравете за Сенкова. Даже имам подозрения, че дори и пункцията може да се извърши от някой от другите двама.
Те  са много далеч от опита и нивото на Сенкова. А Бранков дори не е завършен репродуктивен специалист, а чирак и му личи. Всъщност, той дори няма  опит и като гинеколог. След взимането на специалност веднага е скочил в репродуктивната медицина, където са големите пари. Като другите двама явно не се консултират със старши специалиста и няма някакво централизирано взимане на решение.
Разбираемо е, че трябва да се обучават нови специалисти, които да я заменят, но пациентите би трябвало да са наясно, че отивайки привлечени от голямото име, най-вероятно ще бъдат средство за трупане на опит на неопитни лекари.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 00:02 от ABCDF

# 373
Това е изключително целенасочен коментар и първа и единствена публикация от горния потребител, така че ясно за какво трябва да послужи.

Освен всичко друго е пълен с тотални лъжи.

1. Д-р Сенкова се грижи всеотдайно за своите пациенти, включително дава дежурства уикендите наравно с другите лекари, като разбира се се редуват. "Много по-голяма е вероятността да попаднете на Пиперкова или  Бранков. Както няма часове за първоначален преглед, така няма и за последващ." - ПЪЛНА и нагла лъжа.
2. Д-р Сенкова на пункции и трансфери е неизменно там.
3. Аз съм неин пациент от малко под година и само един-единствен път д-р Бранков и д-р Пиперкова бяха намесени в моето лечение, като тогава д-р Сенкова беше извън страната.
4. Всяка стъпка от моят път в Неовитро е изговорен и решен заедно с д-р Сенкова и никой друг.
5. Д-р Бранков е прекрасен специалист, който става все по-добър в професията на репродуктивен лекар и бих казала, че отсега личи, че ще бъде един от най-търсените след не много дълго време. Личен опит.
6. "Като другите двама явно не се консултират със старши специалистът и няма някакво централизирано взимане на решение." - ПЪЛНА и много нагла лъжа.
7. "отивайки привлечени от голямото име, най-вероятно ще бъдат средство за трупане на опит на неопитни лекари." - отново ПЪЛНА и много нагла лъжа.
8. Единствените случаи, в които се предлага преглед не от д-р Сенкова на нейните пациенти е когато пациентът не е в процедура, а става дума за неща като фоликулометрия например. Дори в този случаи пациентите се препращат за еднократно проследяване при друг лекар само ако д-р Сенкова има този ден процедури от сутрин до вечер (хистероскопии, пункции, трансфери и др.)
9. "Отделно, че и тя май вече е попретръпнала и прегоряла." - това изобщо няма да го коментирам само facepalm-нах здраво. Пълна и нагла лъжа.
10. Много интересно, че се препоръчва д-р Станулов с небрежното подмятане "без да съм била при него" ама после пак така небрежно се заявява уверено "поне процедурата се води от него". Ние това го знаем без да сме били при него, наЛЕ, няма проблем.

Надявам се момичетата, които сега проучват Неовитро да не се подведат по този супер целенасочен и манипулативен пост, който току-що докладвах.

# 374
Имам 4 пункции в Неовитро. И четирите са правени от д-р Сенкова, включително в почивни дни, когато не е била дежурна. Тя идва специално за пункциите. Като последната ми пункция беше миналия уикенд и пак подчертавам Сенкова я прави.
Относно прегледите през уикенда, зависи кой е дежурен. Редуват се. Била съм на съботен и неделен преглед при Сенкова. Тя също дава дежурства, както и другите лекари. За мен тя е най-самоотвержения репродуктивен специалист, при който съм била. Казвам го на база опит 7год по клиниките, като съм била вкл. и в Турция.
Нямам намерение да споря с никого, това е моят опит и моето мнение. Аз лично съм доволна от д-р Сенкова и целия екип!

Общи условия

Активация на акаунт