🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 867
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 5 865
  • София
Тук ни бяха казали още преди излъчването, така че бяхме подготвени за ситуацията с Валерия

# 5 866
Лия беше дала идеята да отидат с няколко момичета при Евгени и спечелилите групова среща с него "ученички". От екипа не позволили. Но дали лиината идея на Валерия. Защото им трябвал сюжета за Евгени и Валерия, а не за Евгени и друга жена.
Лия изразила недоволство и същата вечер изхвърча. Може би затова я и бяха поизрязали и не даваха почти никакви моменти с нея.

# 5 867
Другото, което правеше впечатление, е че след излизането си (в подкастите) доста участнички казаха, че най-близки са си останали с еди-коя си, еди-коя си… И Лиа. Тоест, ясно е, че е имало някаква добра комуникация между тях, но не е била излъчена.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 00:48 от Lilly_85

# 5 868
Те и от третия сезон нарочно не излъчваха някоя, ама вече забравих коя. Пак имаше "отмъщението на продукцията".

# 5 869
Мисля, че Васка твърдеше това. Даже се била целувала с Александър, но останало неизлъчено. Само че на нея не знам колко да ѝ вярвам.

# 5 870
Точно така, въпросната Васка изобщо не я даваха. Във ФБ коментарите имаше теории, че продукцията я бойкотира, заради нещо си.

# 5 871
Тамън се сетих как обясняваше в Надкаст, че след като видяла колко е орязана от епизодите, почнала да получава нервни кризи, припадъци, някакви такива. Доста насериозно се беше взела. Не каза обаче защо може да са я взели на мушка, което ме навежда на мисълта, че може би просто си е била скучна.

# 5 872
Виктория Капитонова също наскоро разказа, че заради конфликт с продукцията са я подстрекавали да бъде лошият образ. Споделил ѝ го човек от екипа.
Надяваме се сега да няма такива неща или поне да ни ги обясняват своевременно, за да има какво да чоплим Grin

# 5 873
Тя и сега си е лошият образ и вината си е изцяло нейна. 😁 Освен това няма логика да я избутат до финала, ако не са я харесвали. Виктор каза, че под тяхно влияние е избрал нея - на самия него му е било все едно.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 02:51 от Lilly_85

# 5 874
Новото видео с Ивка е голяма актьорска игра от нейна страна - държи все едно кой знае каква умна мисъл е казала и сякаш учи “девойката” срещу нея на нещата от живота. Лъха на фалш и елементарност, облечени в драматични погледи и театрални паузи. Също е добре да се четат книги. Някои думи не са това, което тя си мисли че са 😂
Иначе хъс за кариера има.

Колкото повече се обяснява,толкова по-ясно, че това с Евгени е част от ПР стратегия.
Това от 37-мата минута, не ви ли прилича на тийнеджърка, която се филмира пред приятелките си? Направо прозира та се къса. Чак е срамно неловко.
https://youtu.be/FuEp_z4x9D0?feature=shared

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 11:00 от Linda*kiss

# 5 875
А , аз съм сигурна , че не е пр , но много преигра 😂

# 5 876
Въобще нямам намерение да я гледам, но прочетете какво означава ПР. Не може това, което се случи, да е ПР. Няма ПР, насочен към уронване на "наратива" и предизвикване на подигравки към обекта, напротив, на Генчо сега му трябва ПР.

# 5 877
Не  е точно така, хейтът генерира повече доходи от милите коментари.

# 5 878
Относно гнева на продукцията, Кристина от Сезон 2 изхвърча брутално бързо, точно защото отказа да им играе на глупавите игри.

# 5 879
Няма значение дали са тъпи игрите. Кристина си беше лигла. Като се е хванала на хорото, трябва да го играе. Но тя хем иска последователи и лайкове, хем не иска да се изцапа.

Общи условия

Активация на акаунт