🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 765
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 5 940
Ивка, на 25, сега тепърва започва да разбира как работи животът. Влюбила се е, обаче мъжът я е искал само за секс и го е било срам от приятелите му, че е с нея. А, добро утро! Че за какво може да е горд един мъж, че е с теб, и да те показва, и да ти се обяснява публично в любов? При положение, че ти говориш само за секс, секс, секс и колко си ги "минала"? Да не е луд тоя мъж? Създала си си имидж на някоя, която само я минават, а после ревеш за съжаление.

# 5 941
Евгени седял на сухо дълго време покрай Валерия, Валерия му бие шута за дърт Вейдър, Евгени се опитва да прави колаборации и се запознава на живо с Ивка, лигавят се, Ивка му се сваля, той "оти пък не". Ивка забърка манджата с видеото, не Евгени, той досъсипа положението, спор няма. Трябваше да си трае, да не пуска песента и т.н. Не знам колко е бил притиснат, примерно от всичките разходи по тоз проект, пара са отишли и личи. Евгени просто не я взима насериозно, така се нарича всъщност, не толко, че е боклук и т.н. Просто няма да те взимат на сериозно като партньор ако ще се излагаш тъй постоянно публично и много лесно би се метнала на друг.

# 5 942
Смешното е, че ако Евгени не беше издал тази песен и се беше държал по друг начин - например просто да беше казал “Да, имахме нещо общо, не се получи, няма да коментирам повече”… Ивка щеше да отнесе целия хейт. А той щеше да запази поне малко от малко достойнство.

# 5 943
  • София
И Ивка можеше да не се излага с видеото и да развява мръсните им гащи, ама на - пусто желание да е известна и да им гледания. На всичко е готова за популярност, дори с цената на публично унижение.

# 5 944
Тя не се жалва, че не е искал връзка с нея. Жалва се, че е изчезнал без комуникация и че не ѝ е разрешил да излъчи подкаста, който са снимали. В отговор на което той пусна тъпата песен.

# 5 945
  • София
Негово право си е да не иска да се излъчва. Тя пък да си беше оформила нещата документално. Баш се жалваше, че я е криел от всички и не я търсил. Явно бая досадна е била, че накрая е спрял да й вдига.

# 5 946
Интересна статия, не знам дали е достоверна, но ако е - поне имаме обяснение защо Евгени толкова държеше хората да мислят, че с Валерия са все още заедно.
https://www.marica.bg/lajfstajl/ivka-beybe-s-evgeni-se-razdelihm … ne-e-istinski-maj

# 5 947
  • София
Дори и не допускам, че информацията в тоя жълтур е достоверна.

# 5 948
Току що изгледах подкаста с Ивка и изобщо не съм съгласна с мненията, че е скучен, че Ивка преиграва и че е глупава. Това е една от най-амбициозните жени, които някога съм виждала, завършила е ПР в Нов Български Университет, като дете е ходила на всевъзможни школи, курсове, спортове, учила е в елитно училище във Варна и е била отличничка.  Мисля, че има и втора специалност в университета, казвала го е в друг подкаст, майка и е с две висши образования. Човек с такъв бекгрдунд няма как да е тъп и прост. Това, че е избрала да се прави на вулгарнс, за да стане известна, по никакъв начин не означава, че не е интелигентна. Ивка каза, че си прави маркитенгова стратегия за подкастите за шест месеца напред, участва в много проекти, сега се снима във филм. Във всеки случай, бута живота сама, а не си търси някой богат дедо да я издържа. Нещото, което най- много харесвам в нея е, че си признава грешките, поправя се и се стреми да не ги повтаря, освен това, може и да се самоиронизира. Там е и огромната и разликата с Генчо - той се смята за съвършен, непогрешим и има нереалистично високо мнение за себе си. Така, освен насмешка и презрение, друго не може да предизвика.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 23:45 от Misi__36

# 5 949
Миси, споделям мнението ти. Изобщо не ми харесваше преди, но сега виждам коренно различно лице от нея.
Какви ли не парцалани си намериха мъже и се реабилитираха, някои и първи дами станаха, смешно ми е да говорите как Ивка нямало да си намери мъж, защото е казала 3 вулгарни смешки в ефир.

# 5 950
И двете страни сте прави, но въпросът ми е каква е каква крайната цел. Една подобна на Ивка “звезда” наскоро се похвали, че изкарва 9000 лв на месец от простотиите си. Това е доста повече от моята заплата, а предполагам и на масата от вас. Ако идеята е 2-3 години да се прави на маймуна и после да инвестира парите в някакъв нормален бизнес - може би си струва. Не знам, аз лично не бих го направила, защото не съм възпитана така - просто се опитвам да разбера и другата страна.

# 5 951
И двете страни сте прави, но въпросът ми е каква е каква крайната цел. Една подобна на Ивка “звезда” наскоро се похвали, че изкарва 9000 лв на месец от простотиите си. Това е доста повече от моята заплата, а предполагам и на масата от вас. Ако идеята е 2-3 години да се прави на маймуна и после да инвестира парите в някакъв нормален бизнес - може би си струва. Не знам, аз лично не бих го направила, защото не съм възпитана така - просто се опитвам да разбера и другата страна.

Едва ли бизнес, те всички стигат само до салон за красота и/или онлайн сергия за парцали. Имоти примерно е на преден план в повечето случаи. Може някви други вложения ама обикновено там или се купуват клише неща, акции на гигантите, или фондове, или тръгнеш да плащаш на финансов консултант, пълни обирджии са и тез, плащаш проценти от печалба, месечни/годишни такси.

# 5 952
Подкастът на Ивка е всичко друго, но не и простотия, Ивка участва в проект Welcome to Bulgaria, но масовката предпочита да обсъжда участията и по бельо, отколкото клипове, в които разказва за българските традиции. Само заради нея си заслужаваше да се гледа тъпотията Диви и Красиви, момичето пише книга и участва във филм. Това са моите доводи, за да подкрепя мнението си, че е умна, амбициозна и интелигентна. От другата страна освен обидни квалификации, аргументи не видях. И мисля, че изкарва доста повече от 9000 лева на месец - напълно заслужени.

# 5 953
Никъде не съм споменавала Валерия 😃 ами доста думи не знае , не съм си водила записки , но ми е правило впечатление

# 5 954
На Валерия доста й личи средата, в която е израснала.  При Ивка стремежа да е скандална прикрива същността й. Според мен.

Общи условия

Активация на акаунт