🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 734
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 015
Тя доскоро беше с един Павел , може само да дразнят знае ли човек

# 6 016
Ох някой знае ли вече кога ще започва новият сезон? Да видим най-накрая новите драми, че старите омръзнаха 😄

# 6 017
# 6 018
Еее още цели 2 седмици е това. И още ще дращим-Валя, Гено, Ивка тук таме Елена, Алеко, Биометов и хайде пак Гено, Ивка и тн. Joy

# 6 019
Уау, страшни разкрития. Поне единият ерген прави стъпки към деца. Бебета са хубави новини♥️. Тъй, обаче Елисавета не беше ли приятелка на Светлана, дето нощниците й се появяваха в "Ергена"/простете халати, домашни или как там се води/, поради тази причина. Странна работа... то май" от врагове човек, ще пази, но от приятели"...Още малко ще ги потраем старите. То и други предавания ще започнат.

# 6 020
Отдавна не са близки май със Светлана , тя и детегледалчата им беше в предаването , но като ме плащат и с нея са скарани

# 6 021
Свързаната със Светлана не беше ли онази ромка, която налетя на бой и я изгониха? Дето се заяде с Мона за някакъв кантар?

# 6 022
И Елисавета и беше приятелка доста време .

# 6 023
Вярно, детегледачка май беше😉.
Свързаната със Светлана не беше ли онази ромка, която налетя на бой и я изгониха? Дето се заяде с Мона за някакъв кантар?
Това вече ми бяга от паметта, коя е била?
П.С. сетих се за визията, обаче като име не мога, май беше си тръгнала рано.🙂

# 6 024
Хм, чак име да се сетя... дали не беше Теодора?

# 6 025
Теодора, да. Една агресивна беше.

# 6 026
Да, май точно Теодора, имаше видео с нея и Валерия, май и Айлин в някаква чалга дискотека как танцуват.😉

# 6 027
Тази ли?

Скрит текст:

# 6 028
# 6 029
Триглавата ламя от втори сезон Елисавета Габриела и Теодора аз тази Теодора така я запомних , беше доста простовата и злобна и добре че си тръгна бързо . Вярно че със Мони се бяха сбили за някакъв кантар . Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт