🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 729
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 030
Тя Теодора май нещо се покри.
Уж известна ,,инфлуенсърка" но си е махнала профила.
А Габи и Елисавет не се следват вече 😆
Мони е класи над тия трите.

# 6 031
Същата, беше на възраст около 20-те, не бях особено очарована след като си отрови устата в предаването. И мисля, че кълченето й с Валерия и Айлин е последното медийно изпълнение, а не грешка сетих се май си беше дежурно в телевизията вероятно по договор този път, но толкоз, защото отнесе бая хейт...

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 18:21 от a.vasileva

# 6 032
Да, май точно Теодора, имаше видео с нея и Валерия, май и Айлин в някаква чалга дискотека как танцуват.😉
Това клипче беше много жалка гледка 😄, ако е същото, което аз знам.🙂

# 6 033
Да, май точно Теодора, имаше видео с нея и Валерия, май и Айлин в някаква чалга дискотека как танцуват.😉
Това клипче беше много жалка гледка 😄, ако е същото, което аз знам.🙂
Тя, там май беше с едни къси дънкени панталонки или някой беше от трите там с такива, може и трите😂, вече ми е мъгла.

# 6 034
  • софия
Аууу, как ми го припомнихте това. Поклащаха се, като веяни скумрии и със също толкова отегчени физиономии. Някоя вдигна телефона. За стотни от секундата се въобразиха на силно щастливи и забавляващи се и после пак изпаднаха в обичайното състояние. Леле, как се смях на това.😂😂😂

# 6 035
Валерия беше най заспала от трите .. Дори и след като си вдигнаха телефоните тя не можа да прикрие колко е отегчена .. Grinning Grinning Grinning Танците им бяха един път особенно пак на Валерия танцуваше все едно има нещо кафяво в гащите . Grinning Grinning

# 6 036
Тя роди мъдрата мисъл “Което не става с бой, става с много бой”.

# 6 037
Не беше ли Емил Каменов ?? Мисля че и той беше правил реакции за Ергена . 🤔🤔

# 6 038
Не гледам Емил Каменов, не знам какво говори, но това на Теодора, което каза се разходи дори в ток ток/ има го и при Кокушев/спомена го дори на живо в синхроните по спомен, те май затова си я изпратиха по живо по здраво.

# 6 039
Нищо не е родила, това е народна мъдрост Joy

# 6 040
Да, но в днешно време тази мъдрост, за която говориш не се котира, особено пред социалните. В съвремието, в което живеем, това е признак на агресия и заплаха... словесна т.е вербална агресия, която според днешните стандарти изобщо не е за подминаване, затова си я изпратиха по живо и здраво, няма да чакат мъдростите да им почукат на врата, особено в ефирно време.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 19:56 от a.vasileva

# 6 041
Да, тогава си мислех, че Евгени е адекватен, но май продукцията е говорила през него.

# 6 042
Тя Теодора май нещо се покри.
Уж известна ,,инфлуенсърка" но си е махнала профила.
А Габи и Елисавет не се следват вече 😆
Мони е класи над тия трите.
За мен Мони не е никаква класа. Напротив - злобно и самовлюбено човече, което смята, че е много повече от всички, а всъщност също като тези, които критикува, до скоро друсаше кючеци, за да напълни сутиена с пари. Само дето е научила по 2 синонима за всяка дума и ги изброява в изречение, за да изглежда по-интелигентна. Иначе са абсолютно един дол дренки.

# 6 043
Мона можеше да ги сложи всички в малкия си джоб само с две приказки, барабар с интелигентните Елена и Пламена. Два синонима, друг път. Всички ергенки от трите сезона взети заедно нямат и половината речник на Симона.

# 6 044
Тук ни се разминават мненията. Габи казва “аз съм топ”, Мони казва “Аз съм красива, секси, неустоима и прекрасна”. Намерете разликите. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт