🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 205
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 180
Ами ето такъв - да прави шоу,да е устат,щур и да е що годе интелигентен за да води интересни разговори.Тук нобелови лауреати и академици,които са пример за обществото не се котират.Joy

# 6 181
И ти си права Joy Явно отива да завъди поредната бройка дали ще е на 40 или на 20, явно че при него любовта граници няма:joy: Joy Joy

# 6 182
Обещаващ да бъде интересен за публиката и да прави шоу, така да се изразя. 😁 За 20-годишната не знам, наваксвам с информация още.

# 6 183
Обещаващ да бъде интересен за публиката и да прави шоу, така да се изразя. 😁 За 20-годишната не знам, наваксвам с информация още.

Има статии, че въпросната Йоана спрягана за негова настояща приятелка е на 20, макар далеч да не изглежда на толкова .....

# 6 184
Дали трябва да отвръщаме на злото със зло или е по-важно да дадем добър пример и да покажем, че сме различни от онези другите. Това се опитват да кажат хората в коментарите.
Ау колко са мъдри тия хора. Simple Smile Общи приказки.
Както и общите приказки на Валерия. Имаше трибуна,за да говори за Кастрация и ваксинация и отговорност. Не направи нищо от това. Вместо това  призова за дарения, отчетността ще я пропусна. Обществена тайна  са схемите с клиники и осиновявания в чужбина. Така че можеше да направи много,не направи нищо.
? За какво говорите?
Валерия постоянно говори за кастриране и призовава за това
Ваксинация за какво?
Не разбирам и за какви схеми с осиновявания става дума, наши близки осиновиха в Германия, разправии, но си взеха куче.
Престаравате се в очернянето

# 6 185
На няколко пъти се споменава, че ергенът Елвиса има приятелка и това сериозно ме обърква. Не се ли предполага ергените да са свободни поне малко преди началото на снимките? Хич не ми се гледа Витя номер две.

# 6 186
Нямаше ли от 18-ти да започва Ергенът- някой назад е написал 10-ти. Аз ще взема да изпусна началото Grinning

# 6 187
В сайта тв програма по БТВ за понеделник си пише .

# 6 188
На няколко пъти се споменава, че ергенът Елвиса има приятелка и това сериозно ме обърква. Не се ли предполага ергените да са свободни поне малко преди началото на снимките? Хич не ми се гледа Витя номер две.

Виктор бил гей, Елвиса обвързан , дано има изненада трети ерген Joy Едва ли обаче някой има илюзиите , че там може да се зароди истинска любов

# 6 189
Симпатии може да се зародят но чак любов не вярвам . Емануела беше споделила новината че Мартин е обвързан , но и тя беше казала че Елвиса обича да е под светлината на прожектора така че ми е ясно че е влязал за още слава а не заради да си търси жена . Точно както всички ергени до сега .

# 6 190
Дали трябва да отвръщаме на злото със зло или е по-важно да дадем добър пример и да покажем, че сме различни от онези другите. Това се опитват да кажат хората в коментарите.
Ау колко са мъдри тия хора. Simple Smile Общи приказки.
Както и общите приказки на Валерия. Имаше трибуна,за да говори за Кастрация и ваксинация и отговорност. Не направи нищо от това. Вместо това  призова за дарения, отчетността ще я пропусна. Обществена тайна  са схемите с клиники и осиновявания в чужбина. Така че можеше да направи много,не направи нищо.
? За какво говорите?
Валерия постоянно говори за кастриране и призовава за това
Ваксинация за какво?
Не разбирам и за какви схеми с осиновявания става дума, наши близки осиновиха в Германия, разправии, но си взеха куче.
Престаравате се в очернянето
Наистина последно ще отговаря, защото е много отегчително и явно наистина всеки си говори и разбира каквото иска. А и е безкрайно крайно време да оставим "звездите" в миналото. Доста такива призиви има тук.
Това, което исках да кажа е,че Валерия след предаването имаше огромна трибуна от феновете и любопитни те зрели и можеше да я използва за да повдигне тези въпроси, така че да имат обществен отзвук. Пратете дмс е нещо много по-различно. Не го направи
 А за злоупотребите може да се разровите малко и да прочетете. Не обвинявам Валерия в злоупотреби. Мисля с това да приключа с Валерия.
По темата: ние разбрахме ли въпросната Йоана дали е вътре или не?

# 6 191
На Емануела много и дойде-единният и бивш в тв предаване ,другия  -гадже с Джия.
Те и за Алек писаха ,че бил обвързан в предаването ,което са си чисти глупости.

# 6 192
Ама вие си мислите,че момичетата са необвързани ли? Като свърши сезона след месец най-късно ще пуснат снимки с гаджетата си.Нагледахме се на такива. Нищо ново под слънцето, всичко е едно шоу,пък ние тука си дърпаме плитките за глупости.

# 6 193
Е, поне малко да ни залъжат, че са там за чувства и романтика. От разните му там други реалитита колко двойки излязоха, само нашето, дето уж е любовно си е чист панаир. Дори ДиК още в първия си сезон произведе двойка.

# 6 194
Ама вие си мислите,че момичетата са необвързани ли? Като свърши сезона след месец най-късно ще пуснат снимки с гаджетата си.Нагледахме се на такива. Нищо ново под слънцето, всичко е едно шоу,пък ние тука си дърпаме плитките за глупости.
Чак пък да са обвързани… Силно казано. Имат си там някаква закачка или чичко паричко, който на драго сърце биха сменили, ако изскочи нещо по-добро. Сериозно обвързан човек няма да влезе да плюнчи някакъв мъж по диванчетата, за да може после да му плащат да рекламира китайски кремчета в Инста.

Общи условия

Активация на акаунт