🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 732
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 360
Това, че някой някога е бил заедно в някакво пространство не означава нищо. Все едно да почнем да спрягаме, че Елена е с връзки, понеже преди 100г била логър в Биг Брадър.

Искра може да й е майка на Валерия. Трудно биха били най-добри приятелки както се твърди в поста. Не помня на кого беше дъщеря/жена Искра Георгиева, но дамата е в борда на директорите на ОК супертранс. Живее живота си със съвсем различен размах. Не виждам какво общо би имала с Валерия освен каузата с кучетата.

# 6 361
Възрастовата разлика не пречи да има приятелство. Както казах има снимки във Фейсбук от рожденни дни и събирания.  Аз на рожденият ми ден не каня някой случайно  от улицата. Май някои се жегнаха.

# 6 362
Добре де, като са приятелки, какво? Толкова ли му е важна Искра на Тушев, че да изманипулира цяло предаване, заради нея? Да рискува тази работа да излезе от устата на някой служител и после в никоя телевизия да не го искат?

Между другото, преди няколко (много) години като бяхме в Щатите, случайно попаднахме на едно celebrity парти в Лас Вегас - доста снимки имаме… По-добре да не влизам в риалити май, че като нищо ще излезе, че Дженифър Анистън е казала на продуцента да ме вземе. 😁

# 6 363
Знаете ли, че най-добрата приятелка на Валерия от сезон 2 е приятелка с Тушев и Ваня Щерева. Не знам имало ли е любов, но това потвърждава, защо я добутаха до финал. Въпросната се казва Искра и е дизайнер. Тя е седнала до Валерия.
А Валерия знае ли, че това е най-добрата ѝ приятелка? Wink
Въпросната Искра участва в Черешката на тортата заедно с Ваня (снимките са от тогава). С Тушев не знам как я свързахте. А с Валерия освен една обща снимка, не знам какво друго ги свързва. Други имена на приятелки е цитирала тя.

# 6 364
Питайте нея дали знае. Аз не каня случайни хора на рожденият ми ден. Знае се, че в телевизионните среди  и не само са навързани като свински черва.  Аз спирам дотук. Съжалявам ако Искра пише тук, като гледам как се жегнахте.

# 6 365
Никой не се е жегнал, просто се търси под вола - теле. За добро или за лошо, Женчо си беше харесал Валерия и това се виждаше. Не е толкова добър актьор.

# 6 366
Питайте нея дали знае. Аз не каня случайни хора на рожденият ми ден. Знае се, че в телевизионните среди  и не само са навързани като свински черва.  Аз спирам дотук. Съжалявам ако Искра пише тук, като гледам как се жегнахте.
Ти не каниш, но Искра Г. е поканила близо 100 човека, и да, Валерия е била на р. й ден през 2023 и 2024 г., както много други хора. Близка приятелка на Искра е Никол Станкулова, или поне беше. С Валерия ги свързва единствено каузата за бездомните животни, тъй като Искра, освен дизайнер на бижута, художник и собственик на худ.галерия, е и основател на Стрей ейнджълс, нестопанско сдружение за помощ на болни бездомни животни. Извинявай, Anvelope,  че ти наруших така стройно съставената конспирация, но преди да напишеш нещо, е добре да провериш информацията си, така правят всички уважаващи се любител-детективи или разследващи журналисти, каквато явно е била детската ти мечта.

# 6 367
Голяма греда, сезонът на Валерия е сниман през 2022ра, жалко че  най-добрата й приятелка започва да я кани на рождения си ден едва след излъчването на предаването.

# 6 368
Включване от трети сезон. Хубаво е да знаем, че някои хора са си все толкова чалнати, колкото си бяха. 🙄
Скрит текст:

# 6 369
😂Е, Владимирова си вършеше работата, кой от кой по-чалнат във всичките сезони, но някои просто са уникати.

# 6 370
  • Варна
Голяма греда, сезонът на Валерия е сниман през 2022ра, жалко че  най-добрата й приятелка започва да я кани на рождения си ден едва след излъчването на предаването.

Нали?

Абе някой да провери родословното дърво на Валерия и Тушев, да не се окажат 10-ти братовчеди?

Май само аз нямам общо с Валерия и не съм допринесла за първото й място в сезона.... Отивам в ъгъла да се срамувам!

# 6 371
Никой не казва, че Тушев е направил Валерия финалистка на всяка цена. Просто тази Искра е казала, че има познато момиче, с големи амбиции и оттам вече и побутването и високомерието. Запознала я е с правилните хора, казала им е че е доверен човек. Не е лесно без едно рамо да стигнеш до тях и да ти се доверят.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 17:44 от Jeri-sweet

# 6 372
Добре. Както кажете, но Тушев я следва и ѝ харесва снимките.

# 6 373
Никой не казва, че Тушев е направил Валерия финалистка на всяка цена. Просто тази Искра е казала, че има познато момиче, с големи амбиции и оттам вече и побутването и високомерието. Доколкото знам, така стават нещата в тези среди.
Kак го е казала като Валерия почва да се появява на снимки от рождения ден на Искра (с благотворителна цел бездомничета) едва след излъчването на предаването, не преди предаването. Освен ако Искра не е някаква ясновидка не виждам как може да се спекулира, че Искра е познавала Валерия преди снимките на предаването, за да я препоръча.

# 6 374
Горкият Тушев. Сигурно има толкова много познати, които постоянно се опитват да му пробутват някой. 😁 Ако трябваше да им угажда на всичките, щеше да е мазаляк.

Общи условия

Активация на акаунт