🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 565
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 405
Леле, Йоана, интересно чакам с нетърпение

# 6 406
  • Stockholm
Мартин ми беше изключително неприятен в ИВ, но за Ергрнът е подходяш, поне ще разбие образите на предишните мамини синчета. Освен това е манипулатор и газлайтър, така че ще сътвори емоцонални бури. От друга страна пък, когато наистина харесва някоя, оглупява.
И отново напомням, идеята за два ергена и дори съвети за структурата за Церемонията на розата, бяха първо публикувани тук. Ще видим правилно ли са разбрали инструкциите Joy

# 6 407
Кадрите изглеждат прекалено "сурови" и момичетата, които се виждат, не са ми симпатични. Confused

# 6 408
От промото, нито една хубава не видях. Дори Наум ми е по-хубав от тях. Уж Мартин има хубав вкус за жени, ама.....ще видим. Дечко пък ако е на другия бряг, както се пише тук, очаквам само мъжкарани да вкара. Интересно ще е.

# 6 409
То не е само какви са си харесали, а какви са се явили.

# 6 410
С такова заснемане и 20-годишната Памела Андерсън ще изглежда като вълк. На девойката, отказала роза, ѝ се виждаше всяка поричка и косъмче на веждите, а не съм с хубав телевизор. Надявам се някой да обработи кадрите до неделя, хората не обичат да гледат грозотии.

# 6 411
Е такива са си избрали. Рупецова е съвсем подходяща за Мартин. Някоя друга разпознахте ли?
Това момиченце, с плитките, което изглежда много естествено изглежда ще е първия избор на Виктор.

# 6 412
Те пък в миналите сезони да не бяха много красиви. 😁 Само дето бяха снимани по друг начин и чертите им изглеждаха по-меки, а кожите - по-равни.

# 6 413
  • София
Е, не... тази Йоана му е бивша на Мартин и по някаква "случайност" са и двамата там? Не ми се гледат такива нагласени турски сериали...

# 6 414
Това прочитът на Николов - Островът на 100-те ергенки. Всички изглеждаха като бедстващи островитянки.

# 6 415
Това прочитът на Николов - Островът на 100-те ергенки. Всички изглеждаха като бедстващи островитянки.
Накрая остава само една, а Димо Алексиев се появява и ергените влизат в елиминационна битка за сърцето на дамата. 😁

# 6 416
Ама тази Рупецова нали имаше богато гадже и ходеше по екскурзии непрекъснато… явно не е задължително да си необвързан, а повечето са там за слава и последователи в ИГ.
Изглежда по-страшна, отколкото на снимките в ИГ, а мислех, че няма на къде повече. 😅

# 6 417
Те пък в миналите сезони да не бяха много красиви. 😁 Само дето бяха снимани по друг начин и чертите им изглеждаха по-меки, а кожите - по-равни.
Още помня кожата на Крисито от последния сезон... 👻 Нищо меко и равно нямаше там.

# 6 418
Е такива са си избрали. Рупецова е съвсем подходяща за Мартин. Някоя друга разпознахте ли?
Това момиченце, с плитките, което изглежда много естествено изглежда ще е първия избор на Виктор.

Лина от Фермата участва 100%, и в трейлъра я видях, бях писала в темата, ето и от промото, май е тя:

Във Фермата последния сезон беше, отпадна първа и участието и мина като цяло безславно, уж с голяма заявка влезе.
Явно е влезнала да търси слава

# 6 419
Още помня кожата на Крисито от последния сезон... 👻
Представи си какво е без филтрите.

Общи условия

Активация на акаунт