🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 483 006
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 480
Пресиана не беше ли обвързана с Гого последно? Какво прави вътре?
А Алекса - второ риалити след Къщата на инфлуенсърите 🤣
Отдавна са разделени, той сега е (уж) във връзка с Ева от Къщата на инфлуенсърите 1 и Ергенът 1.

# 6 481
От показаните в Инстаграм и в промото само Яна ми харесва визуално, симпатична ми е... Другите са пълен ужас...

Предлагам някой да направи нова тема като пуснат в ИГ всички участнички и да ги сложи в първи пост 😅

# 6 482
Ето я Яна:
https://www.instagram.com/rasheva_yana_/

Няма как Йоана да е вътре, супер активна е в инстаграм, всеки ден сторита от салони.

# 6 483
Кикимора до кикимора... Пак ще сънувам кошмари.Надявам се все пак останалите участнички да са неизвестни и нормално изглеждащи.

# 6 484
  • Пловдив
Ето я Мартина

# 6 485
В Алекса пък какво интересно намериха? Тя е супер скучен образ. А до тия натокани кифьоци да сложиш това дете Пресияна…връщам си думите за разнообразието, не го ща вече :д

# 6 486
Кикимора до кикимора... Пак ще сънувам кошмари.Надявам се все пак останалите участнички да са неизвестни и нормално изглеждащи.
Ако Виктор все още не е гей… Ще стане. 😁

# 6 487
В коментарите пишат, че Алекса има приятел.

# 6 488
  • Варна
Тук съм за сеира и мъжа ми си е вкъщи и ще гледа детето, щото той не ги понася. 🤣🤣

# 6 489
  • София
Аз съм като паднала от Луната, нито една от тези муцуни не ми е позната, но повечето ме стреснаха сериозно. Нещо ми се отщя да гледам, то джуки, сиси, скули, празни погледи...

# 6 490
В коментарите пишат, че Алекса има приятел.
Имаше в Къщата на инфлуенсърите, но в подкастите след участието си каза, че са се разделили. Честно казано ѝ вярвам, защото тогава още не беше подновен кастингът за Ергенът.

# 6 491
Няма ли една с нормално българско име?!

# 6 492
Аз тръгнах ентисусиазирано да ги показвам на моя мъж и да му обяснявам коя какво, ама бях отсвирена, че не го интересували тия…тука ще коментирам. :д

Clouded, мерси и аз помнех, че имаше нещо за приятеля, но не помнех точно какво.

# 6 493
Нещо ми се отщя да гледам, то джуки, сиси, скули, празни погледи...
И празни глави,убедена съм.

# 6 494
Оххх разгелеее ще продължим напред от всичките тъпотии които се дъвчиха последните дни.

Показах промото на мъжа, и реакцията му към всяка жена беше - ууух малееей 😀

Общи условия

Активация на акаунт