Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 9

• 51 680
  • 821
  •   1
Отговори
# 480
  • гр.София
С приоритет ми е учителят по предмета да е добър, а после- дали се преподава на чужд език.Разбира се,че би било огромен плюс, ама като няма учители...
В 10 клас се учат История и География на България, никъде не се учат на чужд език. Остават другите предмети.

# 481
В някоя от темите имаше дълго мнение на майка, чиято дъщеря учи в 22ро. Обаче не се сещам точно коя тема или как да я намеря....Не беше тук в тази.

# 482
  • София
Мисля да реда по 1 желание, за което е мн трудно да ни стигне бал.
И после започвам по локация и удобен транспорт.
Като вече съм посала, че харесвам 7, 35, 105, 138 също след мнения тук, 125 ми е интересна новата паралелка по математика за младежа

# 483
12-то би трябвало да ми е удобно от Младост.

# 484
  • София
12-то би трябвало да ми е удобно от Младост.
12 и 1 също забравих. Макар, че 1 е малко по далече. Но има добри показатели. Също и 119 евентуално

# 485
  • София
Да всички тези са ни супер удобни и на нас 119,12,138,1во,7мо, а с метрото без прекачване са 18то,32ро,30то дори и 134 е там хубаво училище. Избор имаме пре пре достъчен.

# 486
  • София
Да всички тези са ни супер удобни и на нас 119,12,138,1во,7мо, а с метрото без прекачване са 18то,32ро,30то дори и 134 е там хубаво училище. Избор имаме пре пре достъчен.
vivo, вие в кой район живеете? Предвид, че тя ходи на актьорско майсторство и рисуване, той има 5 тренировки по футбол всеки ден, ще гледам да им спетя 2ч транспорт

# 487
  • София
vivo, вие в кой район живеете? Предвид, че тя ходи на актьорско майсторство и рисуване, той има 5 тренировки по футбол всеки ден, ще гледам да им спетя 2ч транспорт

Ние сме в Дружба.
Погледнато реално от нашия квартал няма близко училище , но пък транспорта е много добре уреден и до навсякъде за максимум 30 мин ще стига до района на НДК примерно до центъра. Имайте предвид , че вече не е като едно време , с градския транспорт се стига бързо и няма задръствания както преди.
Аз с 204 стигам за 12мин до Плиска.

# 488
  • София

Ние сме в Дружба.
Погледнато реално от нашия квартал няма близко училище , но пък транспорта е много добре уреден и до навсякъде за максимум 30 мин ще стига до района на НДК примерно до центъра. Имайте предвид , че вече не е като едно време , с градския транспорт се стига бързо и няма задръствания както преди.
Аз с 204 стигам за 12мин до Плиска.
и, да така е. Ние сме на 2 метростанции на 5мин пеша, и до Пътеките. Моят колега е много доволен от 68 в дружба. Премести сина си от 138 в 68

# 489
Благодаря на всички за мненията, доста ме пообъркахте 😊

# 490
  • София
Благодаря на всички за мненията, доста ме пообъркахте 😊
какви бяха вашите предпочитания

# 491
Чудех се първо за 30-то или 1-во, след това 127-мо и накрая 22-ро. Сега пак ще ги гледам 😃

# 492
  • София
Чудех се първо за 30-то или 1-во, след това 127-мо и накрая 22-ро. Сега пак ще ги гледам 😃
слагайте всичко, аз така ще редя. По училища и паралелки.
Една приятелка каза вадиш АЕ с др език и редиш. Ама предпочитам по училища.
30 е на Стамболийски нали? И с хубав басейн, и аз го заглеждам като по далечна алтернатива.
22 е с мн висок бал

# 493
  • София
В наши дни лавината от субективни мнения из множеството социални мрежи се оказва колкото информативна, толкова и дезинформативна.
Гледайте си преди всичко статистиките от резултатите на ДЗИ. Това е единственият безпристрастен източник.
Защото колко е добро едно училище е сложна комбинация от фактори - колко е добър учителският екип, какво е ръководството, общото нивото на децата и съответно пряката среда, отношението на родителите и инвестицията в допълнителни уроци...
Накрая е важен общият краен резултат, който е сбор от всичко гореописано.
А изключения винаги има.

# 494
  • София
В наши дни лавината от субективни мнения из множеството социални мрежи се оказва колкото информативна, толкова и дезинформативна.
Гледайте си преди всичко статистиките от резултатите на ДЗИ. Това е единственият безпристрастен източник.
Защото колко е добро едно училище е сложна комбинация от фактори - колко е добър учителският екип, какво е ръководството, общото нивото на децата и съответно пряката среда, отношението на родителите и инвестицията в допълнителни уроци...
Накрая е важен общият краен резултат, който е сбор от всичко гореописано.
А изключения винаги има.
какво да гледаме толкова в топ 20 общо взето са на високо ниво. Ако моето учи, а др не учи...не ме вълнуват чуждите резултати. От тези, за които говорим масово са си с доста добри резултати. Ето в нашия клас има деца с 90 топки и такива с 50.

Общи условия

Активация на акаунт