Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 860
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 225
  • София
75% паралелно преброяване - ДПС дръпнаха с 2,5 % пред ППДБ. Възраждане са с 0,4" след ППДБ. Величие падат на 4,2. ГЕРБ - 25%

# 226
ДПС ще са втори. Има ли шанс обаче ПП-ДБ да минат на четвърто място?

# 227
Чакаме да видим колко могат. Simple Smile
Кои чакаш да видиш, ГЕРБ имат вече няколко правителства и хората гласуват за тях именно защото са видели кой какво може.

# 228
  • София
ДПС ще са втори. Има ли шанс обаче ПП-ДБ да минат на четвърто място?

Има - Възраждане са само с 0,4% след ППДБ

# 229
ПП-ДБ може ЧЕТВЪРТИ да станат.

Герб - първи

ДПС - 16, 8
Промяната 14,3
Възраждане 13,9

# 230
Стискам палци. Не че харесвам Възраждане, но още по не харесвам ПП. ДБ само губят заради тях.

# 231
  • Down south
Цитат
Смятам, че живеещи в чужбина за постоянно нямат работа да гласуват за българско правителство.
И аз.
До сега никога не съм гласувала, но при положение, че познати, живеещи в България казаха, че няма да гласуват, защото нямало за кого
Скрит текст:
WTF
без извинение, аз реших да гласувам.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 00:05 от Daylily

# 232
  • Берлин
За мен ПП се наиграха сами: абсолютно зловреден PR, лоши политически решения, лош избор на водещи лица /Б.Рашков беше върхът/... Някак очаквах, че А.Атанасов и Хр.Иванов като врели-кипели ще помогнат, а накрая се удавиха заедно.
...
По повод гласуването в чужбина: НЯМА и никога няма да има партия, която да преразгледа този въпрос и намери справедливо решение за живеещите в България.

# 233
  • София
75% за европарламента - 1 - ГЕРБ, 2 - Възраждане, 3 - ППДБ

# 234
ДПС втори? От преди малко. Хора, верно ли?

# 235
  • София
ДПС втори? От преди малко. Хора, верно ли?

Дамммм. И то с 2,5 % пред третия. А още не е дошъл вота от Турция май.

# 236
  • Варна
Бойко Василев по БНТ изглежда като гръмнат.
Не ги ли е срам тези социологически агенции да проспят Величие.

# 237
При тази изборна активност нищо не трябва да ни изненадва.

# 238
Всички трябва да сме гръмнати, не само Бойко Василев.

# 239
  • София
Според мен - на нови избори.

Искам да изкажа голямо извинение на всички, които смятаха че Възраждане са достигнали тавана си. До последно не вярвах, посипвам си главата с пепел.  Няма какво да крия - изненадан съм
Изненадан съм и от страшно високия резулат на БСП. (очаквах да се борят със зъби и нокти за 8,0 процента)
Изненадан съм и от резултата на Величие.

Аз ги очаквах и дори мога да се аргументирам за всяко от тези събития. Даже ще си позволя да кажа, че при още една "сглобка" като предишната ще има ново покачване на процентите на Възраждане, а ако Корнелия не направи някоя страхотна идиотия /това винаги е вариант заради политическото ѝ минало/, и на тези на БСП. Колкото до Величие, там нещата са по друга линия. Линията на Киро Брейка, с други думи демонстрация колко народ може да мобилизира Брейка с лафовете си.

Общи условия

Активация на акаунт