Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 044
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 13 800
Скрит текст:

През 80-те години родителите пращаха децата си да купят хляб и те го изяждаха половината преди да го отнесат вкъщи. Задайте си въпроса Защо?
JoyJoyJoy Точно.
Бях и изглеждах отчетливо недохранена, а единственият ми шанс да хапна хляб беше, ако ме пратят до магазина. И сега не ям хляб... Детска травма.
Имам усещането, че за много хора диктатура на КК ги докарва до пълзящ ужас, но пък диктатура на ДП - до приятна възбуда.
Може и да греша.
Опитвам се да разбера, към каква друга възможност е насочено настроението и най-вече доверието.

# 13 801
  • Разпиляна във въображението
Доживях да чуя, че някой харесва Денков Astonished
Помня ДП на една среща как му подвикваше "записвай бе". И той записва.

Намери инфо за 70-те и 80-те години, ама тогава сигурно е имало недохранване, затова и затлъстяването не е било проблем. Wink
Еми как да не е имало глад. Нямало е банани.
През 80-те години родителите пращаха децата си да купят хляб и те го изяждаха половината преди да го отнесат вкъщи. Задайте си въпроса Защо?

Ох, това ми е болката - само понякога, когато в кварталният ни магазин свърши поръчания за деня, бързо доставят от една фурна подобен хляб. Детски спомени Simple Smile

Обожавах коричката на този хляб. Ммммм. И не, не съм го яла, защото съм гладувала. Топъл хляб, златиста коричка.

# 13 802
  • София
То за това беше цялата патаклама, за предизборни цели. А рано или късно Мариците ще бъдат затворени. Скъп ток, дотирани са от бюджета, т.е. за наша сметка, а се поинтересувайте колко е една заплата в ТЕЦа. Не е само до зелени политики.

Средна заплата 1975 лв. В държавната Марица са общо около 15000 човека със съпътстващите дейности.
И всяка година им се отпускат по 250 милиона от държавния бюджет.

# 13 803
  • Sofia
Започна предизборната кампания.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт