Във количка ЮЛСКИТЕ деца, седнали се запознават със света!

• 9 323
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Цитат
Като тази рибка тук
smile3532
                   newsm65

# 196
Е тая с каракудата според мен сама си е играла и е станало фал!Хахахаха

Но защо да не оцелее яйцето като е погълнато то си е в обвивка и е на топло!Де да знам!

# 197
здравейте момичета!

за овесените ядки: 4 с.л. овесени ядки /взела съм на "Радиком"/ в 60-70 мл. кипяща вода. сварявам ги и ги смесвам с около 60 мл. АМ. добавям банан и настъргана ябълка и пасирам. вчера дадох няколко лъжички, днес пак ще давам. много вкусно става.

pigi, когато въведа киселото мляко /мисля да е съвсем скоро/, ще слагам кисело мляко вместо АМ.

Eli май-май не може да е вярно... ама знае ли човек  newsm78

# 198
Ох, Ели, откъ де ги вадиш тези истории Joy Как ще стигне това яйце до матката през устата? Аз не знам да има път такъв дотам.

Фиона, споко бе душа! Ще стане бебето. Ако знаеш аз как се бях спекла вторя път, чак смешно ми става сега...Смятах като ненормална овулации, глупости, мъжа ми ме оплождаше по график Grinning и не ставаше. Накрая вече ми писна и решихме да правим секс, а не бебе и то бебето дойде. В главата е много важно какво става! Успех и не го мисли много, ще стане когато трябва...Ох, сега се сетих за вашата обиколка - аз ти бях обещала нещо и не си изпълних обещанието Embarassed Ако още те интересува пиши ми!

Тиция, и аз така си помислих, че при Добрева е било. Защото при първото ми раждане беше доста спокойна, но при второто много се притесни като не се получаваше упойката. А аз нали съм инатлив овен и съм като кон с капаци и я побърках да ми сложи спинална - 6 пъти я накарах да пробва, а целият екип се беше наредил до стената и я гледаше втренчено и чакаше! После си дадох сметка какво напрежение е преживяла. На следващото момиче беше сложила упойката от раз, но й казала, че се радвала, че шефът не я е гледал като при мен Grinning А Яков направо имах чувството, че я пронизваше с поглед, дума не й каза! Пълна тишина беше в залата! Никой не гъкна просто. Аз лично повече се страхувам от пълната упойка, просто все си мисля, че няма да се събудя повече. И последното ми изречение като заспивах беше - "ходи ми се в тоалетната", а последната ми мисъл "егати, това може да ми са последните думи в живота, много съм тъпа!" и заспах! Joy

# 199
  • През девет земи в десета
Здравейте и от мен newsm68
Днеска май всички много спят или точно като на мене им куца организацията ooooh!

Ели,е трябваше да видиш истина ли е или на,аз и без това от няколко години освен краката друго не смея да си натопя в морето,че то вътре се прави какво ли не Mr. Green,ама май и от тази екстра ще се откажа smile3532,все пак обаче от устата до матката  Mr. Green

Аз съм купила едни финни овесени ядки(така се водят),в кафяв хартиен пакет,май са на Биосет,пак ще погледна,но още не съм пробвала да ги давам на Цеци.На сина ми съм ги правила със сухо мляко за над годинка на НАН(Нестле)защото ми оставаще от водата при варенето,но той чак тогава започна да ги яде,него съм го кърмила до 1г.и 1м.и много не бързах със въвеждането на нови храни.Още и кисел не съм правила,не съм любител на нишестето,след 9-ия месец,минаваме направо на грис с АМ,като начало,а прясно мляко след годинката ще давам Wink

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 12:09 от pigi

# 200
Лала, ами ние като правим  luvbed го правим спонтанно и не планувам, обаче си внуших , че имам симптомите на бременност явно и така.Иначе не ми  чак фикс идея.Когато -тогава.
А за нашето пътуване - ти ми писа и то доста.Благодаря!Обаче като сметнах то ще ни отнеме почти цялото лято , и решихме да не вземаме Софи с нас.Но това пък ознаава да не сме на 1вия и рожден ден тук.И за това ще не е катогорично решено кога ще ходим.

# 201
Ели,и аз го гледах онази вечер,ама в 1 ч. и аз като тебе не можад да догледам дали е истина или не.Гледах и следващата история с прокълнатата къща,но след това заспах.
Айде ние отиваме на разходка.

# 202
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН
Ели  hahaha smile3532 твоята история много ми прилича на филма "Пришълеца",а и тази "малка рибка" как ли се е мушнала там много интересно ,ами флакончето дезодорант  Joy hahaha тия хора не са ли чували за Секс шоп.
isi_kam: Както винаги изчерпателна!
Добре ме сравни със синето ти. Embarassed Детето в мен все още не си е отишло,
пък и нали знаеш- луд на шаренко се радва!  redecoration
налага ми се да съм изчерпателна ,защото преди време бях обвинена в некомпетентност ,та реших ,че всичко що е написано от мен трябва да е подплатено с факти Wink Обаче пак не ме разбират хората явно аз съм кривата или не мога да се изразявам правилно newsm78.Ето и ти не си ми разбрала примера казах,че както Марти го разбирам без думи така и теб .Просто много добре подбираш емонитикони .Защото няма как да те чувам ,а само да виждам какво си написала.
Когато споменах за момичето с шоколадовата вафла имах в предвид не даването на шоколадовата вафла на толкова малка възраст ,а първо ,че аз и сега не мога да си позволя да дам на Марти да яде нещо което е паднало на земята дори да го остържа и колкото повече предпазвам децата от каквото и да било повече боледуват.
Дано сега ме разберете .Защото не знам друг начин на обяснение.
Лек ден ,че трябва да готвя чакам моя татко да дойде   bouquet

# 203
Аз съм от най-късно ставащите май. Чак сега изпих кафето.

Нан, упойката в Шейново струваше 150лв., като 100 за болницата, 50 за анестезиолога.Аз като усетих контракция не се мотках хич, защото прокървях, а бях с ниска плацента и ми бяха казали на бегом ако има кръв. Та отивам и ме качиха барбар с обувки и дрехи горе, където се видя че всичко е ок и кръвта е от бързото отваряне на шийката, демек разкритие, което вече беше 6.5см. И веднага казах упойка, обадиха се на анестезиолог и ми сложиха. Значи може. Той хич не се мота, всичко беше на тъгадък, тъкмо започнах да усещам една две много болезнени контракции и прас - упойчица. Оттам песен. И нищо че всичко стана за няма и два часа общо като НАН, пак не виждам смисъл защо да ме боли, за мен и 20 мин. не си струва.

Мисля че кашата се прави от цялото зърно, като има различни видове зърнени каши. Нишестето е скорбяла - въглехидрат, който се извлича вследствие обработка на картоф или пшеница. Аз кашите си ги правя сама, като пека и меля зърната и после си варя и  добавям плод. Е, естествено че си е по-полезно, нали си има всичките му фибри и балстни в-ва, освен това се води " добър въглехидрат". Попарата е пък типично българска измишльотина. Никъде в др. страна попара не съм чула да дават. Варианти за пълнозърнести закуски бол, пък ако са въведени млечните - защо не със сирене. Но като вариант с тези сухари  не мисля да давам.

Ух, щях да забрав за Попова. Стискам палци.

Майра, много хубаво зоо си имате. Тук не ми се ходи че ми става жал. Това сърничка ли  е?
Ние ще се местим на края на този месец и направо до не знам кога ще е  лудница.А и като се нанесем нищо няма да е пристигнало, така че.. сме с един матрак, канапе и на Лора леглото и скрина Grinning Grinning

# 204
Лала, ами ние като правим  luvbed го правим спонтанно и не планувам, обаче си внуших , че имам симптомите на бременност явно и така.
Да, точно така се получава. На мен винаги ми е идвало като по часовник, но като започнахме да бебеправим и се започнаха и симптомите, и да ми закъснява и аз единият път бях абсолютно сигурна, че съм бременна. Не знам какво става, но сякаш целият организъм реагира като си намислим нещо. А ако решите да пътувате все пак ми пиши, ще ти дам полезни сайтове.

И аз стискам палци на Попова! И на ръцете и на краката!

# 205
  • ES
.......На сина ми съм ги правила със сухо мляко за над годинка на НАН(Нестле)защото ми оставаще от водата при варенето,но той чак тогава започна да ги яде,него съм го кърмила до 1г.и 1м.и много не бързах със въвеждането на нови храни.Още и кисел не съм правила,не съм любител на нишестето,след 9-ия месец,минаваме направо на грис с АМ,като начало,а прясно мляко след годинката ще давам Wink

Мислех, че не си фен на AM

# 206
isi_kam Споко бре, душа, рабрах те! Hug
 Аз малко се самоиронизирах, не ми се сръдкай! Hug

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 16:07 от Nanny

# 207
Добър ден майчета и рожбенца  bouquet

Ние днес бяхме на консултация и вече сме 8100 и 66см. наддала е 600гр. , ама то що попара изяде, нямаше начин просто. Пак ще правим изследвания на урината, но в началото на март. Това е за отчета bowuu
Ей майчета, ако знаете какви опашки са тук за плащане на тока #Crazy, направо можеш да полудееш. Вчера татито ходи 3 пъти и все се отказваше, защото се чакало с часове, та ходихме днес с малката с кенгуруто/вече съм като камила Joy/, но добре че има и свестни хора и чакахме само 30мин.
Надявам се при вас всичко да е наред ЦЕЛУВКИ НА БЕБОЦИТЕ  bouquet

# 208
isi_kam Споко бре, душа, рабрахте! Hug
 Аз малко се самоиронизирах, не ми се сръдкай! Hug
Hug Hug Hug
аз няма за какво да се сръдкам просто искам да ме разбират хората,не говоря само за форума ,а изобщо в живота. Вчера бях много афектирана когато срещнах моя колега с когото бяхме екип и като започна да ми разказва един образ какви ги е говорил за нас двамата направо ми идеше да го намеря и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Много ги беше яд защото ние бяхме най-младия екип и за да ни е весело много се майтапехме ,и ето последствията .Вчера разправям на моя ,а той ми вика що се връзваш ,викам хубаво ти така реагираш ,ами съпругата на колегата дали би реагирала по-същия начин .За това реших да си кажа какво съм имала в предвид за да бъда разбрана.Ох спирам може би защото ми е криво и започнах да пиша глупости
ЗА БОГА ХОРА НЕ ЧЕТЕТЕ ТОВА

# 209
  • През девет земи в десета
.......На сина ми съм ги правила със сухо мляко за над годинка на НАН(Нестле)защото ми оставаще от водата при варенето,но той чак тогава започна да ги яде,него съм го кърмила до 1г.и 1м.и много не бързах със въвеждането на нови храни.Още и кисел не съм правила,не съм любител на нишестето,след 9-ия месец,минаваме направо на грис с АМ,като начало,а прясно мляко след годинката ще давам Wink

Мислех, че не си фен на AM

Не съм,то не е адаптирано мляко за кърмачета,а сухо за деца над едногодишна възраст,обогатено с желязо и витамини,както казах,той е кърмен до 1г.и 1м.Овесените ядки стават гадни с кисело Mr. Green След годинка и NIDO може!

Общи условия

Активация на акаунт