Във количка ЮЛСКИТЕ деца, седнали се запознават със света!

• 9 493
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Привет и от нас!
Много, много ви благодаря за чудесните пожелания!  bouquet Направо щях да се разплача до като ги чета! Аз по принцип нещо хич не го любя този празник, особено като ме питат на колко години ставам  Embarassed. Не искам да пораствам, но няма как - годинките си вървят! Mr. Green Но благодарение на вас така се развълнувах и ми дойде настроение!
Черпя ви виртуално   party023 cheers  food002 cook

# 76
добър дееееен   morning
аз съм още на кафе не че не ми стърже корема... ноооо ще гоня синео4ка Mr. Green
честит рожден ден на морскасиренааааааа
Някои казват чещастието не е крайна спирка,а пътят по който вървим.
Някои казват,че крайната спирка просто е краят,към който цял живот се стремим.
Животът е кратък,изживей го с мечтите си,бъди от самосебе си Ти,
и някога,някак си,чисто от сомосебе си ще усетиш че си щастлив

а пък ние си купихме спалняяяяя!Не питайте как спахме до сега #Puppy dog

# 77
  • Варна
Забравих да ви се похваля какъв подарък получих от големия ми син, направена от него картичка, със следния надпис вътре:

Чувството е неуписиемо, а ма много скоро ще разберете като почнат да приказват сладките устички Heart Eyes

# 78
Честита спалня Мариаели, да я използвате здраво докато е в гаранция та ако има нещо да връщате!Ние още не можем да счупим нашата! Laughing

Даа Пингвина е Поли,имам тетрадка цяла с ваши имена и данни и телефони,не можете да ми избягате! Party

Дю не може така без пари,то се амортизират легла,то чаршафи требе да се перат,има си разходи,ток,вода айде казвай една цена и да идваме!Кажи има ли удобства за бебета, къде да сварим вода за кашата,ладилник да си приберем нящу,къде да се чипнем ей такива- в стаята ,е чак джакузи не щем!Много е красиво по снимките!

# 79
Morskasirena, честит рожден ден! Пожелавам ти много усмивки, здрави и весели деца и много любов! Весел празник!  bouquet

И аз напоследък съм така с рождените дни, не натъртвам много на тях, че и аз вече навъртях годинките. А преди известно време като ме попитаха на колко съм години и казах без да искам на 26! Shocked Иска ми се, ама няма Joy Така ми стана неудобно и като се поправих жената насреща й стана много смешно и на нея...

# 80
Джорджито, ами така са консултациите тук. Ако е болно нещо детето - отиваш веднага то е ясно. Иначе те не смятат за необходимо да го мерят и теглят всеки месец. Досега просто ваксините бяха на всеки 4 седмици и затова всеки месец ходихме. От сега нататък само на задължителните прегледи, които са на 2-3 месеца.

Тук между другото като детето е болно много се въдържат от изписването на силни лекарства и особено антибиотици - за много от бг майки, които не са свикнали е голям шок.

Морска сирена, честит рожден ден!

Чак и на мен ми стана интересно за Кредор как го разкрихте само от това, че са печатали с Нанни ония брошури newsm78 Големи следователи сте, еййй - сбъркали сте си професиите направо  Mr. Green

Нанни, а ти защо не пишеш вече?

# 81
Дю, ей тази вола май съм я гледала , като търсихме за хова година и май съм се и обаждала.
Честит рожден ден на Морска сирена- да си много здрава и обичана от всички и най-вече от тримата ти мъже!

Искам да ви попитам.Нали тест за бременност се прави със сутрешната урина.Обаче аз не съм си купила ощр такъв и си запазих малко в една пластмасова чашка от нея.Следобяд като излеза ще купя- според вас дали ще покаже вярно или урината, и по-точно онези хормони в нея нещо няма да изветреят? newsm78(НЕ питам Кредор  Mr. Green)

# 82
айде фионааааа #Crazy браво бе!Лошото е че и аз имам такива подозрение за себе си ама ще изчакам още малко че малко ми закъснява

# 83
  • somewhere over the rainbow
Диди81, аз сокчета Теди не съм давала - изобщо не съм се сетила ooooh! От тези в стъклените шишета ли? Колко мл са и колко струват /да си направя сметка дали са рентабилни Money/?
Момичета, нови тестове ли бе? Shocked /аз да не се чудя много Naughty/. Фионка, аз моя го направих вечерта и си беше ІІ /за Даяна де/. Май няма значение за съвременните тестове Thinking

Честити месечинки!
Честит Рожден Ден на Морскасирена!  bouquet
И не на последно място - честити спални, коли, 'ладилници и други придобивки Joy Да ги счупите и нови да си купите! Wink

# 84
Нан, то при мен е рано още да се каже, но не мога да чакам.Та за това исках да е от първата, Че ако купя теста сега няма да се сдържа и ще го направя веднага.

# 85
та да кажа сега за вилата. не я даваме под наем, така реши мъжът! по едно време се беше навил да я даваме, ама... накрая реши, че не си струва и се събираме с приятели за някакви празници, а през лятото ходим почти всяка събота и неделя. та, fiona, не знам къде си я виждала  newsm78, ама може.
Ели, има печка, хладилник, баня, топла вода /от бойлер/, тоалетна на първия етаж и тоалетна и баня на втория, 4 стаи с 2 легла /без да броим гостната - там също има 2 легла/. има парно, но по принцип зимата вилата се зазимява, защото тогава няма постоянно човек там. общо взето не е лукс, но има всичко необходимо. токът не е кой знае колко, а ако те притесняват чаршафите, може да си донесете /майтап  hahaha Joy/
st.g, станцията в която сте били сега е хотел на Любка Качакова  Rolling Eyes

абе кви са тия чертички?!? хайде ще имаме ли още бременни?  Hug

# 86
dew  newsm10 направо е супер ,чак на моя мъж много му хареса
Той между другото редовно ходи в Смолян и спят в хотел"Анна".
Лятото може да се възползваме като ходим до Карлово да отскочим и до Смолян.
Ние всяка година след морето ходим по планините.
Сестра ми също е завършила в Смолян и имам мили спомени.
А баща ми като ерген е работил в Рудозем.
Страшно е красиво

# 87
  • Варна

Честито на днешните месечинки .Да са много здравички и добрички.
ЧРД на Морска сирена.Много здраве и само хубави  неща да ти се случват.

Аз купувам на дъщеря ми сокове на Теди ,но съдържат много моркови и
временно съм и ги спряла защото кожата и стана оранжева.Тя изпива поне
два на ден.Тук във Варна ги купувам по 0,95 лв -330 мл.
При запек – тиква,праскова,круша,домат,сливи.Но за да има ефект сутрин на гладно.
А шипките запичат.Разстроена ли е дъщеря ми едно чайче от шипки веднага я оправя.

# 88
Ох днес е много странен ден.  Sunglasses
Първо сутринта поглеждам аз в на Криси устата за проверка на зъбки ( че ако бръкна с долните хапее Naughty). И какво да видя имаме си ново зъбче, но каква изненада  newsm78 левия кучешки му излязъл. Кога и как е станало незнам  #Crazy newsm78.
После приготвихме и хайде на разходка, но моя малък мъж реши че не иска и рев, рев  Shocked прибрах се нямаше как. Съблякох го и човека  Laughing пее си играе си.  newsm78 Защо не иска на вън така и не разбрах. Сигурно е единственото бебе дето иска да си стои вкъщи.  Rolling Eyes

Дю вилата е страхотна  Hug

# 89
  • somewhere over the rainbow
А шипките запичат.Разстроена ли е дъщеря ми едно чайче от шипки веднага я оправя.
И аз така знам, а гледам, че тук масово се препоръчват за разхлабване Thinking newsm78

Който има клипчета да качва да гледаме, че бебоците са още по-сладки в движение baby_neutral Heart Eyes Аз имам едно, но то е с един фотоапарат правено и качеството му е Sick

Общи условия

Активация на акаунт