Във количка ЮЛСКИТЕ деца, седнали се запознават със света!

• 9 734
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Честити 7м на Пламенка Деница,Калоян и Георги!

Ч.Р.Д на морскасирена !  newsm59

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 10:32 от Ренито

# 61
Лала ами звънях днес на жената и тя вика продължи да ги даваш до четвъртък и в петък ще дойдете при мен.
На вас хремата повлиява ли ви се от тия хомеопатичните,защото ние още си я взлачим от петък.  newsm78

Иначе бебчо спа значително по-добре тази нощ,но милото дишаше през устата че иначе не става  Tired

Джери да имаме я с мек накрайник.В началото бебо разбра как да пие.Но сякаш не му е интересно и в послествие само я хваща за дръжките и я гризи.Иначе много и се радва като я види,но я възприема по-скоро като играчка.Той вода много късно запи и то с въпросната чаша,но като и отвия капачката и така я надига за да пие.Иначе нито биби признава,нито накрайници  Naughty

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 10:38 от Ренито

# 62
 Flowers Bouquet
Влизам само да почерпя, че и Калоян стана на 7 месеца   Misc Baby Bottle   cheers   Wine Glass   Popcorn   cook   cook
Морскасирена  bdbaloni
Честити месечинки на наборите Пламенка  Kissing Heart  Деница  Kissing Heart  Георги Kissing Heart 

# 63
  • Варна
Здравейте Heart Eyes
Честити месечинки на Пламена,Деница,Калоян и Георги
Да са много здравички  Tada Tada Tada
Честит Рожден ден на Морска Сирена

Радост33,ние се хапваме тиква с голяма желание.много я обича Peace.Варя и пасирам Hug
Майра/Джери,много свежо това с маскирането Hug.Защо са ви толкова нарядко консултациите newsm78.Моята Братовчедка живее в Дания и има бебче на 9 месеца,и там така са през 2,3 месеца консултациите #Crazy
Прасчо,ами това за сливите newsm78,сигурно е така затова Друнди драйфа като побъркан.Скоро няма да дам Naughty.
Той милия и без това сега нищо не яде Confused
Авентската чаша само дето я имаме.мек накрейник,твърд накрайник,файда Йок Crossing ArmsНе иска да я види Shocked.то не че пие течности..един,два пъти сложих мляко вътре уж да пие,но уви не го близна даже ooooh!
Диди Фиеста,извинявай че вчера не ти отговорих за Елвира Hug.Доколкото знам си е в къщи,в будна кома е. Cry
Айде до скоро bye ,от нас хиляди  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 64
 newsm59 nbirthday  bigdance2  party023  cook newsm38  Party Time newsm18  costumed034 Tada  ura newsm59 newsm59 newsm59  Морска сирена!Нека вълните на морето винаги да ти нашепват колко е красива любовта,колко е хубаво да обичаш и да бъдеш обичан,и колко и най хубаво е да си здрав!Пожелавам ти много щастие и Любов,здраве,пари и весел рожден ден!Партиииии!  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Честити месечинки най- красиви и слънчеви,весели  и игриви ,щастливи и засмяни и най- вече здрави!  bouquet newsm63 newsm18 newsm18

Нещо съм в приповдигнато настроение днес!Ама никой нищо не казва колко сме добри,как го разкрихме и не бях аз, те си знаят кои са най -досетливите!Креди не се отказвай, Нани да не си му се накарала,връщай го в редиците ни!Така де, шеметно представяне и се изнизва!Много сте ми сладки  и двамката, как ни бъзикахте ей , ама ви хванахме! Laughing smile3560

Днес презентирах 2 кафемашини на съседите с близнаците,татито ни надонесе стока и я продавам ефективно,7 кафета съм направила вече съм на 3 тото и затва ми е шеметно!Да не се разсърдите ей!Нали си ме знаете!

Айде че ме викат в скайпааа!

# 65
Здравейте!
Първо да поздравя всички дечица пораснали с още 1 месец Hug  bouquet Heart Eyes
Нямах нет 10-ина дни и вие сте изписали 2,а вече и трета тема,не мога да смогна да ви изчета,та сега преглеждам от горе от горе докато съм на работа.Някъде назад видях една мама да се чуди къде са отишли някой мами и дали не са от отбора на сърдитите.Е аз определено не съм,а и няма за какво да съм,по принцип по-рядко пиша но за сметка на това редовно ви чета,защото така си сверявам часовника с вас и вашите бебоци.И в този смисъл бих искала да ви попитам и най вече мамите,които имат познания в хомеопатията (lala),чували ли сте нещо за някакви свещички които се слагат в дупето и помагат за безболезнено изникване на зъбките Viburcal или нещо подобно е, но не мога хубаво да разчета от рецептата и другото лекарство пак за зъбки-някакви гранулки които се слагали под езичето-Chamonilla.Направо голям зор виждам с тези зъби от 2 седмици спя по 3 часа на нощ и на другия ден на работа едвам издържам,а и горкото ми детенце само се мъчи Sad

# 66
здравейте и от нас!!!
Честито на Деница, Пламена, Калоян и Георги!!! да са живи и здрави и да радват мама и тати!!!
Морскасирена, честит рожден ден! Много здраве и усмивки!

мили момичета, искам да ви поканя през лятото на вилата, която се намира в с. Гела. Който желае е добре дошъл! Така, че след морето заповядайте на планина.
Ето снимки през лятото и зимата:

а тука има повече снимки от там, ако някой желае да разгледа:
http://snimka.bg/album.php?album_id=106922

след малко ще обядваме и излизаме на разходка, че времето е страхотно!!!

# 67
ДЮ първи сме казвай ваша ли е ,колко искате за нощувките и да идваме с транзитните номера докато не са изтекли!Татито пък и аз да си починем малко!

# 68
Ели, наша е, пари не искаме. ще си носите само храна и други такива работи...

# 69
  • някъде
Честит рожден ден, Морска сирена! [/color]bdbaloni
Желая ти здраве, щастие, любов, и пари, за да си купиш останалото!

Честито на сладките месечинковци Ева  Flowers Bouquet, Пламена Flowers Bouquet, Деница Flowers Bouquet, Георги Kissing Heart и специални на Калоян Kissing Heart

dew, мерси за поканата, но къде се намира това село? Thinking
Алекс има Т 37,9 дано е от зъбки и дано вече да избият, че станах Crazy
Тук е изгряло слънчице и да видим дали ще се постопли, чакаме татито да се прибере и сигурно ще идем на  newsm71 да купим кашичка и пюренца!
Да ви питам- давате ли сокчета Теди, защото аз вече такива давам и бебчо много ги харесва?
Хайде засега толкова, не че казах нещо умно де, но после мога да измисля нещо

# 70
dewО ще ви дойдем на гости аз съм ходила в село Гела в някаква студентска станция спахме много е хубаво, бабите там са много гласовити за да се чуват от единият хълм на другия, бях помислила че една ни навиква, а тя си говорела жената Laughing. Ние имаме и един приятел от Смолян така че сме го обикаляли района може да си направим обиколка през лятото много ми се ходи  на планина, преди не се спирахме с половинката с големите раници.

# 71
  • София
Ей на,хванах ви края най после.От 5 дни ви чета,но вие пишете като за световно.Завърнахме се ние от гостито на свекитата и ми е много гот,щото да съм си вкъщи е чудесно.
Чета аз,ама то много интересно станало.Мъж се появил,червии в бананите търсим,изобщо скука няма.
Да поздравя аз всички пораснали дечица,които тези дни са празнували.
Морска сирена честит рожден ден.
Жоржи много ми е мъчно за вас.Измъчихте се вие двамата с това сладурче.Стискам палци скоро да отмине всичко.
Моят дундьо се наспа,отивам да топля пюрето.До скоро.

# 72
  • Варна
Момичета,моля ви ако някой знае как е името на  Pingwina,да ми пише на лични.
трябва да и звънна по тел.,а ако не вдигне тя как да питам Пингвина може ли да се обади newsm78 Blush

# 73
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
Честит рожден ден на МОРСКА СИРЕНА!!!

Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.  

Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!  

# 74
Пингвина се казва Поли Peace

Общи условия

Активация на акаунт