и да се оправя вече това сладко детенце! 
Мариаели
няма проблем, но няма да ти отговоря, защото вече ми писна тази тема!
и съм
Пък и нали си ми градска, как ще ти се обидя 
Педката одобри много режима на хранене. На коментара, че не е искала да яде от шише - компетентно отсече: "И вие да отидете в Китай и вие няма да ядете техните манджи като не сте свикнали с клечките" 
),
.
. Изпреварили сте ни по мерки и теглилки
Понякога се появяват такива кризи, но не съм сигурна, че при вас е нормално. Тя най-добре ще каже кога трябва да очаквате резултати. При бебчетата много бързо се получават нещата. Например Пипи получи такава криза като беше на около 2 месеца. Той имаше рефлукс, повръщаше много и освен това кашляше и имаше хрема. Като му дадох лекарството, няма и час по-късно взе да повръща на фонтани, да излизат сополи, храчки и какво ли не. И след това се успокои и спа поне 4 часа, направо като къпан, а преди това беше много нервен. След което започна да се храни по-спокойно, а не така лакомо и в по-малки количества и повръщането взе да намалява постепенно. И сополките излязоха навън и спря и да кашля. Но сега пък преди няколко дни пак започна да кашля и беше малко хремав - дадох му лекарството и нямаше криза, просто за 2-3 дни се оправи. Когато се очаква такава криза, обикновено хомеопатът предупреждава. Като например мен ме предупреди като ме лекуваше от едни болки в сърдечната област, които имам от години и взеха да стават ежедневни и все по-продължителни. Като взех лекарството стана както ми каза - на 2-рия ден получих много остра болка, просто ужасно силна и после всичко отшумя. Даже още не мога да повярвам, защото от години никой лекар не можа да ми помогне и сега вече нищо! Така че всеки път я питай какво трябва да очакваш и кога да отидеш пак при нея. И докато не видиш резултат не я оставяй. Освен това в началото като я виждаш по-често, тя ще може да опознае детето и тебе и това ще й помогне да ви предписва още по-адекватно лекарствата. Трябва да си много упорита и като станат нещата ще останеш истински удовлетворена. Просто в един момент ще спреш да ходиш толкова често, защото детето ще се справя само с повечето болести и ти вече ще знаеш как да действаш.
морска сирена 

Това са нещо като нашите кукери, само че се маскират да осмиват събитията, актуалната политика и ситуация в Германия и света и тн...нещо като шоуто на Слави в маски. Ама и аз как го обясних...нещо ясно? 
А тя всъщност няма и 7м така че още малко че ви дръпнем за оставащите 10 дена
На последната консултация , преди 1 седмица, Дамян беше 7900 и 69 см (за сантиметрите не съм съгласна, вкъщи го измерих 71 ) . Педи каза, че бил доста едричък и ни каза да пием Калций. Ама като чета тук вашите мерки и теглилки съвсем не смятам , че е едър
Но си давам калция и заради въртене на главата, което пък било признак на рахит...

ние сме с теб