Във количка ЮЛСКИТЕ деца, седнали се запознават със света!

• 9 461
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Renka,Сериозно се замислям да се местя в БургАс:)Как може всичко да е по-евтино от Варна newsm78Тук по абсолютно всички магазини количките са 295 лв.Иначе си струват парите.Аз специално съм много доволна.Нашата е оранжева с екрю и сега трябва да намеря само чанта в този тон,защото към количката няма, а аз съм мания на тема цветове и не мога да търпя оранжева количка със синя чанта #Crazy
Иси,какви са тези цени за частна клиника????Направо ми обърка понятията.Аз раждах с епидурална и съм много доволна.Въпреки секциото на 3-ия час се размърдах.
Лала,на теб анестизията ти я е правила Д-р Добрева,при която е бил инцидентът и затова е била притеснена,Просто мал шанс за нея,иначе е много добра.При мен беше Д-р Мичорин и през  цялото време докато ме кълцаха си говорехме за Африка,понеже той също е работил там.Беше много готино ,защото докторите залагаха какжо ще е бебето,тъй като до последно полът не се видя

# 166
Мами,моля за помощ.Харесала съм си ето тази количка:

но не мога да намеря интернет магазин,в който да видя цена.

# 167
Добре бе,защо снимките ми излизат като линк,а не се отварят.Може ли някой да ме светне?

# 168
Имаш предвид снимката на количката Бертони ли?

# 169
nita и аз бях така с тази разлика че раждах 10 часа ooooh!

# 170
Да,за тази снимка на бертони.нещо хич ме няма по тая част.

# 171
Иси,какви са тези цени за частна клиника????Направо ми обърка понятията.
в момента чакам гости ,но после ще ти намеря брошурата и ще ти покажа .По нагоре съм описала всички манипулации които ми направиха и не съм платила и лев.Само да кажа ,че самата клиника се намира в подножието на Карандила и е чист въздуха. ето и самата клиника
имаше момичета от Стара Загора ,Несебър ,Айтос ,Бургас, Нова Загора поне докато бях там

# 172
  • някъде
Да,за тази снимка на бертони.нещо хич ме няма по тая част.
Е дай и ние да я видиме де  Wink Пусни линк Peace

Иси, нещо не ми се отваря линка ти Thinking

# 173
ето линк:http://www.bertoni-bg.com/Clio.html

# 174
Пак се оплетох  Mr. Green,това най-отдолу е линка.

# 175
За да се отвори линкът на болницата, просто трябва да се махнат символите след"com". Peace
isi_kam: Както винаги изчерпателна!
Добре ме сравни със синето ти. Embarassed Детето в мен все още не си е отишло,
пък и нали знаеш- луд на шаренко се радва!  redecoration
Нита: След този концерт да не се чудиш след време/ Калоянчо като порасне /,
защо лелката под вас тропа бясно по тавана  superuu Още от малък му даваш "Тон" в живота. Flowers Jack O Lantern
MARIAELI , Nita: И аз раждах горе - долу като вас, изтекоха ми водите вечерта и на следващия ден към 10ч ми сложиха таблетка /10лв/.
 След 15 мин. вече незнаех къде се намирам  Shocked и в 13:15ч родих.
 Интервалът между контракциите беше ...няма и 30 сек. На 4-5 см разкритие поисках епидурална/150лв/
 и се почна едно мотаене/умишлено според мен/, клизми, разходки, та си родих без упойка.
 После обаче ме шиха с пълна, преди това  усещах болка /а някои мами твърдят, че при шиенето вече всичко е
 толкова изтръпнало, че не се усеща нищо-при мен не беше така Tired/, не давах да ме пипат вече и те ме успаха .Sleeping
 След 2ч се събудих на магарето с лед между краката и пясък на корема. Tired
Видях , че обсъждате и ваксините и по-точно реакцията след тях...
На Дани му биха Инфанрикс + полиомиелитните капки. Учудващо му подейства сънотворно, без Т. Peace
: Нали знаеш:" Наше лошо нема!" Peace
Събуди се, до скоро! Hug

# 176
Привет на всички момичета и мъничета Hug Hug Hug
Снощи четох,четох и накрая ми се доспа и неможах да се разпиша Tiredта днес по навреме.
честито на днешните месечинки да растат здрави и послушни дечица.
Аз също родих с епидурална всичко мина идеално но сега постоянно ме боли кръста дали е от нея незнам.
Исках още да пиша но Дани мрънка отиваме да ядем каша.После пак  Wink

# 177
  • Варна
Здравейте Laughing
Two HeartsЧестити месечинки на бебоците.Да са много здравички Two Hearts
Ние днес цял ден бяхме по болниците Weary.Видяха го още 3 лекаря,от компетентни,по компетентни Confused.Бяхме на косъм да влезем в Терапията,но Слава на Бога не влязохме newsm20
Детското отделение беше Фул smile3556,нямаше места.Ужас направо SadДа пази Господ дечицата ни от болести newsm17 newsm17  newsm17
Аз не смея да говоря как сме че....... smile3505

Диди81,много  hug от нас за теб и Алексчо
Фиона Hug Hug Hug,и аз много искам второ.Не се притеснявай,ще стане  love001

Айде че Друнди вика  smile3540

# 178
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
"Минавам" само да честитя на днешните месечинки - здрави и послушни!

Вижте това:
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1009001

Аз пък раждах без упойка  Rolling Eyes #Crazy!

# 179
 Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada
Честито на днешните месечинки:
        Йоана на мама IvelinaM
        Иван на мама Valshebnica
        Стефан на мама Стечи
        Гергана на мама dew
        Васи на мама nadejda5047
Много весели и послушни да са!
НАН-Аз и двата пъти раждах нормално.  Вторият път поисках упойка, но докторката ми каза, че е много късно. Първият път всичко протече безболезнено за два часа, а вторият път - беше предизвикано раждане. Отидох без болки и с 3 см. разкритие. Бебо се появи също след два часа. Така, че НАН зависи от натурата. Може пак да нямаш време за упойка и да си го родиш по нормален пък като мен  Wink
Фионаaction032 Чувала съм, че до годинката се забремемява много по-бързо. Не го мислете и ще стане работата и дано скоро да ни зарадваш със заветните  EFP

Общи условия

Активация на акаунт