Отговори
# 105
Ники яде портокали, лимони и мандарини,но когато е на кеф.
Аз да почерпя,моят половинка има рожден ден  party023 newsm38 newsm59  food002 Wine Glass beer3 cheers Popcorn  food010 cook

# 106
Камий, да ти е живо и здраво мъжлето! Да те слуша и глези!   bouquet
Аниа, това си ни е бебешката кошарка - от тия сгъваемите на Чиполино. И аз искам вече голямо легло, ама не му е готова стаята на малчугана. пък при нас в спалнята няма място  Sad Иначе тези кошарки имат цип от едната къса страна и се отварят като палатка. Често Наката сам си отваря и се мушва вътре да спи. Затова си мисля, че може и да става вече за голямо легло. Ама по неволя ще изчакаме още малко.
Иначе цитруси хапваме - "динки, калче, банан".
Но това мойто диване вече ще ме побърка-от няколко дни не иска нищо за следобедна закуска. Изпива по чаша мляко и не ще нищо друго  Shocked Има ли и други такива?

# 107
Kamij, да ти е жив и здрав съпруга!Весел празник! Hug
По въпроса за плодовете - Вали ги обожава.До скоро, обаче предпочиташе банани, сега е на вълна портокали и мандарини. Grinning
Ренката, не сте сами.От известно време за следобедна закуска Валимир хапва само плод. Crazy

# 108
  • Варна
Камий, да ти е жив и здрав мъжа.
От цитрусите Иво яде само банан. Категорично отказва дори да пробва нещо друго.
Той въобще какво ли яде. Май основно кроасани с шоколад.
Миналата нощ беше някакъв кошмар. Категорично отказа да спи. Иска да играе човека и толкова. Май и на него са му тръгнали кътниците, защото иска все за мен закачен да виси и се сърди и ме хапе. Беше кротнал извистно време и сега все едно че са ми сменили детето. Гони го щръклицата яко.
От снощи Детелина е отново с Т. Нали ходи 8 дни на градина имаме си нови вируси.
Ох оплаках се.
Шуша, знам че в ситуация като вашата трудно се дава съвет, но наистина защо не се преместите. Така освен с майката рискуваш да си развалиш и отношенията с мъжа ти. Уф не знам ти се знаеш най-добре. Аз мога само да ти съчувствам. Hug
Мартеа, не се ядосвай. Със сигурност ви е много трудно в момента, но ти си огън момиче ще се справиш.  bouquet
Тъй като следобедният сън го правят по никое време обикновено след 3ч за закуска давам само банан или ябълка.
Сиска, имате един глас и от мен, за хубавия Дени.  bouquet

# 109
Привет майчета!
Скоро не съм писала.Има няма 10-тина теми Embarassed,но прочитам от време на време.
Калоян е вСт.Загора от 3 дни и се чувствам доста отпочинала. Simple SmileЕдва днес усетих липсата му.
При нас няма кой знае какво ново.Зъбите излязоха някъде ноември-всичките.Гърне ползваме рядко и то само за пиш.Другата работа върши под масата скрит.Зимата не се е разболявал сериозно и каката също(да чукам на дърво).Март ще го пускам на ясла,та  се подготвям психически за сополи и кашлици,като се сетя дъщеря ми какво чудо беше ми настръхва косата. Sad
Дано, Силия оздравява бързо и всички болнички бързо да се оправят.
Гуш,благодаря за предложението за среща,но сега май няма да имам възможност, ако си идваш в Пловдив свиркай. Hug
Деспина,Калоян също е много труден с храненето,но аз не се притеснявам,защото е едричък и здрав.Той също яде 5 неща на кръст и мляко не е ял от осем месечна възраст.Всякакви усилия да му го дам под каквато и да е форма останаха напразни.

# 110
Камий, да ти е жив и здрав рожденика и да те носи на ръце!

Да кажа за Марти, че от ден на ден е по редодовен на гърнето пу пу. А за ядене на цитрусови плодове, пие всеки ден по 1 грейпфурт и 1 портокал на сок, а яде мандарини, но напоследък все са изкуфели.

Десита, здравей! Ти ли си от СЗ? На нас тати е от там.

За Дени днес пак съм гласувала.

# 111
Kremenchen,аз съм от там,но и мъжа ми е живял в СЗ и сега свекитата живеят там.С моя мъж се познаваме от средното училище още-цяла вечност ooooh!.
Сиска и аз гласувах Peace

# 112
  • Му Кинд Оф Плаце
ЗДравейте, даим, сигуро не ме помните,  Embarassed аз съм старата лигла Калина. Ми, същата съм, отдавна не съм чела тая тема, ама съм си същата. Добре сме, Ф си е дивак, изкара един Т гърч, но приемам, че ще е последният, такива неща. Ф не говори, но вярвам в него. Наричат го с хроничиен отит, но не го приемам като даденост и тъй.

# 113
Франзелке,Десита - добре сте ни дошли отново, момичета! Hug
Калина, ти никога не си била лигла.Напротив! Peace Wink
Сиска, и аз гласувах отново за Дени.Явно може всеки ден да се гласува. FlutterАко е така - насреща сме. Peace

# 114
Снощи си изкарахме супер.Хапнахме,пийнахме и така. cheers
 welcome то дъ клъб...отново...на старите мами.
Гласувайте в анкетата...

# 115
Kamij, макар и със закъснение честито на половинката ти  bouquet!
Desita_ , ти нещо мома англичанка , а Laughing?
ania, за количката просто нямам думи-страхотна е и адски лека и маневрена-едно време къде ми е бил акъла да ни се купя още от началото Куини....ето тук я снимах и можеш да я видиш-а Иса направо я боготвори http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=108401 ....от цитрусите Иса яде портокали, мандарини, банани, манго, авокадо.....

Кой пита за Стара Загора?Ами мен къде забравяте, а Crossing Arms?

Зъбките мием редовно всяка вечер-първо аз и после тя търка....

# 116
Вале, оскави Куинито,ами принцесата каква разкошна е станала Hug!Да ти е жива и здрава голяма хубавица Heart Eyes!

# 117
Калина, добре завърнала се! Много неща сте преживели, дано си останат зад вас!

Валя, много удобна изглежда на Иса количката Simple Smile А косата й е страхотна, пу-пу!

Благодаря ви за отговорите за цитрусовите! Пробелемът е,че Мари не ги познава на вкус, защото не иска да и да ги опита...ужасно консервативна  е към всичко ново, дано е само период! Днес като последен опит й купих един тайландски плод, не знам как се казва на бг, тук му викат помело, като огромен грейфурт е,но е сладък и ужасно вкусен...и това не поиска да опита!

Мари е хремава и кашля, а вторник имаме час за следващия прием на Пентаксим-а, явно пак ще й се размине...поне ще разберем колко е висока, че почти 6 месеца не сме я мерили.

# 118
  • София
Хилоу мами!

Ахой, мадмоазела Калина! Що за въпрос - дали те помним?! Помня дори първия ти ник - Ina Sebieff. Радвам се, че пишеш!

Desita, ще баждам!

Шуша, аз нямам идея как да се справите със ситуацията. Със сигурност е по-здравословно да ви идва нанагорно с финансите за известно време, отколкото нон-стоп да сте подложени на подобни егоистични изцепки. Каквото и да решите - Успех!

Валя, много сладка ми е Иса! Мойто диване не трае нищо на косата си за повече от 2 секунди  ooooh!
Така искам да и хващам опашки  Sad

# 119
Добро утро!
Теа от днес отново е на ясла, просто се скъса да реве, вкопчи се в мен и лелята я издърпа със сила.
Освен това се оказа, че някакви нови правилници, за това дето сме отсъствали - трябвало да си платим, че не сме занесли наврме някакви си бележка и така за 9 часа гледане (3 дни до обяд) ще платим 80 лв.(за два месеца). С мъжа ми се шегуваме - гъзари, взехме си най-скъпата детегледачка.

От 2 дни слагам Теа вечер да си легне на тъмно и заспива за 40 мин. Това е голям напредък, иначе знаете - 2 часа. Дано това да е бил проблемът - спяхме на приглушена светлина от нощна лампа, по-скоро за мое успокоение - да я виждам.

В цялата ми депресия напоследък да се похваля - тръгнах на танци, организирани от едни момичета от форума - народни танци имам предвид, страшно се кефя, страхотен заряд - събота и неделя в 12:30 в едно у-ще в Младост. Голям кеф, честно!

Теа обича лимон, грейпфрут, портокал, мандарина... май всички, он също като Нико е на настоение, не винаги иска да ги яде.

Това от мен, че днес до обяд трябва да си свърша цялата работа за деня. Стискайте палци Теа да не се напишка, обясних, че от един месец е без памперс, но не си казва, а я изпишкваме на час и половина-два и ми казаха, че не можели те да го правят това - едно пишкане в 9, едно в 12 и това е. Така че - като учите децата на гърне, учете ги и на интервал - 3 часа Sad

Общи условия

Активация на акаунт