Отговори
# 90
  • София
Ох,Шуша,като те чета и ми се свива сърцето Sad Лошото е,че може това нейно поведения да започне да се отразява в отношенията със съпруга ти.Ей тогава ще стане много неприятно.Не мисля,че трябва да я търпите Close То хубаво критическа,но какво е това нещо.Ами детето расте,започва да разбира Close
А няма ли начин да изтеглите кредит и да си купите друго жилище newsm78.Знам,че е трудно,но ние сега минаваме през това и се преживява WinkТози апартамент пак ще си остане твой и един ден може да ви дойде добре дошъл-да го продадете/в Младост вече цените са мноооого сериозни,а и вие сте на хубаво място Wink/
Стискам палци всичко да се оправи при вас.То на нас така отстрани ни е лесно да говорим,но вие си знаете какво ви е Tired

# 91
  • София
Шуша, миличка, аз и преди чета, но не знам какво да пиша. Не подминавам постингите ти. Просто наистина не знам какво да кажа...съвет ли да дам, да ви съжалявам ли, какво да пиша...то не е за писане  Sad

Сиска, коригирах си постинга горе. Бинт /марля, нагъната, топва се в 3% кисл. вода разредена  свода. Хващаш зъбчето със бинта и все едно го вадиш, толкова силно. При нас паднаха и само от марлята

# 92
привет, майчета!

Валя, добри новини за Иса - браво! само така и дано като пробиват зъбките нямате такива проблеми! ние много трудно вадим зъби и често вдига Т покрай тях, та ти съчувствам, а и на децата, че то тях си ги боли
Дианка, ха, честити ви бели зъбки!!! радвам се, че притесненията ти са били напразни! Дано и с Дени стане така! при нас миенето на зъби продължава да е мисия абсолютно невъзможна, а това за съжаление ще доведе най-вероятно до още проблеми... но идея нямам как да го мотивирам!  ooooh!
Катка, честити ти ритничета, дано и Дидка скоро се похвали!  Wink и успех с изследванията в понеделник!  Hug
Шуша, направо думи нямам, ти сигурно си страшно търпелива! За да не се повтарям, само ще кажа, че имам близка приятелка, която имаше майка, подобна на твоята според това, което описваш, но която се промени едва, когато се разболя от рак и вече си отиваше! много тъжно беше, тя вече е покойница, но едва тогава намериха общ език с приятелката ми. Пожелавам ти при вас да се развият по-благоприятно нещата! А в името на спокойствието на семейството ти, може би наистина е добре да помислите за начин да се отделите...  Thinking
Мартеа, много ми стана мъчно от твоите заключения за работата и изобщо...  Ти си толкова положителен човек, така пробивен - търсиш ли си друга работа и сега? За Теа не се притеснявай - ще свикне мъничката, време й трябва, както и на теб! Идва пролет, ще огрее слънце и на вашата улица, и дано по-скоро, та да се успокоиш  Praynig
Буба, да ти е жив и здрав мъжа и много да те обича и глези!  Heart Eyes

# 93
Шуша, много покъртителна история! Докато четях и направо...  Cry
То човек нито знае какво да каже, нито какъв съвет  да даде в тоя случай. Но бъди силна, гледай си семейството! Споделяй с нас, щом ти олеква. И колкото и тривиално да звучи, каквото и да решиш ние сме с теб и те подкрепяме!  Hug
Буба, да ти е живо и здраво мъжлето! Много да те слушка и да се обичкате   bouquet
Сиска, голям сладурко е твоя Дени. Ако си имам по-нататък момиченце, си го заплювам за зет  Wink Всеки ден ще гласувам за него, дано има успех детето!  Peace
Валя, браво за зъбчетата, ама жалко, че толкова ви измъчиха
Августа, браво за гърнето! Ние също си го носим от няколко дни като има ако. Ама аз вече се похвалих, де!  Blush И на разходките имаме голям напредък, въпреки памперс-гащите. Стиска се или се съгласява да го изпишкам, като го попитам.
Мартеа, като чета за емоциите ти и си мисля, че малко си приличаме. Аз уж все искам най-доброто за детето си, пък все ги върша едни, та после се чудя аз ли го направих това?! И почвам да се обвинявам. Отскоро съм сред вас, но мисля, че ти си супер мама. Както казва мойто Насче, като гледа рекламата на Тайд за супер-майки "тупе майки", ама то понякога звучи като "тъпи майки"  Laughing
Сигурно всяка от нас понякога се чуди дали е достатъчно добра?!
На Катка успех в понеделник!
На болничките-бързо да оздравяват!!!

# 94
Малейна, а миете ли си зъбите заедно? давала ли си му той сам? При нас това проработи, е, вече ен мога да бръкна в устата й, но все пак е нещо, че търка сама...
По въпроса за работата - ами спрях да търся активно, уморих се от очаквания и интервюта и реших да си почина малко... оказа се, че с дете е трудно, не толкова да те харесат - имах 2-3 предложения, а ти да харесаш нещо подходящо - все са с ужасно работно време, това най-вече.... но пък и предложенията не си заслужаваха особено, ако беше работата-мечта, нямаше да се колебая...

Ренката, рядко съм се упреквала, че съм лоша майка, пък и въобще не съм най-добрата, каквато - такава, единствена съм за Теа. Няма смисъл да се упрекваме.... Човек не може да предвиди всичко. По-скоро се учудвам на себе си колко наивна продължавам да бъда... не преценявам нещата, ужасно много бързам с решенията си, това се отнася за всичко. А за първи път се опарих от прибързано решение, касаещо и детето ми, все пак. Ей такива работи. Може би затова казват, че второ се гледа по-лесно - вече има положения, които никога не бих повторила, живот и здраве да е.

Иви, каква ти добра майка - тогава пък като се видяхме с теб в Банкя, беше някакъв кошмарен период - денят, в който обикалях като луда из парка, беше кошмарен, помня го като че беше вчера - мъжът ми и баща му лееха плоча (сериозна работа, особено за двама) в най-горещия ден на годината, беше ме страх за кръвното и на двамата, а ние с Теа трябваше цял ден (за да не се мотаем в екшъна вкъщи) да висим в най-голямата жега (помниш ли) в парка... ей ужас беше, аз изнервена, детето също, реве.... въобще не се видяхме с теб... някой път ако пак идвате, или пък ние ако се озовем в Русе, прекрасен град, впрочем... А пък тигърчето, което подари на Теа, помниш ли, е любимата й играчка. Ти обаче си позитивен човек за трима (поне), направо ти ес възхищавам - толкова крехка, и толкова силна! А адашката е просто страхотна, сладко, живо и умно дете, решението да изчакаш за яслата е идеално - разбира се, че трябва да е в нормална ясла, изчакай още малко да проходи добре и ще сте първи в игрите! Като си я спомня още преди месеци каква хитруша беше... а пък на снимките са страхотни с Лора Grinning

# 95
Малейна, а миете ли си зъбите заедно? давала ли си му той сам? При нас това проработи, е, вече ен мога да бръкна в устата й, но все пак е нещо, че търка сама...
ами, да и аз, и татко му все му показваме (на забавен кадър едва ли не  Grinning) как ние си мием зъбите, а и на него му давам сам да опита, но той нищо не прави, освен да дъвче четката, т.е. да си чеше венците  Tired Пък миенето на предните горе, където има "запечатани" кариеси и където виждам, че му се натрупва плака, въобще не дава да се пипнат! Боли ли го, що ли, не знам! сега насила му ги "бърша" с памук с вода (обикновена), дано свалям по някоя мърсотия, но е страшна борба! Понякога нямам сили за такъв кеч!  #Crazy

благодарско за идеите и съпричастността   bouquet

# 96
Станислава от седмица не дава да и мия зъбките или пък да и сменя памперса Tired. Иначе като и дам четката само я смуче и няма ефект.
Ние си имаме игра за миенето на зъбките, но в момента и тя не помага. Първо показва как се зъби тигърчето и така изчеткваме предните зъбки, после показва как реве лъвът, за да измием по- задните. Това го прочетох  в една книжка и проработи. Само не се научи да изплаква устата, но не успях да я науча как прави слона Mr. Green

Благодаря ви за покрепата. Кротко и спокойно чакам понеделника, не искам да се тревожа.
Дона, хубаво, че си здрава Hug.
Сиска, гласувах за Дени. Защо се ядосваш, че не ползвате гърнето? Човека си е харесал канчето! Ми и това е нещо Wink
Валя, добре, че са зъби, ама колко време ще е с Т детето?
Шуша   Hug
Димана и Силия сигурно ще останат поне седмица в болница. Дано са по-добре

Бубе, честит празник! Наздраве!  bouquet

# 97
Бубеее, забравих те, душо, ще прощаваш! Да ти е жив и здрав мъжо, много да те слуша  bouquet
Вале, искрено се радвам, че е било от зъби и пожелавам да минава скоро   Heart Eyes
Значи за миенето на зъбите да споделя: в яслата им дават флуорирано мляко на децата. От  фирмата доставчик на млякото онзи ден им организираха безплатно представление с тематика "миене на зъбки". И след това подариха на всяко дете по една електрическа четка с идеята, че тя ще прави движенията, които детето още не може. Аз погледнах доста скептично на идеята, щото четката е голяма/колкото моята/, ама реших да пробвам все пак. И така отшумяха нашите проблеми с миенето на зъбите. Малкият си знае: застава, отваря устичка и мама търка с "тетката" зъбките. Даже се забавлява много, само с изплакването още ни е трудно Wink

# 98
Ама много сте изписали ей!
Бубе , да ти е жив и здрав мъжа и много любов ви желя. newsm67  party041  party002  Party Time
Суша и аз четах,много неприятно, не може ли да се изнесете под наем? Или говори с нея,кажи и че така не може...Дано се оправят нещата.
Зъбките ги миеме вече добре.
Гласувах ме за Дени.

# 99
Добро утро! Hug
Бубе, с малко закъснение, но от сърце - да ти е жив и здрав съпруга!  bouquet
Шуша, прегръщам те силно!Историята е повече от покъртителна.И за мен единственото решение е да се отделите и да  заживеете самостоятелно.Бъди силна и продължавай напред с все така вдигната глава! Hug
Катка,Малейна, честити ви ритничета! Heart Eyes
Сиска, и ние подкрепихме чаровника Дени!Успех ви желая! Wink
Вале, добре, че са зъби.Стискам палци по-бързо да пробият венеца и да не вдига повече Т Иса! Praynig
Дано скоро имаме и добри новини за Силия и Димана! Praynig
Пожелавам ви лек и изпълнен с приятни емоции ден! Wink

# 100
Шуша  Hug . И аз не знам какво друго да кажа освен кураж и позитивни мисли. Дано скоро намерите общ език или друг изход от проблема.

Мартеа вчера точно говорих с педиатърката ни относно яслите и тя ми обясни, че пролетното пускане на ясла е далеч по-добрия вариант от есенното. Иначе - всяко зло за добро - взела си решение, имало е негативи, но пък ако не сега, то по-късно ще има и позитивен ефект от него.

Сиска сладък Дени (както винаги) - гласувах и аз.

За срещата каквото го решите - нямам претенции.

Зъбите мием първо аз, после той (дъвчейки четката).
Катка това с тигъра и лъва ми хареса акто идея, ама да видя синковеца как ще го възприеме. Трябва да си сменим четакта и ние че е много "плоска" станала, от преди месец купих нова, но и преди съм се оплаквала от въвеждането подновен вариант на нещо старо - та се притеснявам да ен го откажа от миенето, заради новата четка (на вид е същата като старата но..... то моето е дзвер  Laughing ).

bouquet

# 101
Благодаря ви момичета lovekiss изкарахме си страхотно снощи  Heart Eyes
Сиска и аз сложих своят глас за Дени Laughing

# 102
Аз тъкмо реших да се разпиша и се обърках и влязох в очакващи майски мами, и сладки спомени нахлуха Simple Smile

Renkata, гледах ти снимката на аватара, на легло за големи деца ли спите вече, че аз отдавна се каня да предприема тази стъпка?

Валя, харесва ли си Иса количката? Аз много бях харесала една триколка на Бритакс, много лека, сенника е с УВ защита, но мъжа ми мрази триколките и не мога да го навия да я купим...

Дано Димана се включи скоро с добри новини!

Мами, ядат ли децата ви цитрусови плодове? Моето овне не мога да го накарам, а иначе не е  капризна...гледах някакви рецепти за детски десерти с горните и се чудя дали така ще мога да я излъжа да хапне малко...

# 103
Аниа,Наси също преди не ядеше плодове освен банан,но он месец започна да си хапва и мандаринки и киви Peace.Нарязвам му ги в ченийка и му ги давам с виличката да си хапва като голям Grinning,омита ги за нула време Mr. Green.

# 104
 Здравейте, и от нас с Мони.  Hug

Навън е страшен студ.Ние излизахме за малко, като ми се беше сторило,че не толкова студено, ама не.Ужасно е, и вятър има.Дано следобяд да се пооправи.

Шуша,  с теб сме.Дано по-скоро да се разреши вашия проблем и да се поуспокойте вече.Съвет не мога да ти дам, само ти пожелавам да измислите решение на проблема и то по-скоро.Стискам палци.

Ania, от цитрусовите плодове ядем основно портокали и мандарини.Много ги обича.Преди ядеше и банани,но напоследък все ми ги оказва.Ако и дам хапва и лимон,та чак й се чудя не й ли е кисело.Прави физиономии,но си го яде.

И ние гласувахме за Дени.Страхотен красавец е.

Зъбките и ние вече ги мием с желание.Като кажа "Хайде, да ходим да мием зъбите",зарязва всичко и хуква към банята.Стой кротко докато й ги изчеткам, отгоре, отдолу и отпред.Създали сме си някакъв ритъм на действие и се получава.След това й давам вода от чашка да ги изплакне и тя се научи и много хубаво си ги жабурка,но с изплюването на водата няма ефект.Гълта я.Опитва се да я изплюе,но първо преглътва и след това си отваря устата, но и това ще го научи след време.След това задължително й давам четката тя малко да се поупражнява и през това време аз си мия зъбите, като й показвам как се прави,а тя се опитва сама.

Общи условия

Активация на акаунт