Отговори
# 75
  • Варна
Буба, честито! Да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша.  bouquet
Какъв Галиано - искам и аз да гласувам за нашето момче.  newsm78
Дано да са вече по-добри новините за Иса и за Силия.
Искам и аз на среща, ама няма да ме огрее ходене до София.
Девойки само аз ли съм мераклийка за републиканско. Нещо все я подминавате тая тема.
А пък Иво се готви да става вегетарианец. Почти никакво месо не иска да яде. Ако е ял нещо то е било след разни шашми и манипулации от моя страна.
Иво съм го подстригвала миналото лято, че много му се потеше вратлето и сега пак му се точа, ама нека да стане малко по-топло. Не посмях обаче да го подстрижа съвсем късо. Много му е рядка косицата и щеше много да му се оголи главата.
Честити първи ритничета на Катка и Малейна. Колко бързо тече времето, кога ви поздравявахме кога взеха да ритат тия бебчовци.

# 76
Бубе, честито на мъжлето bowuu-винаги да е до теб и на ръце да те носи!!!
Честити подритвания на Катка и Малейна!!! Ей, как бързо минава времето -утре и бебета ще ви честитим....
Катка, стискам палци за изследванията в понеделник...
Дона, радвам се, че си добре  Hug
Krisi_80 , къде е този Галиано newsm78!?!?!?

След 3 дневен пик на Т двата долни кътника на Иса толкова добре се напипват, че само трябва да пробият венеца, но се спряха и съответно Т спадна....решат ли да поникват пак ще има Т-вече съм убедена...тава е засега от нас...

# 77
Здравейте Hug
Вале, какво стана, изкарахте ли зъбчето Heart Eyes
КаТка, и аз се надявам искрено с белтъка всичко да е наред, ама и щом докторът е преценил, че може да се чака и до понеделник значи всичко е под контрол    bouquet
Честито ви ритничета, мили момичета  bouquet
И аз искам да разбера какъв е тоя Галиано-да ударя едно рамо за Дени хубавеца Heart Eyes
Дона, радвам се, че ти се е разминало. Аз пък цяла зима устисках и сега накрая май се мъча да се разболявам/ама кой ти има време за такива работи, ще мине Laughing/
За Майско републиканско и аз съм навита, и то много, щото в крайна сметка не се знае дали ще можем сега да се класираме, не смея да правя толкова дългосрочни планове Crazy А пък и сезонът тогава ще е по-устойчив. Ама иначе гласувах, де, надеждата умира последна Hug
Аз изчаках доста, ама накрая мога да се похваля: от една седмица нямаме изакване в пампата-само в гърнето bowuu Даже и 2 вечери в 5.30 сутринта ме събуди и търчахме като луди за гърнето, ама пак там се изака Crazy Обаче много смешен: слагам го на кукуто, той става прав, изпишква се #Crazy и после сяда за акането. Аз му се скарах здраво заради тая работа, че мъжът ми като ме почна: ти защо му се караш, нали е мъжко, затуй пиша прав, няма да кляка като вас, я hahaha Joy Joy Joy

# 78
Галиано е агенция за модели доколкото разбрах, снощи комшииката ми каза за сайта :
http://galliano.netissat.bg/     Дени го видях в раздела бебета модели на 1-ва страница, много чаровен както винаги.

# 79
Айде, и аз дадох гласа си за Дени-с 5 звездички Laughing Успех на малкия красавец Heart Eyes

# 80
Валя, знаех си аз, че зъбаците са проблема Wink Радвам се, че не са другите варианти!

Катка, стискам палци резултатите от другото изследване да са ОК! И честити ви ритничета - на теб и malejna  bouquet

Буба, да ти е жива и здрава половинката и много да те обича Wink

Вие пък всеки ден се хвалите с постижения свързани с акането и пишкането Crossing ArmsНедейте така де, моя син още не знае какво е това гърне, комплексирате ни  Crossing ArmsШегувка, браво на децата! Августа, и Дени си пишка прав, не му отрязвай мерака на детето!

Аз пък днес смятам да купя нова ножица и да подкъся косичката на Дени, че много порастна. До сега само на фризьор сме го подстригвали и се притеснявам как ще се справя. Но понеже много ми харесва с по-дълга косичка, а няма смисъл да ходим на фризьор само за леко подкъсяване, ще се пробвам. Все още имаме разногласия с татито, защото той повече го харесва с къса коса и иска да отидем на фризьор, за да си го подстриже както си трябва.
Май аз ще надвия  Wink

Шуша, много ми стана мъчно за котенцето CryСпомних си за моя Джони - много трудно преживях смърта му и до сега плача за него Cry Добре поне, че не се е мъчила животинката, а и вие не сте били свидетели на мъките, защото макар че бях на 26 години когато Джони умираше, мъките му и начина по който умря си ме травмираха доста...Извинявам се, че говоря за това!

Да се похваля - имаме си столче! Дени още не е свикнал съвсем с него, но си е друга работа. Наистина се видяхме в чудо, докато се хранехме без стол. Едно огромно ГУШ на Гуш и семейството и, които ни услужиха с него  bouquet  bouquet

Най-новата думичка в речника на Дени е "помощ". Понеже често се боричкаме и аз на майтап викам за помощ, та той сега постоянно крещи. Лошото е, че дори навън като се разглези започва да крещи "помощ!помощ!", а хората се чудят що за животно съм да тормозя детето си така и да иска помощ Blush

Криси, Дени благодари за гласа! И ние ще подкрепим "първата любов" на Митко Wink, когато можем, защото не мога да гласувам за никого...
Момичета, ето за това става дума http://www.galliano.netissat.bg/index.php?view=models&type=1 Дени е манекен на модна агенция "Галиано" (свързано е с реклама за билборда отпреди година). В момента е на първата страница, може да го видите и ако искате да гласувате. Като кликнеш на дадена снимка се отваря прозорец и може да гласуваш от 1 до 5 звездички. Печелят се разни награди, ама често казано не знам нито какви са, нито доколко е истинско всичко. Аз лично от моя компютър не мога да гласувам, не знам защо  newsm78 Иначе може да се гласува всеки ден Peace Уф, засрамих се.. Embarassed Embarassed Blush

# 81
Kremenchen, buba76_   благодаря  Hug

Бубе,
да ти е жив и здрав мъжа! Да се слуште и подкрепяте много!

Сиска, Дени е един прекрасен малък чаровник Simple Smile Оказах се номер 100 гласувал за него Simple Smile
Колкото до котето... бавно я гледах как гасне... Мълчаливо си носеше болестта и чезнеше ден след ден... не искам да задълбавам.. мъка е.. Единствената утеха е другата ни котка - тя е на годинка, луда и щура като за две. Взех я за подарък на майка ми миналата година... именно с идеята, като се случи лошото.. да има утеха и да нее  такава болката. Е, за тази една година майка ми успя да намрази горкото коте, то не бе "чудовище, саната, гадина" и какво ли не... Тя била "мойта" котка и аз съм й я била натресла...

И друг път съм писала с горчивина за майка ми.. опитах как ли не, с добро, с логика и разговори.. как ли не й помагах, пари скатавах да й давам... сега пак сме в криза... тя питае толкова силна омраза към мъжа ми и цялото му семейство.. която се прехвърли вече и към мен.. ако отвори уста да каже нещо, то е пълно със злъч и омраза и непременно се крещи...Друг начин за "комуникация" освен крещене, майка ми не познава... Не знам кой й налива "акъл" в главата - вечер с часове си гука с някой по телефона..
След поредния й изблик, в който вдигна луд скандал на мъжа ми що бил излчзъл по джапанки на стълбището и после влязъл с тях в къщи, ме заплаши, че имаме една седмица да се изнесем от НЕЙНАТА къща. снощи допълни, че ако не го направим, щяла да ни гони със съд.. Мда.. за майка си говоря.
Виж, интересното е, че апартамента се води на мое име след продажба.. пък тя се води ползвател.. но нищо - тормоза над нас трябва да продължи...
Е, споделих си...

# 82
Шуша, миличка, съжалявам, че трябва да преживяваш това.... дано майка ти се осъзнае... винаги ли е било така или сега се е влошило, да не е от възрастта, моята майка е много добричка, но пък на нея климактериумът й действа по друг начин - изглежда ми повехнала, обезверена... при свекърва ми пък е обратното - някак си не иска да приеме, че остарява, непрекъснато е на диета, пие разни неща за подмладяване и разкрасяване... но по-добре така, това я поддържа. Не знам вашият случай какъв е, но жалкото е, че страдаш ти и семейството ти. По-добре да не делите един покрив, знам колко е трудно това....  но си заслужава с всички сили да го извоювате, пожелавам ти успех! а засега много търпение.... и аз съ си казала, че ще се заредя с такова, докато приключат безкрайните ни ремонти, но на моменти издишам.... важното е битовите напрежения да не се отразят на връзката с мъжа ви... а е толкова трудно, казвам го от опит...

Дени е много сладък, видях го, там повечето снимки са от по-малък обаче, сега си е вече цяло голямо манекенче Grinning

Радвам се, че при Иса е било зъбчето, а как ли е Силия?

Буба, честит ви семеен празник, много здраве и любов в дома!

Браво на малчовците за успехите с гърнето!

На Малейна и Катка - честити ритничета!

При нас - май няма нищо ново. Ужасно ме е яд, че се върнах на работа, че не успях да намеря друга и се върнах за тези пари - по-добре да си бях седяла вкъщи - сега съм в ситуацията, че ходя на работа, за да ходя на работа - в центъра разходите ми на ден са по-големи от приходите... та то само за обяд ми отиват едни 5-6 лв, а кафета, закуски, транспорт... и каква стана тя - така и така сме при свекитата в момента - вариант, който не исках и да помислям, аз съм на работа, а Теа я гледа който може... ако ми беше увряла навреме главата, да се преместим пак за зимата в Младост , за да не се притесняваме ог гигантските си сметки и огромни кредити.... но не, нали съм много принципна - те ти сега булка, Спасовден, но така е - който каквото си направи.
Теа продължава да плаче всеки ден за мен, тъжна е.... а как ще тръгва на ясла, не знам...
айде стига оплаквания... хубав ден на всички!

# 83
Шуша,наистина много жалко,че трябва да преживявате това,моята майка също на моменти много злобее,но е нищо в сравнение с това което описваш.Пожелавам ти все пак да успеете някак дипломатично и чисто човешки да се разберете!Прегръщам те и знай,че винаги можеш да споделиш със нас поне малко да ти олекне Hug.
Сиска,гласувах и аз за нашия хубавец(малко нахално ама пробвах и два пъти-цъ).
 smile3525Бубе,да ти е жив и здрав мъжа,да те слуша и много,много да те обича!

# 84
Здравейте!

Буба, честита годишнина и дано сте най-щастливото семейство! Мерси за почерпката.

Шуша, що не мислите вариант за отделяне, ако ви е възможно, в лоши битови дразги не се живее лесно, а и мъжът ни няма да издържи дълго сигурно. Стискам палци да издържите.

Мартеа, не се притеснявай за яслата, там децата са сред себеподобни и няма нищо общо с останалите гледачки. Отразява им се добре. Аз като стане дума за ясла и много се радвам. Марти толкова положително се промени, стана по контактен и както се разбира, помогнаха много за гърнето. Днес детето само там върши работата и дори се мъчи да си казва. Е, в повечето случаи е трябва аз да му го давам, но днес на 2 пъти сам си го донесе, въпрекиче опитите ми започнаха от вчера. Въобще намирам го за много много променен. Отнасяй се само положително и ще видиш, че не е зле. За боледуването стискай само палци. Както се вижда в къщи също боледуват и се удрят и т.н.

Сиска, аз съм номер 102 утре пак ще гласувам. Защо не пробваш с прокси сървър да си смениш айпито и да гласуваш също? Пу пу голям сладур е Дени.

Валя, при Марти голяма част от зъбите избиха с Т. Но за последните кътници му давах всяка вечер като видех, че е крив Нурофен и последните два си излязоха без да ги забележа, а те ми бяха най-голямата тревога. Пробвай ако искаш пък може да ви прескочи Т.

Искаше ми се да ви попитам, има ли други дечица така прехласнати по кабели и контакти. Марти само да намери кабел и е на контакта. Може при родители строителни инжинери, детето да излезе електричар, знам ли...... newsm78

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 13:49 от Kremenchen

# 85
Здравейте милички Hug
Моите маймунки спинкат и аз съм на линия за 10 минутки- после идва прането... Wink; и аз успях да гласувам за Дени и аз се изтарикатих да гласувам 2 пъти, ама Joy те хората за го измислили...утре пак...- нали трябва да е първо нашето момченце Heart Eyes
Мартеа стига си се обвинявала! Naughty Ти си страхотна майка, само като се сетя как обикаляше парка в Банкя с твойта палавница и сега ми става мъчно...всичко правиш за да е добре детето...а относно яслите- аз бих дала моята Теа стига да беше добре детето- не искам да е в ясла с деца със специфични нужди, защото там биха я взели след като още не ходи,,,..., но когато нещата си дойдат на мястото  Praynig ще е пусна- освен че има болести, има много положителни неща- най-малкото контактите с деца на нейната възраст...
Буба честита годишнина и от мен!Бъдете много щастливи Hug!
Шуша наистина когато живеят заедно млади и стари се получават дразги..., а когато майка ти е предубедена към твоят съпруг всяко нещо, направено от него ще и се вижда лошо...а по този начин ще създава напрежение и скандали във вашето семейство...така че аз също смятам че трябва да се разделите- така ще и стане мило и мъчно и за детенце и за вас...
Моята Теа много крива днеска- не и се и яде твърде май и нас ни почнаха пак зъбите... newsm78
гушнете децата изчезвам... Hug
а...как намирам време за форум ме беше питала някой от мамите?Ами...зарязвам малко къщната работа #Crazy!Ама ако седна да си напиша дипломната работа няма да е никак зле...щото вече 2-ра година отлагам завършването на магистратурата... #2gunfire

# 86
  • София
Буба, да ти е жив и здрав мъжа!   bouquet

Валя, много се радвам, че се разбра от какво е температурата на Иса и най-важното, че са зъбки  Hug Майката си е майка... Peace

Сиска и аз гласувах за Дени, не само, защото си е наше момченце...той си е роден фотомодел (засега) Wink имам предвид, че още е малък за манекен. добре, че си го прочетох, че имаче как звучи ooooh!

Мартеа, така, като те чета и ми се свива сърцето...дано Любака го понесе по-лесно Confused

Ние днес ходихме на зъболекар и съм много щастлива. Черните точици по зъбките, които докато бях болна станаха петна, се оказаха налепи. Просто мъжа ми не ги е четкал добре. С марля и кислородна вода паднаха веднага. Купих и нова четка, защото казаха, че тази, понеже е разкекерчена 9сори за образната дума) от дъвчене, не четка добре. Сега съм на седмото небе. Вече виждах черните зъби на русокосото ми ангелче Crazy

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 15:03 от Diana_T

# 87
Shusha, мила, в даста деликатна ситуация си Thinking....не, че защитавам майка ти, но и аз крещя #Cussing out, ако някой излезе с дом. чехли навън от апартамента-било то и до стълбището-ама какво да направя като съм педант на тема чистота....преди да се омъжиш така ли се е държала с теб? Не сте ли намирали общ език?...щом се зържи така враждебно със съпруга ти явно има причина-в основата на всяко едно действие има подбуда-опитай се да я разкриеш....няма да ти е лесно, но това ще е ключа на много въпроси Peace...
И наистина най-добрия и здравословен за семейството ти вариат е да живеете отделно щом не намирате общ език  Peace
Сиска, Дени вече има и моят глас....
martea, не се обвинявай Naughty, че си започнала работа-рано или късно все щеше да стане....
ivi2000, дано лесно да поникнат зъбките на Теа...
Дидке-питке, засрами се.....я виж другите ни бременлийки как са активни...вземи си урок и от Иви-с 2 бебета и намира време за форумчето, а ти никаква не пишеш....ами после като се роди бебока ще ти забравим и ника направо (скарах ти се).....
Diana_T, прекрасна новина за зъбките Hug

# 88
ехх.. мерси милички.. Пробвахме какво ли не.. преди време пак бях писала - то си е цяла одисея нашето... Преди да се оженим, мъжът ми беше златен - с мед да го намажеш. ПОсле се започна злобата и ревност и простотии.. спретна ни първия скандал седмица след като се нанесохме - пак с същия апартамент. Бременноста ми бе кошмар.. какви не театри ни спретваше.. то не бяха заплахи, че ще ходи в старчески дом, то не бе тръшкане, не бе чудо. Вестта за забременяването ми бе посрещната с ледена физиономия, процедено през зъби "честито" и сърдене една седмица. ... Не сме й били съобщили по подходящ начин новината!!! В един прекрасен момент, когато ни спретна поредния градиозен скандал (аз в напреднала бременност), нервите ми не издържаха и се вдигнахме да живеем при свекитата в Стрелбище. 1 година. През тази година (след като разбира се аз направих поредната крачка към мира), сваляше звезди и даваше мило и драго - само да се върнем. И аз глупачката се навих... все ме крепеше надежда, че ще се оправят нещатата. И така. В това време съм пробвала всичко - и дипломатичност, разумни разговори, доброта и остъпчивост.. все тая. не става. Останалото вече го разказах.
Ще ме извините за протяжните обяснения, ама... това е.

Иначе мислихме кредити, заеми, чудесии... В момента, в който майка ми видя документи от банки за теглене на кредит на бюрото ми, вмъкна друг блъф - искала била да ходи да живее в някакво село в Северна България, да сме й я купели. Поредния успешен блъф. Ние се хванахме. Изведнъж къщата престана да се продава.... newsm78  То не е лесно да си на 60, критическа и какво ли не, ама... вече всички граници са преминати.. отдавна.
Дано на никой не се случва...

Мартеа, стискам палци да минат по-леко нещата... дано Любака по-лесно понесе промяната.. и стискам палци да изникне по-добра работа....

# 89
Благодарим за гласовете и милите думи  Heart Eyes

ШушаCryКато чета твоите истории с майка ти направо не мога да повярвам, че това го има и в реалния живот, не само по сапунките. Много тъжно ми става всеки път като пишеш, усеща се колко те боли. Разбира се, че най-добрия вариант е да се отделите от тази жена, да оставиш и апартамент и всичко, да отидете някъде сами където изобщо да не контактувате с нея. Но много добре знам, че понякога просто няма начин .... Кураж! И пиши тук, ако ти олеква  Hug

Диана, много хубаво за зъбките на Любачето. Я ми опиши как точно ги търкаш с кислородна вода и каква, защото забелязвам по едното зъбче на Дени налепче.

Kremenchen, не ми се занимава с такива работи, пък и не разбирам  Wink Ето, вече има кой да гласува за моето детенце и вместо мен  Wink Hug

Дано Силия се оправя  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт