Отговори
# 60
Здравейте сладуранки Hug!
Благодаря ви за позитивното мислене за Т на Иса, която продължава, но днес поне е до 38 градуса.....
Очаквам и аз новини за Силия....

Иви, и аз мисля, че бебочка нормално си наддава...а за постригването -въобще не съм и рязала къдриците-оставила съм ги да растат на воля...прати вашия татко на специализация при нашия за пазене с прекъснат акт -до сега фалове сме нямали (дано и занапред да е така)....
Шуша, много ми стана мъчно Cry докато четях за котанка....
Сиска, браво на безсимптомното никнене на кучешкото ви зъбче.....
renkata81, много сте напред щом вече си казвате, когато има пиш-поздрамления за юнака....

# 61
Добро утро! Таза сутрин аз ще черпя кафенцето    food010  newsm64  food002
Иви, искаме да се кандитариме ами, как? Искаме и още бебета  Joy  Joy А пък аз за косата ревах, щото му махнах последното бебешко нещо-косичката. Досега не го бях подстригвала
Гита, ние на това му викаме принцеси, да  Grinning
Шуша, съжалявам за маца  Cry Майка има едно старо куче, дето...не искам и да си мисля
Феъри, и ние така се пазим. Един път не се пазихме и той взе, че се появи Наката  Mr. Green
Лек ден на всички  Hug

# 62
Добро утро милички. Благодаря за топлите думи...
Стискам палци днес Иса и Силия да са по-добре... душички мънички..много ми е мъчно като чета за болни дечица... Дано да минава това вирусно време и да си отдъхнем и ние и дечицата...

Свалям шапка на организираните мами - срещичка би била чудесно нещо ... аз до ден днешен така и не успях да се класирам за нито една.. та не ми се иска да се заричам сега... но имам желание, наистина Flutter  Иначе съм май повече за обедна среща, все ми е тази кой от дните..

# 63
  • София
Привет от мен. И аз чакам новини от Тарталета, дано малката е добре и бързо оздравее Praynig Миличките те

Валя, да нацелуваш малката красавица от мен. Скоро да има хубави новини от вас   bouquet

За срещата гласувах вече  Peace

Иначе, аз не съм на работа. Сутринта в понеделник се събудих с темп и до вечерта разбих термометъра. И така три дена. Чак днес се събуждам и съм благодарна на антибиотика. Ужасен вирус, много се изплаших. Днес съм свежарка, не спя и не искам и да виждам дивана в хола  Crazy

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 11:08 от Diana_T

# 64
Камий, аз бих те посъветвала да отложите яслата още малко ако можете. Особено като има кой да гледа Ники. Митко от 2 месеца си е вкъщи и е съвсем друго здравословното му състояние и общия му вид въобще. Още не мога да повярвам, че няма сополи и все го проверявам както преди.
А някой знае ли за промени в ясленските правила относно отсъствията..майки ми казаха, че ако детето не ходи цял месец, вече се плаща половин такса въпреки медицинската бележка.

# 65
И аз чакам с нетърпение добри новини за Силия и Иса/Вале, може да е зъбче, при нас всички така излизат-с висока Т, особено 2та кучешкииии ooooh!/.
Шуша, помним те, как Hug Съжалявам за котката, но такъв в животът.
Кики, къде се загуби, бе, душко, айде, явявайте се по-често да научаваме какво прави адаша
И аз, понеже явно хващам и от чаршафа се замислям за спирала, ама хормоналните май не ми харесват като идея Thinking А пък и нашият татко също няма издънки/3години се пазехме така и като решихме да пробваме повече не ми дойде Laughing/.
За срещата-ще чакам вие да кажете. Дано да е хубаво времето и да сме здрави, че пак май се започна с тия вируси Sad
Айде, лек и успешен ден на всички!

# 66
Здравйте,ние сме ок,пупу.
Аз щеотида до яслата все пак,че ако не я дадеме,няма да можем да я запишем септември.Нямало да приемат.
И на мен ми стана мъчно за котето Sad

# 67
 bye и ние да се включим
Вале дано вече си с добри новини за Иса, или за ново зъбче Heart Eyes
Kamij не се натажавай важното е Ники да е здравичка ясли, градини все ще има
Shusha и от мен една прегръдка, малко със закъснение но истинска
Gita страхотно ти е момчето, щом хляб стига да има Heart Eyes бравос

# 68
Привет!

Днес се консултирах с гинекологът ми за белтъка. Пусна ми направо кръвно изследване за общ белтък. Но понеже свободното ми време е кът ще ме боцнат в понеделник.
Малейна, и аз вече усещам ритничета Grinning
Дианче, да се пазиш повече Hug. Сигурно и Дона се е разболяла, оплака се и се загуби Thinking
Прегръщам болните дечица Hug Heart Eyes
Иви, не съм подстригвала Ава, но скоро ще играе ножицата. Много и е тънка и рядка косичката, като перушина.
Хляб, месо и краставици са  Топ 3 на любимте храни на Станислава.

# 69
И Никито не е подстригвана,само бритончето Grinning

# 70
Сладурите са вече голями деца Wink
Гласувайте в анкетата. Peace

# 71
Здравейте!

Шуша, лошо се е случило с това коте. Лека му пръс.

Катка, дано всичко е ок и мъничето да си поритва на топло още 4 или 5 месеца.

Малейна и на теб ти пожелавам да събираш сили за предстоящата радост, че ще е зор с две дечица.

Аз също гласувах.

Сега и да се похваля, имаме точно попадение в гърнето. Н о нещо не ми се нрави да стоя и да дебна детенце. Дано по скоро се научи да си казва.

Аз Марти съм го подстригвала много пъти, той си беше с дълга коса от самото начало. Въпреки че много си падам по мъже с дълги коси и татето ни е такъв, но ми е още неизвестно как трябва да оформя прическата на Марти, че да стане от нея дълга коса.

# 72
Здравейте!! Grinning
Катка, вярно, че се оплаках и млъкнах, извинявам се. Добре съм, грипа се размина Grinning Нещо нямам време тези дни и само хвърлям по едно око да ви видя как сте. Катка, дано да няма нищо притеснително с белтъка в изследванията и да си бременееш спокойничка Heart Eyes Честити ви ритничета с Малейна Grinning preggo
Дано Силия и Иса са добре Praynig Praynig Hug
Бъдете здравички! Приключвам, че нашият тати не е спал добре две нощи и сега само му тракам с клавиатурата Embarassed

# 73
Сиска, видях снимка на Дени в станицата на Галиано и гласувах за него.Може да дадеш глас за Беатрис ако искаш, тя ни е комшииче и Митко е "влюбен" в нея  Simple Smile
Хляб, месо и краставици са  Топ 3 на любимте храни на Станислава.
Все едно си писала за Димитър - краставички пресни в снежанка или кисели, хляб, солети и всякаква мръвка са му любими.

# 74
Днес ми се иска да почерпя за РД на моят мъж, много си го обичам да ми е жив и здрав навършва христовата възраст :

Общи условия

Активация на акаунт