Отговори
# 210
Добър ви ден!
Малейна,новината е прекрасна. Hug
Мартеа,вярвам, че на теб вчера в маршрутката хич не ти е било до смях, но като го прочетох се смях чак със сълзи. JoyДа ви е жива и здрава Теичка! Heart Eyes

# 211
Малейна, забравих да те поздравя за хубавата новина Hug

# 212
Благодаря на мери и ania, че оценихте поздрава на Дени към вас! Пък ние с такъв мерак го направихме, ама май трябваше на бабите и дядовците само да го пратим.  Cry  Sad Сутринта му викам на Дени, че трябва да честитим баба Марта на едни лелички и дечицата им, само че той точно тогава си имаше по-важно забавление и не поиска. След 10 минути ми носи камерата и ми вика "Сиси, ади!" и като започна да честити, 100 пъти сигурно каза честита баба Марта и настояваше да го снимам.  Simple Smile

Шуша, специално с конструкторите и Дени е така  Laughing Като не успее да сглоби нещо, се ядосва и го захвърля. Единия път така ме беше нацелил по челото с едно кубче, че цяла седмица ходих със синина.

Днес пък колко жално се разплака, милото. Баща му слезе за малко до колата да вземе един багаж, само че Дени си помисли че отива на работа. Отиде да го изпрати и му подава якето да си го облече, а баща му му обяснява че слиза само за малко и не иска яке. Дени обаче си държеше на неговата. Та като излезе мъжа ми и заключи вратата, Дени като ревна - плаче и нарежда крещейки, за да го чуе тати "Тати, такай, земи акето!" (тати, чакай, вземи якето). Толкова му стана мъчно, че не успя да си свърши доброто дело за сутринта... WinkВ крайна сметка плака през цялото време докато баща му беше пред блока, а като се прибра Дени го посрещна ухилен до ушите с все още насълзени очи и стичащи се сълзички, гордо държащ огромната шуба. Подаде му я и си тръгна по неговите си задачки, мисията беше изпълнена вече  Laughing

Теа все по-добре се справя, така ще продължава, сигурна съм! Peace

# 213
Сиска благодарим за поздрава Blush дори и с малко закъснение, много е сладък Дени толкова сладко казва "честита баба марта", съжалявам че още вчера не го видях, ама талкова бях притеснена с тази ваксина, дори имунизациония паспорт й забравих..
И наистина имаше защо и снощи и днес Криси е с Т, милата ми с едни плувнали очи въпреки че знам че е от ваксината много ми е притеснено..
А тя милата като ме гледа как се я пипам за Т меря и др темподобни мой щуротии, ме милва и вика..мамо,мамо.. ама едно жално сякаш разбира притеснениято ми...Сега чакам да се събуди пак да я меря, а вечер ми е най-стресирашто, тогава най-я вдигат ох дано днес е последно така..докторката ни каза до 3 дни уж..досега на нито една ваксина не е вдигала Т.

# 214
Буба  Sad, дано бързо и минава на сладураната! Какво и даваш?

# 215
Със закъснение, но от сърце:
Честит имен ден на Марти!
Честит рожден ден на Бисерина!
и
Честита баба Марта на всички-големи и мънички!
[/color][/size]

Бубе, и на Иса и предстои това боцкане на 20 март.....дано няма вис. Т...и да кажеш как е после...
Сиска, страхотен поздрав-БЛАГОДАРЯ-много сладък тоя Дени!
Малейна, прекрасна новина-ще видиш колко е хубаво да си имаш и една дунда...
martea, ей свикна с яслата твойта буболечка-много се радвам....и аз се посмях за ваша сметка...
Диманка, радвам се, че вече сте добре....и да пазиш малката кукла...

За ваксината и аз говорих с нашето доки и засега не е прието все още да се отменя ваксината-очаквало се нов имунизационен календар, но той няма да засяга нас , а само новородените....така, че ще я слагаме твърдо след 20 дни...и в ХЕИ ми потвърдиха същото инфо...

# 216
Сиска, и на мен почти никой не ми отговаря, вече и един отговор да получа съм доволна Wink

Буба, против какво точно е тази ваксина, тук май са с различни наименования...и Мари не беше добре два дни след ваксината, и тя досега не е имала никога странични ефекти...може би като растат и по-трдно ги понасят, не знам newsm78

# 217
        Онзиден бяхме при нашето педи и каза, че ние си вървим по стария имунизационен календар. Т.е. слагат ни полиомиелитната на капки през устата ( жива). А като дойдат новите ваксини на инжекции ( с убития там каквото е)  ще слагат на новородените от новата. Как го обясних, но дано някой ме разбере!

# 218
Честита Баба Марта и от мен!Да сте много здрави,вие и семействата ви!  bouquet

И нашата докторка каза,че вървим по стария имунизационен календар и полиомелитни капки ще дадем!Това ще се случи в понеделник.За трети път я отлагам тая ваксина,но да се надявам че е за последно.
Момичета,моя близка приятелка почина и днес я погребват!Мир на праха и! Flowers RoseПочина от рак на матката.Уж я бяха изчистили,но явно са се появили разсейки и си отиде милата.Много ми е мъчно,най-хубавите години от живота ни сме споделяли,а сега вече я няма!Дари не отидох на погребението,защото едва ли щях да издържа-все пак бебе нося и трябва да мисля и за него.Исках да и кажа последно сбогом! Sad
Извинете ме за скръбния тон!

# 219
Дидка, съжалявам, мила... ужасно е.... а като приближава 15ти март и годишнината от смъртта на Иви ми става още по-тъжно...

Сиска, и аз видях Дени, много е сладък, благодаря за поздрава!
Аниа, извинявам се, старая се да отговарям всеки път, когато имам какво да кажа.... Ако забравям някого, моля да ме извините, да си призная честно, сега като съм на работа, се случва доста бързо да прочитам какво се е изписало за един ден.... и дори понякога, докато чета, си отговарям наум, а после забравям да го напиша Embarassed
Сега видях за кошмарите - понякога и Теа има такива. Доста често са, когато спи между нас. Честно казано спи много по-спокойно в нейното си легло, може би защото и аз самата много се въртя и й преча... въпреки че сутрин към 5 се изсулва в нашето да се гушкаме, де...

# 220
Много емоции са се събрали! Вчера само писах, а днес прочетох всичко.
Дидка, моите съболезнования, миличка! Съчувствам ти   Cry и силно те гушкам!   Hug Разбира се, че трябва преди всичко да мислиш за бебо!
Димана, добре сте си дошли! Дано всичко лошо скоро остане зад гърба ви! Много здраве за малката героиня и силички за теб!

Относно ваксината - нашто доки каза, че ще я дадат на 2год., заедно с ДТК-то. Не била отменена.  Crazy
Аниа, Наско също често се стряска на сън. Даже скоро питах мамите правят ли и техните деца така-разплаква се силно, крещи "мамо, мамо", не помага нито галене, нито гушене, нищо. Светкам му лампата, говоря му тихичко, а той продължава. Последния път, когато го направи, ми изкара акъла. Имах чувството, че сънува, пък не може да се събуди. И така стигнах до извода, че сънува кошмари.
Малейна, честита бонбонена новина!
Буба, дано бързо се оправя малката принцеска!
Мартеа, всеки път като чета приключенията ти с малката Теа и ритам от смях!   rotfImbo Много е умничка! Браво!
Сиси-Писи, страхотен поздрав! Сигурна съм, че всички до видяха! Браво на Дени! А това с якето на татито направо  Joy Много си го харесвам аз, заплювам го за зет, като ми се роди момиченце  Wink
Ако може да напомня да гласуваме за нашето момче http://www.galliano.netissat.bg/index.php?view=models&type=1
Можем да го правим веднъж на 24 часа!  Peace

# 221
Дидка, съжалявам за приятелката ти.....мир на праха и  Flowers Rose Flowers Rose ...ужасна трагедия....
Взела си правилното решение да не ходиш на погребението.....бъди силна-прегръщам те  spoko

Момичета, правете си цитонамазка редовно, че вижте как млади жени си отиват от този свят и то именно от рак на матката.........и преди всичко Господ да ни пази Praynig....

# 222
  • Варна
Мартеа, много ти е сладка бърбораната.
Сиска, Дени си е на висота както винаги.
Бисерина, Честит Рожден ден със закъснение.
Малейна, честита новина в розово.
Дидка, съчувствам ти за приятелката ти. Правилно си постъпила, че не си отишла. Ти все пак си се проситла с нея в сърцето си.
Буба, по-скоро да отшумява реакцията от ваксината.
Толкова от четенето на диагонал, ако съм пропуснала нещо извинявайте Hug
И да се оплача вчера нашата бойна количка се разпадна. Много съм нещастна, защото Ивчо не става за управление като пешеходец. Оказах се далеко от дома с дете, две торби и счупена количка. Помолих мъжа ми за помощ и се срещнахме след като той взе Детелина от градина. Помогна ми да се приберем с двете деца и като се прибрахме ми заяви, че за нищо не ставам, защото за най-малкото нещо искам някой да ми помага. Той тича подир  Иво с празни ръце и се препоти докато се приберем, а не знам аз как щях да се добвлека до дома с детето и багажа. Много ми стана гадно от думите му. Сега правя агитация за нова количка, но сигурно няма да ме огрее дори и на старо не иска да чуе. Това обаче за мен значи, че ще трябва да си ограничим излизанията с Иво само из квартала и на близо. Sick Sick Sick
Оплаках се. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 223
Сиска,аз го гледах вчера поздрава на дени,но бързах,найстна е много трогателен.
Деспина ,настоявай за нова.
Мартеа, Теичка найстина е многоумна
.
Аз да се оплача,Ники пак е болна.Кашля и има лек спазъм.Давам Вентолин, Фенистил и Зинат,който въобще не и понася, дам и го тя го повърне,ако и утре е така, ще го сменим с Клацид? При вас получавало ли се е така?
Дидке ,много тъжно Sad
Ники също е нервак,като не може да нареди нещо се нервира и сърди.

# 224
Kamij, Миша също повръщаше антибиотика като й го давах миналата пролет- точно Зинат беше. Страшен зор беше да й набутаме в устата поне малко, като добавим и Ериус- противоалергично, което също се даваше така, и Панадола- който тя също не понася, и непрестанно плачеше, повръщаше и т.н. само и само да не изпие лекарствата. Confused
Дано бързо да оздравява малката.

Деспина, много неприятна ситуация Confused  Дано си издействаш нова количка.

Дидка, много съжалявам за приятелката ти, ужасно тъжно е Sad

Общи условия

Активация на акаунт