Отговори
# 195
Честита Баба Марта!
 Да сте румени засмени, като мартеничките бели и червени.

# 196
Честита Баба Марта на всички! Да ни растат здрави и усмихнати дечицата!

Бисерина, честит рожден ден! Пожелавам ти да си много щастлива, здрава и обичана!

malejna, честито за прекрасната новина Heart Eyes
Мартеа, големи емоции преживява Теа! Hug
мери, браво на Ели, че си спи спокойно сама в стаята!

# 197
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви от цялото си сърце за прекрасните пожелания! Hug Hug Hug Hug HugСтрашно ме трогнахте, благодаря ви!

Почерпете се послучай моя юбилей! newsm38 newsm38 newsm38

Ние сме добре, гледаме си се двамката с Преско, но за жалост идва краят и на нашата идилия...Нямам никакво време да пиша и чета, а страшно ми липсвате! Надявам се да успея да променя нещата. Ето тук има малко по-нови снимки: http://community.webshots.com/user/BisseraPilicheva

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА![/color]
Бъдете много здрави, усмихнати и обичани!

# 198
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ НА СЕМЕЙСТВАТА ВИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТИ И НА ВСИЧКИ ДРУГИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ИМЕТО СИ!

Честит Рожден Ден на Бисерина! Къде се губиш, моме? Да цункаш Преско.

Малейна, честит розов щъркел Hug. Много е хубаво да си имаш момиченце. Личи ти колко си щастлива  bouquet

Димана, добре завърнали се и бързо да забравите лошите моменти.

Кроче, да се оправяте! Савата голяма фурия.
Поздрави на всички

# 199
  • Bristol
А ето специален поздрав за малки и големи и от Дени  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=Fuyxj-hjK-0

Сиска, това е най-хубавото пожелание днес  Hug Ели го гледа с отворени уста, а Жорко й нарежда, виждаш ли как приказват другите деца  Laughing Моята госпожица даже не ми даде да й окача мартеница Sad За това пък Жорко не само си окачи едни Пижо и Пенда на униформата, но и в училището раздава  Mr. Green

Честито и на bisserina! Къде ще е купона  bouquet

# 200
И от нас ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Малейна,честито ти радостна новина!

# 201
Бисерина честит рожден ден много здраве и семейно щастие newsm51
malejna честит ти именик здраве и усмивки честито и за бонбонени цветове  bouquet

Ние днес бяхме на консултация и разбирасе на последната за сега ваксина без отменените вече полиомиелитни капки.Надявам се да не вдигнем Т (в следствяие на вксината), въпреки това съм и дала Панадол по препоръка на доки..Иначе Криси е 89см.и 13.500кг. държа се много добре и геройски със съвсем малко сълзи изтърпя инжекцията.

martea с всеки изминал ден напредвате с яслата Heart Eyes

# 202
Бисерина, честит рожден ден, много здраве и щастливи мигове в семейството! Къде се губиш, ти ни беше консултанта по лекарствата Wink Много е сладък Преско!

Сиска, много сладко, пък и ми е чудно (покрай едносричните думи на Мари) как говори Дени Simple Smile

Ние нямаме мартеници, аз съм с две леви ръце, а пратката от баща ми се губи някъде по трасето Sad

Malejna, честита хубава вест!

Мами, сънуват ли децата ви кошмари? Мари напоследък, особено тази седмица, много често сънува и се буди със страшни викове мамо,мамо...Нищо не сме променили в обстановката, нито у нас, нито в бавачката, не сме изнервени вечер, а и нали спи между нас...Направо на знам какво да мисля, миналата нощ й трябваха 15мин. да се осъзнае. В едно детско списание четох, че кошмарите трябва да са сигнална лампичка за родителите, че нещо в ежедневието на деттео не е наред newsm78 Писах на една приятелка, психиатър и чакам мнението й...

# 203
Честита баба марта! Да сете здрави и румени!
Бисерина,Честит рожден ден! Много здраве и любов!

# 204
  • София
Честита Баба Марта, Мами!

Съжалявам, че напоследък нямам много време да пиша.

Относно срещата:
Ще помоля тези, които не са гласували и са казали, че ще дойдат когато и да се събираме - все пак да цъкнат един от вариантите, поне ще покаже накъде клоним. Ако искате пък да го направим следобедно (евентуално преминаващо във вечерно след това).

# 205
Добро утро!...и чао за три дни. Отиваме с малката в леля ми за уикенда.

Аня, моето дете сънува кошмари често. Много е подтискащо, уж спи, а е будна, плаче и се кара на тавана сякаш вижда някой. Чак аз поглеждам нагоре. Понякога плаче много дълго, колкото и да я гушкам, друг път по цяла нощ само проплаква.

# 206
Ако искате пък да го направим следобедно (евентуално преминаващо във вечерно след това).

най-добре.

Малейна, честито ти розово, всичко да е наред пожелавам! Много се радвам Hug

Бисерина, от мен честито на патерица, да си жива и здрава, много щастлива и обичана, само приятни емоции и много усмивки в дома ти!

Теа днес сутринта не плака. Опита се на път в колата да се разхленчи, но като стигнахме в яслата и я преоблякох, хукна сама да тропа на вратата. Едната лелка там е много мила - много се занимава с децата и си личи, че Теа много я обича. Та днес сутринта е тя, каза ми да не ходя на обяд да правя мляко, тя щяла да се справи без, аз й казах, че ще й е трудно, но тя пое ангажимента. Ще видим, дано всичко е ок. Вчера е спала малко, но си я взех в 4 ч. абсолютно спокойна, толкова са сладки дечицата - като зъвннах и дойде лелката да отвори, погледнах навътре - скупчили се всички малки пингвинчета на вътрешната врата и гледат кого ще го вземат. И Теа като се разписука - мамка Мимка, мамка Мимка... Толкова са сладки всичките...
Започнала е страшно да бърбори, всякакви истории, понякога си измисля, но от време на време мога да подразбера части от ежедневието й - вчера например разбрах, че лелките й викали "ади Тейка", и с такова блажено изражение го разправя... викали й - айде Тейка да папкаме, айде Теейка ако-пишо, едната "кака" сипвала вода в малките-мааалките чашки и Теа ей така пийвала (показва ми). Пели "мама ми купи днес" и играли гимнастика - ас-два (раз-два).

Вчера ми се наложи да се прибирам с нея с маршрутка - от центъра (по-точно Зона Б5) до Младост. Точно 1 час пътувахме, при положение, че не беше час пик. Ей, полудях, вътре топло, но не мога да я съблека, защото шофьорът разчекнал прозореца си, пуши, като тръгне някакъв режещ полъх облъхва мократа Теа.... ужас... Пък на всичкото отгоре тя вътре като издивя - първо се посмяхме, че се закачаше с хората, след това си изпусна котето на мръсния под, аз го прибрах, че се изцапа, а тя като почна с монотонен глас - дай, котката, дай котката, всички умират от смях, а аз се препотих 100 пъти. И изведнъж откъде му хрумна на това дете (май й се припишка) и като почна - Теа би дудата (Теа я боли дудата, така казва като й се пишка понякога), маааалка дуда, гама дуда, гама дууууда, гаааамммаааа дууудааа (малка дуда, голяма дуда)... ей, хората почнаха да приклякат от смях, две жени откровено зацвилиха, а Теа явно разбира, че е център на внимание и продължава - гаааамааа дууууда, гаааамаааа дуда, ей, умрях от срам ви казвам Embarassed Embarassed Като слязохме от маршрутката, все едно си бях взела душ с дрхите.
В тази връзка ще е добре да се преместим в Банкя, живот и здраве, нищо, че тук яслата започна ди ми харесва (както явно и на Теа). Поне ще й спестя пътя без кола, когато татко й не може да ни вземе.

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 08:45 от martea

# 207
Хай Simple Smile
Аз май съм гласувала.. ма не помня вече дали е било за вечер или следобед... Може би за следобяда....

Мартеа,  изчекнах се от смях като те четох Simple Smile То на теб хич не ти е било смешно де, но си представих случкаа отстрани... децата са просто невъобразимо сладки... Хубаво е, че свиква с яслата и се чувства добре там Simple Smile Дй Боже, само такива хубави неща да си казваме!

Бисерина, честит рожден ден на патеричка.. Да си жива и здрава!

Malejna, страхотна вест Simple Smile

Вашите дечица търпеливи ли са? В смисъл.. мойто диване като хване да си играе с един конструктор тип лего и след някой и друг опит, като не успее да сглоби парченцата, започва да се ядосва, отказва се, мрънка, вика ме аз да сгобя частите... голямо тръшкане пада Simple Smile
Иначе вече се поуспокоих на тема ясла - явно хй харесва там, ходи с желание, сама си влиза, не мрънка изобщо.. лелките изглежда я харесват и са много мили.. Вчера една й беше вързала мартеничка и много се зарадва, като и аз й дадох... хубаво ми стана .. Simple Smile Дано да продължава така добре и занапред...

# 208
Мартеааа, изкапах от смях!  Joy Joy hahaha Малката е опасна!  hahaha  Heart Eyes Браво, че свиква с яслата , все така да е занапред!
Бисеринка, душко, честито на патерица! Бъди много щастлива!
Честито и на Малейна за бонбонестите новини! Много обичам да купувам дрехи в тая тоналност  Wink Покрай племенницата си начесвам редовно крастата  Wink
Шуша, радвам се че и Зори свиква в яслата... За търпението - и Момчил се ядосва като не може да направи нещо, хвърля го или почва да пищи и ме кара да идвам на помощ...
Вчера бяхме при педка и я питах за отменената полио ваксина. Тя каза че не е отменена  Rolling Eyes Било се говорело да мине в инжекционна форма, но засега нищо повече... И сега не знам какво да правя  Thinking...В кой ДВ я има заповедта на МЗ за отмяна  или нещо такова? Fairy, ти ли го беше виждала?

# 209
Бисерина, честит рожден ден и от мен на патерица! Да си много здрава и щастлива.  bouquet

Честита Баба Марта на всички! Heart Eyes

Пателина, да, на мен педиатърката първо ми каза, че от ХЕИ са й казали, че отпада ваксината, но искала тя да го види в Държавен вестник с очите си. Отидох след няколко дни и тя ми показа един Държавен вестник на бюрото си и каза- да, ето тук пише, че е отменена. Не съм го разтваряла, защото нямам основания да не й вярвам. Имам приятелка, която се занимава с Държавен вестник, ще я попитам мяркала ли я е тази наредба, за да каже точно в кой брой е.

За срещата аз пак да си кажа- нямам против и на обяд да е, и на вечеря да е, както ви е по-удобно Peace

Мартеа, и аз зацвилих по едно време като четох какви ги е говорила Теа hahaha голяма сладурана е!

Шуша, Михаела е много търпелива засега. Тествала си е търпението с носна кърпичка. Като гладя, тя взима някоя вече изгладена и решава да я повтори с нейната ютия (на мен ми няма доверие Laughing ) и обикновено се затруднява да я разтвори. Десет минути да й отнеме, не се отказва и не се сеща да ме накара аз да я разгъна, чопли,чопли, докато не стигне до успех. Така е с всичко, има търпението на баща си, аз никакво го нямам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт