Отговори
# 180
        ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА МАЙСКИТЕ СЛАДУРИ И ТЕХНИТЕ МАМИ

# 181
Честита Баба Марта!
Много здраве да донесе на всички дечица (и на възрастните, разбира се Grinning)!

Много се радвам за Силия! Димана, било е ужасен период, пожелавам ви много здраве оттук нататък и много, ама много усмивки! Прегръщам ви и двете!

Да кажа аз за мойта Теа.
Отивам вчера да я взема. Тръгвам нагоре по стълбите и чувам как им пеят "Мама ми купи днес", а всички дечица пляскат, някои и припяват. Изслушах още една песен, стана ми ужасно мило... Звъннах на вратата, и ето я - пристига Теа ухилена до ушите. Казвам - хайде да си ходим - тя - не, Теа тава тука спи (оставала там да спи). Е, да, но с лелката се бяхме разбрали да я взема, не че не можеше да остане, но явно нещо лелката не искаше. Затвори вратата и се обличаме. И като се почна - мамо има пико ако (това само и само да влезем вътре, аз знам, че е изпишкана). Убедих я, че ще се изпишка вкъщи, а тя седна на пейката, заби поглед във върха на обувките и ис мърмори под носа - мама оди абота, Теа тава тука. Питам я -какво, какво?, а тя вика възторжено: мааамаа ооодии аабооотаааа, Теа тава тукаааа! Не ще да си тръгне диването! Накрая я облякох, а тя успя да се заклещи между две шкафчета и не ще и не ще да тръгне. А аз се чудя да се смея ли, да плача ли. Препотих се. Тръгнахме накрая, а нашата успя да се отскубне от мен и отиде да тропа по вратата да я пуснат вътре!
Е, на фона на това ще кажете - супер, приспособила се е - ми не, сутринта пак рева като магаре, че я оставяме. Явно ще е от тези деца, които сутрин плачат, че ги оставят, а вечер - че ги взимат... Днес ще имат театър от 9ч. - по случай 1ви март. На мама голямото момиче. Разбрахме се със сестрата да дойда на обяд - да видим дали днес да не я оставим да спи. Лошото е, че днес Теа беше малко хремава - по-скоро със запушен нос. Дано ни подмине Praynig

# 182
Добро утро!
Честита Баба Марта!Нека всички дечица и техните родители бъдат здрави, щастливи и с румени бузки! Hug
Бисерина, честит рожден ден!Желая ти здраве, щастие, късмет и много любов!
Честит празник и на всички именници!

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 12:48 от Ксения

# 183
Добро утро на всички! Честита баба Марта! Здраве и късмет да донесе на нашите семейства!  Praynig

Баба Марта бързала,
мартеници вързала:
морави, зелени
бели и червени.

Първом на гората-
да листят листата.
И да дойдат всичките:
щъркелите, птичките,
първият певец,
Косер хубавец.

А пък на дечицата
върза на ръчицата
мартеници чудни
със ресни червени,
да са ранобудни,
да растат засмени.

# 184
Честита баба Марта! Да сте здрави и засмени цяла година!

# 185
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СА НИ РУМЕНИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА, А И МАЙКИТЕ ПОКРАЙ ТЯХ!

Мартеа, то без рев неможе. Само дано не се разболява, че тези запушени нослета лоша работа. Марти досега само хрема е влачил в нас. Дано и при вас така се разминава.

# 186
  • Варна
Честит Баба Марта на всички.
Да сте бели и червени като мартенички.

Димана, дано вече Силия да се оправи и болестите да бягат от вас. Hug
Кременхен, тия хора са за съд. Как могат да държат малки деца на 14 градуса. Май вместо да се обясняваш е трябвало да им пуснеш една проверка от ХЕИ.
Мартеа, твоята хитруша май взе да и харесва на яслата. А за плача - Детелина, че беше на 3г плака почти през цялата първа година като я водехме, а после ме питаше защо съм отишла толкова рано да я взема.

# 187
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Да сте бели и червени, румени, засмени!   Simple Smile

Мартеа, браво, само това да се чува! Стискам палци нослето да мине!
Кременхен, изумена съм!  Shocked  ooooh! Как може да се гледат малки деца на такава Т. Егати безхаберието  #2gunfire  Едно време като имаше големи студове и в училище стане под 18 С ни пускаха "дървена"  ваканция...
Димана, ти си силна жена ! Бързо възстановяване на Силия и от здраве да не се отървете!
Ники също да оздравява!

# 188
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!!!   Grinning Heart Eyes Hug
Ренката, страхотно стихче!!!  Grinning
Катка, супер, че изследванията са хубави! вече само радости с мъничето в корема, а и с каката!!!
Димана, браво, че Силия е по-добре!!! само така!
И браво на Ивчо за двата кътника - то не е лесна работа един, какво остава за 2 наведнъж!!!  Laughing
А голямата бърборанка Теа бързо да свиква и да не плачка сутрин!

сега малко да се похваля: днес моето момченце има празник - на днешната дата сме решили да му празнуваме имен ден, та затова, малка виртуална почерпка от нас:

и

и разбира се, честито на адашите!!!

и  другата хубава новина е, че вчера бяхме на фетална морфология за бебето и всичко, ама всичко му е наред и ще се обличаме (живот и здраве  Grinning) в много бонбонени цветове  Mr. Green много сме щастливи!

Бисерина, ЧРД!!! много щастие, здраве и любов в живота ти да има! На прекрасна дата си се появила на белия свят (като леля ми  Laughing)

хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 11:17 от malejna

# 189
Честита баба Марта и от мен!

А ето специален поздрав за малки и големи и от Дени  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=Fuyxj-hjK-0

Честит рожден ден на bisserina! Бъди жива, здрава и много щастлива!

Честит имен ден и на всички именячета!

malejna, чудесна новина! Hug

# 190
  • Sofia

Честита ви баба Марта на всички!!!!!!!!!!!!!!!! Много здраве пожелава Сава на всички хлапетии и техните родители!
Ние ходихме три дена на ясла и сега и мама и Сава са яко болни и поради тази причина не влизам в нета. Иначе първия ден като отидохме едвам успях да го съблека, направо ме порути за да влезе при децата. Обаче там имаше един сладък Денис, който явно беше "старо куче" и беше наясно с нещата. Та като ме видя да прибирам дрехите на Дава се втурна с рев към мен, гушна ме и така пожела да го взема от там. Сава като го видя се усети, че има нещо гнило в цялата ситуация, дойде, изблъска детето и ме повлече към яслата - хем той с децата, хем и мама там за по-сигурно. Да обаче лелята дойде и го вкара вътре. Аз се скрих и точно след 5 минути повикаха байчото, който поддържа детската, да оправи райбера на вратата, че Савата го беше разбил, в устрема си да избяга.
Бисеринка, ЧРД девойко!  bouquet
Малейна, супер за бонбонената новина Wink
За срещата няма да гласувам, просто ще дойда, когато я организирате  Party
Нашите мерки на 1г и 9 м. са 89см. и 14.500.

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 12:06 от kroche

# 191
  • Bristol
Честита Баба Марта, момичета!!!  Hug

Sweetroziwelcome
malejna, супер новина  Heart Eyes
martea, така е с децата  Laughing Жорко ми е правил подобни номера, моли ми се да отида да го взема по-рано, като отида се сърди, защо толкова рано съм дошла Crazy Сега се цупи и мърмори, че отиваме в България, тук имал интересни неща да прави, като си тръгвахме от България, плаче, не иска да се прибира  ooooh!

Докато ни нямаше мъж ми премести леглото на Ели в нейната стая. От как сме се прибрали госпожицата спи там, самичка. На нея не й направи впечатление, но на мен първите дни ми беше много терсене  Cry Сутрин, като се събуди, я примъквам в нашето легло да си пие млякото и да се гушкаме  Heart Eyes

# 192
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ НАС! Hug

# 193
Оставихме я да спи сега там. Отидох да й направя АМ, ако реша, мога да й го правя сутрин и в термочантата да седи до обяд, но е по-кофти вариант. Сестрата каза, че е спокойна, аз се въртях половин час в двора и накрая тя дойде и ми каза, че е изпила млякото, искала още, още ен била заспала, но според нея ще заспи без проблем. Тръгнахме си, дано няма проблеми, към 4 отивам да я взема.

Сутринта на театъра обаче много е плакала, през цялото време са били при охраната със сестрата, уплашила се е - в залата са били събрани всички деца (а градината е една от големите в София), било е шумно и актьорът е влязъл в залата с викове - явно е бил клоун, предполагам. Като си спомня аз до каква възраст се страхувах от клоуни, разбирам го детето. Пък веднъж двете баби и майка ми, горди-горди, ме бяха завели на една постановка на кукления театър (няма да я забравя никога, "Копче за сън" се казваше, на средата на спектакъла се появи някаква гигантска рошава змия с глава на котка, ужас), а аз като ревнах и - аут и аз, барабар с гордите придружителки. Отплеснах се...
А така я бях издокарала за театъра - като мартеничка (в бяло и червено) я облякох, не е могла да дефилира Grinning Нищо, да е жива и здрава, ще порасне и ще гледа...

# 194
                         Честита Баба Марта на всички майки и майчета!

Много се радвам за всички добри новини около вас момичета тези дни!

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт