Отговори
# 165
Добър ден и от мен! Hug
Сиска, мерси за кафенцето. Wink
Катка, радвам се, че всичко е ок с резултатите.Сега се успокой и се наслаждавай на бремеността си. Hug Heart Eyes
Шуша, стискам палци да са зъби и Зори да не вдига вече температура. Praynig
Мартеа, стискам палци Теа вече да не боледува и да се адаптира отново бързо с яслата. Praynig
sweetrozi, добре дошла в майския ни отбор!  bouquet
Тази сутрин след като спря да вали дъжда, излязохме с Вали.Разходката ни общо взето се състоеше в скачане от локва в локва. Twisted EvilВъпреки забраните ми да влиза в тях, Вали не само, че не ме послуша, но и видимо се забавляваше. Close
Приятен ден!  bouquet

# 166
Нашата най-нова игра е Наско да си сложи кърпа, фанелка, покривка или каквото подобно хване, на главата, ходи от стая в стая и вика "аз съм булка" ....

Няма такава игра Joy Joy. Само т'ва с тупането на булката е леко притеснително Mr. Green Много приказва твоето Насе, бравос!
Станислава прави нещо подобно, мята си разни дрехи по главата и ходи като сомнамбул с двете ръце напред Laughing
Шуша, мисля че щом с въпросния Боби вече се държат за ръце е време да се запознаете с родителите му Grinning

Днес не излязохме, защото Ава пусна сополче. Може би е момента за последните 4 зъба и при нас.

Болните да се оправят  bouquet
Дано и Димана скоро се включи с добри новини.

# 167
И моито Наси като Ава си мята дрехи на главата и обикаля като сумнамбул.Много се забавлява така Grinning.Пък за любовчийството не знам на кого се е метнал ама таз мома си я заплю още като беше на 3-4 месеца,хвърли на майка и 10лв капаро Joy и сега като поотрасна започна да я ухажва Joy.

# 168
така такааа.... любовчийчета си имаме вече Simple Smile Насето е по-напред с материала  Laughing
Сиска ние хубаво да наминем, ама Зори с новите интереси, току виж се метнала на Дени .. че и целувки ще започне да раздава Wink Хич не си поплюва - помня как преследваше двама близнаци в парка миналото лято  Laughing А ако удари и някой танц - край, изгорЕхте  Flutter

А колкото до родителите на Боби - те са роднини на наши приятели и лятото си пиехме биричката с тях в кварталната кръчма Wink Можем да подновим познанството  Joy

# 169
  • Mediterraneo
Момичета, здравейте  Simple Smile Ето ни и нас най- после. Много, много ви благодаря за милите думи, пожеланията, позитивната енергия и че сте мислили за нас  Heart Eyes  Hug   bouquet

Ето и нашите приключения.
Вале, видях, че си писала за отказа си от хоспитализация. Не бих рискувала. Имам такава огромна обеца на ухото от братчето на Силия, че... Чудо да стане няма да откажа, щом се налага.
В болницата веднага започнахме венозен прием на Аксетин, май е варианта на Зинат за венозно приложение. Хубаво, но на третия ден дребното още вдигаше Т. Няколко часа няма хич, после вдига 38-39... Явно беше, че АБ не действа.
Освен това направи и някаква алергична реакция към нещо, не стана ясно точно какво, но вариантът да е към АБ отпадна. Очите й се зачервиха и подуха. Едното й оченце едната вечер направо се затвори.
Не ядеше, не играеше, само искаше да спи. Настоях да я включат на системи, защото буквално за два дни започна да се топи пред очите ми.
 Ужасно се притеснихме, докторите също. Направиха й всякакви изследвания- стерилна урина, секрети от носа, гърлото и акото, хемокултура. Но докато излязат резултатите трябваше все пак да се лекува. Започнаха с нов, много по- силен и широкоспектърен АБ и нещата се подредиха.
Изследванията са ОК, пневмонията се овладя. Днес ни пуснаха домашен стационар. Два пъти дневно ще ходим на инжекции още 2-3 дни.

Това е за момента. Отивам да се къпя и да спя, че вече девети ден вода не съм виждала  Sick Поне не топла...

# 170
Е, Тарталетке, най-после. Hug
Радвам се, че вече сте по-добре, и че изследванията ви са добри и пневмонията - овладяна. Hug
Моля се след два-три дни, като свършите инжекциите Силия да е напълно здрава и вече никога да не се разболява така и да не притеснява  мама и тати. Peace
За всичко преживяно в болницата ти съчувствам.
Поздрави!  bouquet

# 171
Димана, радвам се, че вече е добре Силия. Дано никога вече не ви се налага да изживявате подобно нещо  Hug

Шуша, той Дени не си пада много по напористи мацки. Една така се засили да го прегръща и целува, та паднаха заедно в пясъчника. Той беше застанал с гръб към него, не издържа на нейния напор и се срутиха един върху друг в пясъка. Добре, че не беше на цимента Laughing Моя син е по-свит - първите няколко срещи най-много за ръка да я държи и да я вика по име. По-нататък ще започне с целувките  Wink Но пък виж танца на Зори много ни се иска да го видим  Laughing

На Дени пък най-новата игра е да му правя балон с чаршафа и той да се хвърля върху него и да го пука. Като започне да вика "сиси-писи, прави балон" не млъква докато не му се вържа. Но пък такъв смях пада после... Laughing Да ви кажа колко миличко е започнал да се обръща към мен, когато иска да го гушна, или като види че съм разстроена и иска да ме успокои...Идва при мен, гледа ме в очите и едно мазно-мазно ми вика "сисинкооо, покойно, мине като бау-бау" LaughingДемек "сисинко, спокойно, ще мине като на кученце" Heart Eyes

# 172
 Привет и от нас.  Wink
 Писах,писах и взе че ме изхвърли.  Sad

Тарталета, много,много се радвам че нещата при вас се оправят.Преживели сте тежки дни, дано вече всичко да е наред и да ви забравят всякакви болести и несгоди.Целувки на Силия.

Катка, много хубаво,че и при теб всичко е наред.Много е важно да си спокойна през бременноста.Дано нямаш повече притеснения до края,а  дано и Авата да те слушка повече.  Wink

Kamij, успех с чувалчето и от нас.Дано Ники да свикне бързо с него и да го хареса,защото си е голямо удобство.Мони си спи в чувалче от бебе, даже си имаме и летен и зимен вариант.А и аз съм спокойна че през нощта е завита, на обед не го ползваме.

Момичета, благодаря ви за подкрепата във връзка с нашата "борба" с бибата.  Hug

Накратко ще ви доразкажа как се развиха нещата.След първата,ужасна нощ без биба, за която ви разказах, вчера на обяд заспа трудно,но не плака само малко мрънка.Вечерта реших, да сменя и обстановката при заспиването,защото тя до сега заспиваше на телевизор, в нейното легло,хванала ръката ми.Изгасих телевизора и т.к. тя плачеше като я слагах в леглото я взех при мен на леглото.
и се започна едно търкаляне,бърборене,пеене,въртене...Аз се правя на заспала,не й обръщам внимание,а тя ме гушка и ми вика "Мамооо,събуди се".По време на това приспиване установих,че детето ми знае няколко от песничките които си слушаме почти на изуст, а дори не можах да я похваля милата, нали да не я разсъннвам.  Laughingнакрая заспа за около час,чак не можах да повярвам, пу,пу.
Дано да продължаваме така и да свикне напълно.

# 173
Забравих да ви кажа мерките от консултацията.

Мони е висока 83см. и тежи 11кг.
Е, това са приблизителни мерки, че знаете как ги мерят,но горе доло там сме.

# 174
Димана, много се радвам, че Силия вече е добре Hug Heart Eyes

# 175
                 Димана, много , ама наистина много се радвам,че нещата при вас са се наредили. Сигурна съм, че никак не ти е лесно, но ти си силна майка! Целуни твоята красива Силия!

И ние бяхме наобед на консултация. Явор вече е 11,300 кг. и 82 см. Орева доктора, голям страх, голямо чудо. Ха се покаже на вратата и Явор зуква "Не,не, не". Такива ми ти работи.

За Дени няма нужда да уточнявам, сладур си е детето. Пожелавам на Теа наистина лесно и бързо да се адаптира в яслата. Лек ден от мен!

# 176
Димана радвам се че вече сте в къщи и че малката Силия е по добре Hug Heart Eyes
Gita като гледам подписа ти, Наси любовчия ще излезе Winkи с тази булка Laughing
Sweetrozi добре дошла
Аз званях на нашата педиатърка и тя също ми потвърди че полиомилидната ваксина на 1г.9м е премахната, ще ходим само за другата ваксина (инжекция) Peace

# 177
Ники спа много добре в чувалчето.
Снощи имаше темепература, дадах Панадол, днес пак имаше и я заведахме на лекар,зачервено гърло,ще даваме сиропче, дано се разминем с това.
Радвам се ,че Силия е по добре.Тарталетке ,то в болницитее ужас Sick Twisted Evil
Ники също обича да ходи с нещо на главата,обикаля,важна ,бажна.
Ванче браво за бибата Peace
Ники вече получи първите мартенички, гледа ги с голям интерс.

# 178
Браво за поникването на зъбките на Иво.

# 179
Здравейте!

Малко се бях ядосала вчера и не писах, да не ви тормозя и вас, но ще споделя. Обадих се в яслата да кажа, че Марти няма да ходи защото е студено и сестрата си призна, че от 1 седмица имат проблем в групата с 2 от радиаторите, но директорката не им обръщала внимание, затова било студено. Но то не е студено, а адски студено, защото в нас Марти ходи при 20 градуса с панталонче и никога не е измръзвал, а там беше с чорапогащник, чорапки и панталонче и краката му бяха червени от студ. Та така де в последствие сестрата изплю камачето, че като сме го завели е било 9 градуса, а след това е станало 14 в затоплената стая. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Е, от цялата работа разбрах, че детето издържа цял ден на 14 градуса без проблем скоро ще го стягаме за среща с ескимосите. Да ми е жив и здрав, че не се разболя.

Много се радвам, че Силия е по добре и дано издържи мъжки оставащите и инжекции. Добре дошли отново  welcome

Sweetrozi, добре дошла и наминавай по често.

Kamij, дано се размине Ники без инциденти и се нормализира бързо.

Катка, пожелавам ти безпроблемни резултати до края на бременността. А Ава да я нагушкаш, че е много сладичка.

Ванче, дръж фронта и не се отказвай. Почти е станала работата.

Ренката, Насето много сладка игра си е измислил, тежко и горко на булката  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт