КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 28 443
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Не е етично да питаме за отношения, в които не участваме. Иначе и аз не мога да гледам на себе си. Емоционално обременена съм, имам някаква нагласа какво трябва да видя и правя манджа с грозде. Може да теглите и да ни пишете тук как ги тълкувате и ние също ще се включим (който когато може).

Също така, ако прекалено често задавате едни и същи въпроси на картите, може много да се объркате. Картите може да казват едно и също, но с различни карти. Може и да казват все верни неща, различни едно от друго, но отнасящи се към ситуацията.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 13:35 от Rebel Rebel (innasn)

# 256
Благодаря Rebel Rebel!
Ще опитам първо да изтегля аз картите, ще ги пусна тук с моя прочит. Аз съм си лаик и по скоро ги чета по интуиция и първосигнално.  Също така ще помоля и някой да изтегли карти за мен и същия въпрос. Интересно ще ми бъде дали ще има съвпадения и как картите се проявяват.
Не е етично да питаме за отношения, в които не участваме. Иначе и аз не мога да гледам на себе си. Емоционално обремена съм, имам някаква наглада какво трябва да видя и правя манджа с грозде. Може да теглите и да ни пишете тук как ги тълкувате и ние също ще се включим (който когато може).

Също така, ако прекалено често задавате едни и същи въпроси на картите, може много да се объркате. Картите може да казват едно и също, но с различни карти. Може и да казват все верни неща, различни едно от друго, но отнасящи се към ситуацията.

# 257
Хайде, то се видяло, че в любовен план кучета ме яли, реших да питам за кариерата.
Въпросът ми е: Какво да очаквам в работен план до 6 месеца ако продължа да работя за себе си?
Изтеглих и пояснителни карти за Императорът и Колесницата.
Май по-хубави карти не са ми излизали скоро, ще се радвам да чуя и вашето тълкувание.

И как ще се чувствам, ако работя за друг (работа с шеф, нормирано работно време и т.н.)?

Тук нещо много объркано, явно въпросът ми е много общ.

# 258
Здравейте!

Според мен ако продължите да работите за себе си Ви очакват успехи, възможно е да имате някакъв тип съдружие или партньорство с влиятелен мъж (по Императорът), което ще доведе до доста динамично развитие на събитията. Може да се наложи да направите някакви компромиси именно защото ще искате нещата да се развият бързо, но имайте предвид, че в такъв тип ситуации понякога бързата работа е срам за майстора и решенията Ви трябва да са все пак премислени и не до толкова импулсивни.

Относно вторият Ви въпрос - картите отрязават нежеланието Ви да работите по такъв начин. Бихте го правили, защото това се налага, но не и защото Вие го искате. Мисля обаче, че си налагате това нежелание, не толкова защото имате база за сравнение, а защото просто сте си решили, че не Ви харесва. Ако дадете шанс на тази опция обаче, може да откриете, че всъщност не е толкова зле колкото сте си мислили и че в крайна сметка може да се адаптирате и в такъв тип обстановка.

П.С.: Все още съм сравнително начинаеща, така че приемам градивна критика. Ще се радвам и на обратна връзка от питащата.

Хайде, то се видяло, че в любовен план кучета ме яли, реших да питам за кариерата.
Въпросът ми е: Какво да очаквам в работен план до 6 месеца ако продължа да работя за себе си?
Изтеглих и пояснителни карти за Императорът и Колесницата.
Май по-хубави карти не са ми излизали скоро, ще се радвам да чуя и вашето тълкувание.

И как ще се чувствам, ако работя за друг (работа с шеф, нормирано работно време и т.н.)?

Тук нещо много объркано, явно въпросът ми е много общ.

# 259
angelika_, въпросите са доста общи. Според мен един келтски кръст би дал повече яснота.

По първите карти ми е трудно да кажа, тъй като не съм запозната с естеството на работата ти. Все пак, може да ти предложат някакъв проект, който би ти помогнал да развиеш дейността си.

По вторите карти по-скоро ще се самоограничиш и ще пропуснеш ценни възможности, ако започнеш работа на договор. Малко все едно вместо да направиш крачка напред, ще направиш крачка назад.

# 260
VelvetWhisper четенето ти е абсолютно точно! И аз съм начинаеща, но вторите карти не можах да ги разгадая.
Наистина не искам да се налага да работя с работно време, шеф, свободолюбива птица съм. От студентка започнах да развивам свой бизнес- свързан с графичен дизайн, имаше много добри времена, както и финансово. Последната година-две след Ковид и инфлацията нещата се промениха и спаднаха, много е трудно, защото конкуренцията е смазваща, а клиентите не искат да плащат.
Обожавам работата си, за мен е работата-мечта и не искам да работя друго, но се изморих да работя за себе си и да мисля за всичко, също социалната изолация много ме измъчва. Права сте, нямам база на сравнение, но не знам дали е моето и дали бих могла да се напасна, харесва ми свободата ми и това, че правя каквото обичам, избирам си проектите и клиентите.
Права сте, просто съм си решила, че не ми харесва и се инатя. А и под работа с работно време визирах нещо на 4 часа в различна сфера от моята, колкото за разнообразие и соц. контакти.

Извинявам се, че се отклоних от темата, като разказах лична история.

Rebel Rebel (innasn) Много ти благодаря. Дано наистина до 6 месеца да се стабилизират нещата. Не знам какъв ще е тоя император, като имам 99% жени клиентки, да не е мъжа ми нещо да помогне. Сега прочетох, че си написала "проект"-да, така по-може. Императорът май не е задължително да е мъж, а може и да е като енергията, в която ще се намирам- по-отговорна.

Хареса ми второто ти четене, чувствам се все едно наистина ще е стъпка назад.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 02:49 от angelika_

# 261
Благодаря за обратната връзка. Относно работата на 4 часа - нищо не пречи да пробвате и ако наистина не Ви допада да напуснете. Няма как да знаем какво би станало докато не опитаме.

VelvetWhisper четенето ти е абсолютно точно! И аз съм начинаеща, но вторите карти не можах да ги разгадая.
Наистина не искам да се налага да работя с работно време, шеф, свободолюбива птица съм. От студентка започнах да развивам свой бизнес- свързан с графичен дизайн, имаше много добри времена, както и финансово. Последната година-две след Ковид и инфлацията нещата се промениха и спаднаха, много е трудно, защото конкуренцията е смазваща, а клиентите не искат да плащат.
Обожавам работата си, за мен е работата-мечта и не искам да работя друго, но се изморих да работя за себе си и да мисля за всичко, също социалната изолация много ме измъчва. Права сте, нямам база на сравнение, но не знам дали е моето и дали бих могла да се напасна, харесва ми свободата ми и това, че правя каквото обичам, избирам си проектите и клиентите.
Права сте, просто съм си решила, че не ми харесва и се инатя. А и под работа с работно време визирах нещо на 4 часа в различна сфера от моята, колкото за разнообразие и соц. контакти.

Извинявам се, че се отклоних от темата, като разказах лична история.

Rebel Rebel (innasn) Много ти благодаря. Дано наистина до 6 месеца да се стабилизират нещата. Не знам какъв ще е тоя император, като имам 99% жени клиентки, да не е мъжа ми нещо да помогне. Сега прочетох, че си написала "проект"-да, така по-може. Императорът май не е задължително да е мъж, а може и да е като енергията, в която ще се намирам- по-отговорна.

Хареса ми второто ти четене, чувствам се все едно наистина ще е стъпка назад.

# 262
Преминала ли съм тестовете?
Силата Мага 9 пентакли

# 263
Преминала ли съм тестовете?
Силата Мага 9 пентакли

Да.

# 264
Здравейте, някой може ли да ми хвърли едни карти? Да видим, какво ще покажат!

# 265
Мъж и жена си пишат онлайн
Има ли мъжът намерение за физическа среща?
Двамата са в различи страни
3 чаши 2 чаши Паж пентакли пояснена с 10 меч
На мен ми прилича на “искам, но нямам желание”
Е няма как да пренебрегна, че може и да става дума за липса на пари , но пък според момичето мъжът има средства.

И още един въпрос от същото момиче
Какво да направи, за да има физическа среща

Йерофанта 8 пентакли 2 меч 5 меч 7 пентакли

На някой май не му се дават пари извън семейното ложе…

# 266
Ще получа ли предложение за работа ?

# 267
Ще получа ли предложение за работа ?

Според мен да по Паж пентакли, но няма да си доволна по Справедливостта и 5 мечове. Нещо няма да тш допадне - било пари, други условия и да ти предложат нещо, различно от това, за което си кандидатствала. Пажът може и да е само учтив отказ, но яз поле го чета като ученик/чирак и заряди това и предполагам, че може да е нещо, на което тепърва трябна да се учиш. Във всеки случай чувство за несправедливо отношение се чете тук.

# 268
На първия въпрос - Имам чувството, че мъжът вижда жената само като приятел. Може да има някакъв флирт между тях, но не е нищо сериозно на този етап. 2ката чаши според мен показва по-скоро как жената вижда ситуацията и че тя влага повече романтични емоции от мъжа. Пажът пентакли обикновено е вестител, носи някакво съобщение, новина (в случая даже според мен показва точно онлайн комуникацията им), но новината, която носи вероятно няма да се хареса на жената и ще й "разбие съцето".  Възможно е все пак да има среща (по 3те чаши), но в крайна сметка пак стигаме до пажа и 10те меча, така че развоят на събитията изобщо няма да се хареса на жената.

А относно това, че няма пари... Интересно тълкуване. Може ли да споделиш защо помисли, че това е причината?

Вторият въпрос - по тези карти ми се струва, че нещата са толкова мудни, че чак досадни. 7 и 8 пентакли ги свързвам точно с бавно развитие - много флегматично се случват нещата и с много усилия и старания. По 5те меча имам чувството, че тя много се опитва да му наложи нещо - може и идеята за срещата да е, може и да е друго, но той се дърпа, което води до дрязги между тях и създаване на напрежение. Отделно, че според мен е оставил нещата на самотек (по 2та меча - забелязала съм , че картата често показва хора, които не искат да поемат отговорност и оставят нещата на произвола)...  Друго тълкуване на 2та меча е, че може да има и друг човек в отношенията им и мъжът да трябва да направи избор. (Това и от 3-те чаши в предния въпрос го подозирам, както и от жрецът). Относно срещата им не съм съвсем сигурна, че картите дават конкретен отговор на въпроса. Това, което мога да кажа към жената като съвет (и спрямо картите, ако ги тълкуваме така) е да бъде вярна на себе си, да отстоява принципите си и да прояви търпение и разум в тези отношения.

Мъж и жена си пишат онлайн
Има ли мъжът намерение за физическа среща?
Двамата са в различи страни
3 чаши 2 чаши Паж пентакли пояснена с 10 меч
На мен ми прилича на “искам, но нямам желание”
Е няма как да пренебрегна, че може и да става дума за липса на пари , но пък според момичето мъжът има средства.

И още един въпрос от същото момиче
Какво да направи, за да има физическа среща

Йерофанта 8 пентакли 2 меч 5 меч 7 пентакли

На някой май не му се дават пари извън семейното ложе…

# 269

Какво ми предстои в любовта?

Общи условия

Активация на акаунт