А относно това, че няма пари... Интересно тълкуване. Може ли да споделиш защо помисли, че това е причината?
Вторият въпрос - по тези карти ми се струва, че нещата са толкова мудни, че чак досадни. 7 и 8 пентакли ги свързвам точно с бавно развитие - много флегматично се случват нещата и с много усилия и старания. По 5те меча имам чувството, че тя много се опитва да му наложи нещо - може и идеята за срещата да е, може и да е друго, но той се дърпа, което води до дрязги между тях и създаване на напрежение. Отделно, че според мен е оставил нещата на самотек (по 2та меча - забелязала съм , че картата често показва хора, които не искат да поемат отговорност и оставят нещата на произвола)... Друго тълкуване на 2та меча е, че може да има и друг човек в отношенията им и мъжът да трябва да направи избор. (Това и от 3-те чаши в предния въпрос го подозирам, както и от жрецът). Относно срещата им не съм съвсем сигурна, че картите дават конкретен отговор на въпроса. Това, което мога да кажа към жената като съвет (и спрямо картите, ако ги тълкуваме така) е да бъде вярна на себе си, да отстоява принципите си и да прояви търпение и разум в тези отношения.
Има ли мъжът намерение за физическа среща?
Двамата са в различи страни
3 чаши 2 чаши Паж пентакли пояснена с 10 меч
На мен ми прилича на “искам, но нямам желание”
Е няма как да пренебрегна, че може и да става дума за липса на пари , но пък според момичето мъжът има средства.

И още един въпрос от същото момиче
Какво да направи, за да има физическа среща

Йерофанта 8 пентакли 2 меч 5 меч 7 пентакли
На някой май не му се дават пари извън семейното ложе…
Много благодаря, че се включи с такъв анализ
За пари - заради пентаклите
Rebel rebel - аз Справедливостта я изтълкувах като оферта ( писмен документ) заедно с Пажа пентакли, но какво точно няма да е наред по 5 меч не знам
Другия неприятен вариант е да описва ситуацията - тоест Пажа да е сигнификатора на въпроса , а 5 меч да е загубата - макар че както и 6 жезли 5 меч също е карта на победата, но скъпо платената.