КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 28 453
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
На първия въпрос - Имам чувството, че мъжът вижда жената само като приятел. Може да има някакъв флирт между тях, но не е нищо сериозно на този етап. 2ката чаши според мен показва по-скоро как жената вижда ситуацията и че тя влага повече романтични емоции от мъжа. Пажът пентакли обикновено е вестител, носи някакво съобщение, новина (в случая даже според мен показва точно онлайн комуникацията им), но новината, която носи вероятно няма да се хареса на жената и ще й "разбие съцето".  Възможно е все пак да има среща (по 3те чаши), но в крайна сметка пак стигаме до пажа и 10те меча, така че развоят на събитията изобщо няма да се хареса на жената.

А относно това, че няма пари... Интересно тълкуване. Може ли да споделиш защо помисли, че това е причината?

Вторият въпрос - по тези карти ми се струва, че нещата са толкова мудни, че чак досадни. 7 и 8 пентакли ги свързвам точно с бавно развитие - много флегматично се случват нещата и с много усилия и старания. По 5те меча имам чувството, че тя много се опитва да му наложи нещо - може и идеята за срещата да е, може и да е друго, но той се дърпа, което води до дрязги между тях и създаване на напрежение. Отделно, че според мен е оставил нещата на самотек (по 2та меча - забелязала съм , че картата често показва хора, които не искат да поемат отговорност и оставят нещата на произвола)...  Друго тълкуване на 2та меча е, че може да има и друг човек в отношенията им и мъжът да трябва да направи избор. (Това и от 3-те чаши в предния въпрос го подозирам, както и от жрецът). Относно срещата им не съм съвсем сигурна, че картите дават конкретен отговор на въпроса. Това, което мога да кажа към жената като съвет (и спрямо картите, ако ги тълкуваме така) е да бъде вярна на себе си, да отстоява принципите си и да прояви търпение и разум в тези отношения.

Мъж и жена си пишат онлайн
Има ли мъжът намерение за физическа среща?
Двамата са в различи страни
3 чаши 2 чаши Паж пентакли пояснена с 10 меч
На мен ми прилича на “искам, но нямам желание”
Е няма как да пренебрегна, че може и да става дума за липса на пари , но пък според момичето мъжът има средства.

И още един въпрос от същото момиче
Какво да направи, за да има физическа среща

Йерофанта 8 пентакли 2 меч 5 меч 7 пентакли

На някой май не му се дават пари извън семейното ложе…

Много благодаря, че се включи с такъв анализ Simple Smile
За пари - заради пентаклите

Rebel rebel - аз Справедливостта я изтълкувах като оферта ( писмен документ) заедно с Пажа пентакли, но какво точно няма да е наред по 5 меч не знам
Другия неприятен вариант е да описва ситуацията - тоест Пажа да е сигнификатора на въпроса , а 5 меч да е загубата - макар че както и 6 жезли 5 меч също е карта на победата, но скъпо платената.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 11:52 от Twinklestar

# 271
Rebel rebel - аз Справедливостта я изтълкувах като оферта ( писмен документ) заедно с Пажа пентакли, но какво точно няма да е наред по 5 меч не знам
5 мечове е пирова победа - получаваш нещо, но не това, което си искал или си си представял. Именно заради това чета Справедливостта като недооценяване. Допълнително това тълкуване се подсилва от Пажа - нещо по-малко.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 18:05 от Rebel Rebel (innasn)

# 272
Обратна връзка - преминала съм успешно всички тестове и ме канят на интервю с Мениджъра на екипа.
Разочароващото е , че очаквах директна оферта. Simple Smile

# 273
Здравейте, въпросът ми е бившият ми има ли си нова и ако не има ли шанс да се съберем отново

# 274
Има ли някаква специфична подредба в картите? Ако няма, опитайте да се придържате към подредба от 3 карти. Иначе става ужасно объркващо.

Здравейте, въпросът ми е бившият ми има ли си нова и ако не има ли шанс да се съберем отново

# 275
Кои са първите три карти, които изтеглихте?

# 276

7ца пентакли,4ка пентакли и 2ка пентакли

# 277
  • там, където ми харесва
Здравейте, в понеделник бях на интервю и утре очаквам обаждане с отговор без значение какъв ще е той. Хвърлих карти с въпрос- Какъв ще е утре резултата от вчерашното интервю?
Четери чаши Справедливост Тройка купи

Ако бъда одобрена ще трябва да отида пробно за един два часа да видя обстановката в склада и да преценя. Мисля, че това тук е четворка чаши. По натъка по справедливостта и тройката прилича ли ви на сключване на договор? Ще дам ОВ.

# 278
Ще имате втори шанс.

# 279
Ще имате втори шанс.
Благодаря!

# 280
Здравейте, в понеделник бях на интервю и утре очаквам обаждане с отговор без значение какъв ще е той. Хвърлих карти с въпрос- Какъв ще е утре резултата от вчерашното интервю?
Четери чаши Справедливост Тройка купи

Ако бъда одобрена ще трябва да отида пробно за един два часа да видя обстановката в склада и да преценя. Мисля, че това тук е четворка чаши. По натъка по справедливостта и тройката прилича ли ви на сключване на договор? Ще дам ОВ.
~lina~, нещо се обърках тук. С въпроса за резултата се има предвид дали си одобрена или не? Защо 4 чаши да се отнася към пробното отиване в склада? Наистина не разбрах. Моля те за повече детайли.

# 281
  • там, където ми харесва
Ами нали аз тълкувам Четери чаши като предложение на различни варианти (чаши) , но човека все не е доволен. Та си мисля дали утре няма да ми предложат нещо? Вие как мислите?

# 282
4 чаши в най-общ смисъл е карта на апатията. Аз лично имам две тълкувания за нея. 1) човек е пренаситен от 3 чаши и вече не му е интересно кой какво му предлага ( четвъртата чаша) и предлаганото просто е недостатъчно; 2) човек е толкова фокусиран в представите си ца това, което иска, че не вижда какво друго му се предлага.

# 283
  • там, където ми харесва
Давам ОВ вчера ми се обадиха с приложение.

# 284
Здравейте!

Включвам се с един въпрос: какво да очаквам ако К ме препоръча във фирма Х?

Асо жезли е пояснителна на смъртта, тройка чаши е пояснителна на 4 меча.

Общо взето картите дават ясно да се разбере за категоричния край на нещо (явно напускането ми от сегашната ми работа). Ще трябва да се оттегля (по 4 меча), да си събера цялата енергия, сила, потенциал и да ги вложа в новото начинание (по асото). Интересно ми е обаче, че 4ка мечове е "заключена" между двата големи аркана и пояснителната й карта също малко ме обърква (винаги ми е трудно да гледам на себе си).
Много ще ми е интересно да чуя и Вашите тълкувания и размисли по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт