КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 27 669
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
два въпроса за едно странно отношение към мен

какво му е вътрешното отношение към мен?

какви са чувствата му към мен?

на вторите карти направо припаднах, това не ми е излизало ни-ко-га!

p.s.1 - най-добре е да няма отношения, спазваме дистанция,
p.s.2 - знам, че туйнки не харесва лайт сиърс

Силата в лични отношения за мене е въздържание  от проява на желание и обикновено си има причина.
Има си чувства човека, ама тука като че ли сте си имали взимане даване и преди?
6 меч - Колесницата ще възстановява ли, ще си тръгва ли ?!
Много големи аркани, не му е безразлично според мен.
Слънцето е и его, и както се оказа с 10те може и нещата да са се изчерпали, но не в отрицателен смисъл, примерно яла си шоколад, хубаво ти е било ама е вече свършил - изяла си го 😀
Съжалявам за разхвърляните вметки, ама в тоя час 😅
Всички карти показват някаква тематика на идвам и си тръгвам.

# 601
Herzen,по първия ред-отдалечаване,дистанция,които са напълно осъзнато решение от негова страна.И все пак съм категорична,че Силата в лични отношения показва,че човек много иска някого,но сам се спира и е много силен в това си решения.Нарушена комуникация също.
Слънцето на първа позиция,ако не е подкрепено от силна пентаклова карта,са си илюзии и то за питащия.Знам какво пише за този Главен Аркан по книгите и как го четат новоизлюпените ютуб таролози....но аз съм се убедила в друго(когато питаме за любовни отношения,подчертавам).

# 602
  • Sofia
1. Чувства се свързан с теб и на интелектуално ниво, сякаш гравитирате постоянно един около друг (6 мечове). По Силата, егото му играе голяма роля за отношението му, сякаш се бори да устои да не бъде подчинен. И съответно Колесницата, вместо до препуска напред, тъпче на едно място, защото той иска всичко да става по неговия начин.
2. Има чувства -2 чаши, но е като пред избор между егото му и щастието (не иска да жертва нещо от себе си в името на това щастие) - по Слънцето и 10 чаши. Струва му се като илюзия това, което може да има между вас. Сякаш не може да допусне друг човек да му е толкова важен, колкото е самият той за себе си.

И в двете комбинации се повтаря тази енергия. И за Колесницата, и за 2 чаши трябва двамата да са като 50/50, за да се случат нещата, а Силата и Слънцето не позволяват.

# 603

По първите карти иска да се откъсне по някакъв начин и предпирема действия в тази посока, но му е трудно. Опитва се да не го мисли, но не му се получава. На този етап е решил, че трябва да продължи напред. Може да е правил опити и да излиза с други жени, но едва ли е било много успешно, защото нещо го дърпа назад. Вижда се някаква цикличност.

По вторите карти - ами топли са чувствата. Много емоции, но не са канализирани. Може би не намира начин да ги овладее, защото няма карта, която да ги "стабилизира". Слънцето е и детска енергия и е възможно самите емоции да не са осъзнати или самият човек да е емоционално незрял.

# 604
Вчера имах среща с мъж. След срещата изтеглих 3 карти, като въпросът беше какво е било неговото отношение към срещата. Изтеглих 1. Колелото на съдбата, 2. Крал пентакли и 3. Три пентакли. Как ги тълкувате? Чудя се това Колело на съдбата дали говори за случайна среща или съдбовна среща?
Според мен, тези отношения са от типа Учител - ученик. В този момент от живота си имаш нужда от напътствия или разговор, който да те насочи към важни за теб решения.

# 605
  • там, където ми харесва
Здравейте дайте по едно мнение по тези карти!
Как ще се развият отношенията с бившия ММ до 6 месеца?
Рицар пентакли Звезда Девет чаши

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 17:08 от ~lina~

# 606
Здравейте, обръщам се към Вас с молба да ми помогнете да разтълкувам правилно направената подредба. Начинаеща съм и определено се затруднявам с разчитането. Предварително благодаря!

# 607
Se7eN,добре дошла сред нас,хубава подредба,ще я направя и аз.
Започвам с призив,да не забравяш,че Таро показва временни енергии,които се променят!Едни по-бавно ,други-по-бързо.Нищо не е вечно и търпи трансформация.Също така, всеки от нас има своя опит и виждане за Таро,мненията са различни,не приемай нищо за чиста монета,взимай само това,което би ти помогнало.
Трудничка подредба.Нещата са лакатушили и не са били стабилни още в миналото.Много карти говорят за липса на комуникация,или много бедна такава.Има и карти,които ми говорят за намесата на трети човек в миналото или сега.Това не е задължително да бъде любовник/любовница,а просто някой,който е оказвал/оказва влияние в отношенията.Партньорът мълчи,бездейства,почива си,лекува се,егото му е голямо.Не че не мисли за теб(или ситуацията),но няма намерение нищо да променя.Не му е тежко на него,за разлика от теб.При теб е останало нещо недоизказано,което не спира да ти пари под лъжичката.Болезнено ти е на тебе,чувстваш се безсилна.Ти или си бивш вече партньор,или си поставила граници(отрязала си нещо),също е възможно да си си позволила по-остри думи или да си просто ядосана.Изгубила си своята решителност и отказваш да предприемеш действията ,които знаеш,че трябва да предприемеш.А Таро показва,че по принцип си изключително умна жена.Склонна си и най-вероятно ще направиш крачка към партньора.Не виждам той да направи обаче такава към теб.В следствие от това или няма да има резултат,или ще се повторят събития.Ти искаш стабилност,но не и той.При него има ограничения,токсичност,лъжи.На "връзката вбъдеще" се пада Рицар Жезли-страст,секс,прибързаност.Не забравяй,че този рицар бързо идва и бързо си тръгва.Много иска нещо,получава го и губи интерес.Тоест не очаквай никаква стабилност,никаква окончателност.В крайна сметка 8М говори за бариери,страх и нерешителност.Това ви свързва.Липсват перспективи.Съветът според мен е да спреш да се страхуваш,защото няма нищо страшно в действителност.Да махнеш превръзката от очите и да прогледнеш.Общият сбор(ако съм сметнала добре) е Отшелник-затваряне в себе си,откъсване от външния свят,тишина,размишления,търсене на отговори,мъдрост.
Пожелавам ти нещата да се развият по най-добрия за тебе начин!Успех!

# 608

Здравейте,
Зададох въпрос за един мой приятел,който той изтегли картите . Въпросът е: Какво иска една конкретна дама към него.
Ето и моето тълкуване на картите :
Тройката мечове ми показва че е с разбито сърце  и е разочарована много от него .
По осмицата мечове ми показва че иска повече комуникация с него и се надява на нещо повече.
По магьосника аз си мисля че нещата иска да се развият в друга посока с тях и по тези чаши си мисля че изпада в някакви илюзии че нещата ще се оправят между тях.
Ще се радвам да чуя вашето мнение и прочит ,ако не ви притеснява . Благодаря и лек ден.

# 609
Къде е тази осмица мечове? Също така картите в обърната позиция ли са изтеглени? Аз не разбирам от самата снимка.

# 610

Здравейте,
Зададох въпрос за един мой приятел,който той изтегли картите . Въпросът е: Какво иска една конкретна дама към него.
Ето и моето тълкуване на картите :
Тройката мечове ми показва че е с разбито сърце  и е разочарована много от него .
По осмицата мечове ми показва че иска повече комуникация с него и се надява на нещо повече.
По магьосника аз си мисля че нещата иска да се развият в друга посока с тях и по тези чаши си мисля че изпада в някакви илюзии че нещата ще се оправят между тях.
Ще се радвам да чуя вашето мнение и прочит ,ако не ви притеснява . Благодаря и лек ден.
Нищо не иска според мен. Най-много да си уплътнява времето докато търси някой по-желан от нея.

Защо снимките Ви винаги са с толкова лошо качество? Изглеждат все едно са скрийншот на видео.

# 611
Daniela 85,приятелят ви живее в илюзии,свързани с тази жена.И скоро ще се приземи в действителността.
p.s.И аз съм си мислела точно това-сякаш са скрийншоти.

# 612
много, много ви благодаря за отговорите Hands Pray
хвърлих картите от любопитство, отношенията ни са ясни и са точно, както ги описвате,
чудесно ги облякохте в думи Blue Heart
и да, стари са, срещнахме се пак след 5 години по различни стечения на събитията,
не сме имали връзка, само си се харесваме и е взаимно

# 613
Здравейте дайте по едно мнение по тези карти!
Как ще се развият отношенията с бившия ММ до 6 месеца?
Рицар пентакли Звезда Девет чаши

Забавяне, отдалечаване и стиснатост. Може би при друга колода с друго изображение на 9 чаши, щях да си помисля за сбъдната мечта, но за мен 9 чаши и то с това изображение специално е скъперничество. Квинт е и Силата, което е ограничение.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 17:47 от Rebel Rebel

# 614
  • там, където ми харесва
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт