КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 27 626
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:

Здравейте хора имам питане за едни много сложни отношения изпълнени само с конфликти и съмнения за трета страна.Затова ви моля за помощ за карти които съм ги разделила в три въпроса.Първият въпрос е ,какви са отношенията между мъж и жена, която се подозира за трета страна?
Вторият въпрос е какви ще са отношенията между един мъж и жена, която се явява моя приятелка?
Daniela 85, за едни и същи хора ли става въпрос? Ако да, то вероятно има трети човек.

По първите карти жената иска нещо (може би сериозни/официални отношения), които мъжът още не е готов да даде. Не че отказва, но още не напълно узрял за това. Може би ще се случи нещо изненадващо, след което ситуацията ще поеме в друга посока.

По вторите карти. Ще се разбере, че някой нещо лъже/манипулира/подвежда и дава на две места или просто дава твърде малко. Нещо скрито ще се разбере. След това може би ще последва някакво прекъсване. Възможно е някой да го играе обиден и да чака другият да го потърси.

# 691
Мъжът е един и същ , моята приятелка има съмнение че една друга жена която му е бивша приятелка иска да се съберат.Пъреите карти са за него и бившата му ,а втората за него и моята приятелка.

# 692
Според мен ,ще се събере с бившата и ще се раздели с настоящата.

# 693
  • София
Моето четене на картите е:

1. по първия въпрос - нямат отношения в момента, никакви.
2. по втория въпрос - скоро ще има скандал между тези двамата; ще се карат кой какво дава и какво получава, кой лъже и кой не, такива неща..., неприятности.

Моля дайте обратна връзка.

# 694
Моето четене на картите е:

1. по първия въпрос - нямат отношения в момента, никакви.
2. по втория въпрос - скоро ще има скандал между тези двамата; ще се карат кой какво дава и какво получава, кой лъже и кой не, такива неща..., неприятности.

Моля дайте обратна връзка.
Има нещо вярно по втория въпрос.

# 695
Здравейте, може ли някой да ми гледа на ТАРО или да ми препоръчате човек който го прави?Благодаря.

# 696
Ще успеят ли Х и У да закупят имот?

# 697
Ще успеят, да. Може би дори по-бързо от очакваното.
Успех!

# 698

По принцип е възможно до закупят, но тъй като въросът е зададен без срок, то може и да се откажат от идеята.

# 699

По принцип е възможно до закупят, но тъй като въросът е зададен без срок, то може и да се откажат от идеята.

И защо да се отказват от идеята ?! Ако след 8 жезли беше негативна карта тогава да се претърпи някакво недобро развитие на обстоятелствата, но със Слънце накрая защо 🤔

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 12:04 от Twinklestar

# 700

Да, но аз мисля, че може да се отложи във времето и после изневиделица обстоятелствата да се стекат бързо и положително.

Ако имат харесан имат, може би не е имотът за тях и трябва да преосмислят. Ще се появи друга възможност, която е по-добра.

# 701

Да, но аз мисля, че може да се отложи във времето и после изневиделица обстоятелствата да се стекат бързо и положително.

Ако имат харесан имат, може би не е имотът за тях и трябва да преосмислят. Ще се появи друга възможност, която е по-добра.

Имат харесан имот.

# 702

И защо да се отказват от идеята ?! Ако след 8 жезли беше негативна карта тогава да се претърпи някакво недобро развитие на обстоятелствата, но със Слънце накрая защо 🤔
Това е една вероятност, но след Звезди /далечно и много бавно/ и 8 жезли /понякога - зависване/, не съм сигурна, че ще е същият имот или нещо друго. Затова, по Слънцето, предполагам нова перспектива.

# 703

Това е една вероятност, но след Звезди /далечно и много бавно/ и 8 жезли /понякога - зависване/, не съм сигурна, че ще е същият имот или нещо друго. Затова, по Слънцето, предполагам нова перспектива.

Хората малко са се “влюбили” в имота, не знам дали това не е Звездата - виждат имота като сбъднато желание, а по 8 жезли да искат да действат бързо ?

# 704
Скрит текст:

Хората малко са се “влюбили” в имота, не знам дали това не е Звездата - виждат имота като сбъднато желание, а по 8 жезли да искат да действат бързо ?
Влюбили са се, искат да стане бързо, да, даже прибързват и са припрени, но аз виждам забавяне. Вече до какво ще доведе то, дано да е до реализация на плана им, все пак. Но за мен е съмнително.

Общи условия

Активация на акаунт