КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 27 209
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ще се включа и аз по тази тема, макар да не е изцяло по картите. Twinki, за мен действията на жената са прибързани. Разбирам, че е дразнещо да гледаш някой на линия и да не ти пише, но поведението й ми говори за човек, който е неуверен, припрян и ми е леко токсично, което е проявление на егото (Слънцето). Т.е. аз виждам его при нея, не при мъжа. Може би е добре да даде повече време на картите да се проявят. Дават голям потенциал, но решенията как да реагира - да го следи на линия ли е, да пита защо не пише в първия момент, в който усети промяна в енергията, сваля много вибрациите и започва едно самонавиване, т.е. Таро дава насоки и хваща енергии, но със свободната си воля и реакциите човек променя енергиите. За мен има потенциал все още да получи цветя, но не трябва да прибързва с действията си.

# 736
Ще се включа и аз по тази тема, макар да не е изцяло по картите. Twinki, за мен действията на жената са прибързани. Разбирам, че е дразнещо да гледаш някой на линия и да не ти пише, но поведението й ми говори за човек, който е неуверен, припрян и ми е леко токсично, което е проявление на егото (Слънцето). Т.е. аз виждам его при нея, не при мъжа. Може би е добре да даде повече време на картите да се проявят. Дават голям потенциал, но решенията как да реагира - да го следи на линия ли е, да пита защо не пише в първия момент, в който усети промяна в енергията, сваля много вибрациите и започва едно самонавиване, т.е. Таро дава насоки и хваща енергии, но със свободната си воля и реакциите човек променя енергиите. За мен има потенциал все още да получи цветя, но не трябва да прибързва с действията си.

Аз това казвам, че заради свободната воля - в случая нейната- е съвсем ок картите теглени преди това да не излязат.
Да ти кажа аз съм принципно съгласна с теб, с уточнението, че ако мъжът не беше правил такива заявки и после да изчезне… смисъл мъжете са си първични и ако не ти пише значи или има друга или интереса му не е толкова голям и в двата случая няма за какво да седиш и да чакаш и да го оправдаваш дали имал работа, колко бил зает и тн, защото те никога не са заети затова което искат. По-добре да си освободиш място за някой нов. Пък и ако реално никъде не влиза значи има наистина работа и тогава вече е токсик, но като знае че ти го виждаш значи си го прави съвсем нарочно, защото не му е важно какво мислиш ти (жената)

# 737
Ще ми пише ли въпросният мъж до 2 седмици? Как тълкувате картите?

# 738

Аз съм не

# 739

Не. Две от три карти говорят за его. Допускам, че може и да направи нещо, което задочно да ядоса кралицата.

# 740
Не знам защо, но аз мисля, че ще пише. 🤷♀

# 741
Благодаря ви. Аз попринцип съм водна зодия- кралица чаши, но сигурно няма значение.
Попитах и какви са му чувствата като основните карти са страшният съд, 4 жезли обесеният. Подчертах страшният съд и излезе император и кралица жезли, а на обесеният- колесницата и висшия жрец. На дъното е 9 чаши/
Аз си мисля че прави някаква преоценка и не знае как може да вървим напред, но дали има чувства не знам, по-скоро хубаво прекарване

# 742
Някой от двамата обвързан ли е? Има доста карти, сочещи към връзка.

# 743
Някой от двамата обвързан ли е? Има доста карти, сочещи към връзка.

Да, и двамата сме обвързани с други хора.

# 744
Чувства не виждам. Въздържа се на всякакви нива, защото иска да запази връзката си. Водещ тук е статусът.

# 745
Благодаря ти Rebel! Странно, защото аз бях тази, която се отдрупна, за да запази връзката си и защото извънбрачни връзки не ми влияят добре, а той искаше да се виждаме много.

# 746
По вторите карти никъде не те виждам като проявление. Според мен кралицата жезли е съпругата/приятелката му, защото излиза с него като пояснение на страшния съд. Страшния съд се свързва и с рода/семейството. Може там да се случва нещо, за което не знаеш.

# 747
  • София
Добър вечер дами,

Може ли някоя от Вас , да помогне с разчитане на картите. Още съм доста начинаеща Simple Smile)

Има ли К. чувства към мен?

Объркана съм, защото на следващия въпрос:
Ще предприеме ли действия? …се паднаха тези:

# 748
Добър вечер дами,

Може ли някоя от Вас , да помогне с разчитане на картите. Още съм доста начинаеща Simple Smile)

Има ли К. чувства към мен?

Объркана съм, защото на следващия въпрос:
Ще предприеме ли действия? …се паднаха тези:

Да имаш чувства и да не правиш нищо не си пречат 😀

Има чувства и вътрешна борба по 5 жезли

Има ли трети човек ? Тук се опасява от разочарование по 3 меч може да е свързано с трето лице, защото тройките често показват триъгълници, а може и да си е емоционално разочарование - да не му отговориш на чувствата както иска например и затова ще почива по 4 чаши

Тук ми направиха впечатление изображенията на картите, на 4 чаши има жена, която гледа в Пажа чаши, който пък гледа в трета посока, та може и да сте вие разочарованата от чакане, имате ли друга любовна възможност на която в момента не обръщате внимание заради този мъж?

# 749
  • София
Twinklestar. Благодаря ти за бързия отговор.
И двамата сме в сложни отношения с други хора.

Нямам друга възможност, но наистина ми писна от чакане да предприеме някакво категорично действие спрямо мен.

Общи условия

Активация на акаунт