Гонят ме

• 6 020
  • 155
  •   1
Отговори
# 75
Боже! Каква драма.
Ни тя е бейлис, ни вие сте водка.

# 76
Значи за водката е цялата драма! Наздраве!

# 77
На мен ми е по-интересно как му хрумва на някой да се размножава докато живее в чужда къща? Може би е трябвало и това да изговорите с нея, щом я дразнят такива дребни на вид неща, кой знае как ще се дразни като разхвърля малко дете.
А пък за водката... Ами аз лично не познавам хора, които да не си сърбат честичко, а пък да имат по кашонче алкохол у тях, та не бих лепила етикети.

# 78
  • София
Няма никакво оправдание мъж на 32 с бременна  жена и собствена къща да се натика при възрастна жена на 70.
Нормалните хора се чудят как да се изнесат от “дъртите”, той сам отишъл.
Стягайте се, момче, дете чакате, а сте детска градина. Да не стоял домът празен, да си бъдели опора… лелеее…

# 79
А проклетата и къща нека си я задържи, аз къща си имам и там ще ходя то е ясно.

Искрено се надявам въпросната къща да е лично твоя, а не домът на майка ти и баща ти. Защото историята може да се повтори, нищо че са ти родители.
Изобщо, наливането на пари в чужд имот, без името ти да фигурира в НА, е много лоша идея.

# 80
А какво казва, каква е причината да иска да се изнесете? Нищо не си написал по този въпрос.
Че пердето в коридора не било изгладено след като е изпрано, че стълбите не били измити във събота а във неделя, че между 14:00 и 16:00 някой е влязъл да се изкъпе, че кучето било лаело след 22 часа и всякакви такива неща който вече са коментирани преди няколко месеца и от тогава не е имало такъв проблем. Проблема е че една съседка си навря носа във нашите отношения и явно тя я настрой срещу нас. Целта на темата ми бе не как да взема къщата на на бабата, а дали някой е минал през този път и как да си върна поне част от средствата който съм хвърлил там, понеже не съм ги намерил на улицата и не смятам че е редно някой да се облагодетелства на гърба на другите! А проклетата и къща нека си я задържи, аз къща си имам и там ще ходя то е ясно. Целта на цялото занятие беше както казах и по горе тя да има някаква упора както и ние, да знам че ако ни няма 2 дни вкъщи ще има човек там и така нататък но 90% от отговорилите са овълчени за имоти и си мислят че и аз съм като тях. Даже вече съжалявам че пуснах темата! При консултацията със адвоката се разбра че ще си получа всеки лев за който имам фактура на мое име сиреч поне 80% от изхарчените пари във безплатния хотел на лошата бабка която в последствие осъзнах че е и алкохоличка и е изпила цял кашон ЛИЧНО МОЯ водка за тези 15 месеца престой там. Това е което имам да кажа! Моля кажете как се заключва темата за да се спре изливането на коментари от прости и злобни хора без работа. Благодаря!

Тази история все по-невероятно звучи. Искаш да кажеш, че приятелката ти през цялото време е била ок, при положение, че казваш, че си имаш къща, в която ще сте самостоятелни, да живее с бетер-свекърва, която вдига скандали защо не били огладени пердетата, кога било измито и кога да се къпете (предполагам, че ти самият нито гладиш пердета, нито миеш коридори, а приятелката ти го върши), и сега страда безутешно, че трябва да напуснете този земен рай?

# 81
Чудесно,значи само една консултация с адвокат разреши всичките проблеми!Ти хубаво си пазиш фактурите,ама гледай да не ти иска наем за последните 15 месеца.

# 82
Рязко пресоли манджата. Иначе темата можеше да напълни още стотина страници.

# 83
  • София
Може ли за контактите на адвоката, който ти е обещал сигурното връщане на парите?
Надявам се и тези за водката също.

И думата Опора се пише с О.

# 84
  • Melmak
Еее, всичко приемам, къщи, пердета, кучешки лай, пелети, засаден двор, ама това да посегне на кашон водка, не мога да приема!!!

# 85
Не те е харесала жената и я разбирам. Злобен си. С каква омраза пишеш за нея, а си живял безплатно в къщата й. Хитрата сврака с двата крака.

# 86
Кое му е хитрото да вложиш средната годишна заплата за страната в чужда къща?
Разбирам го автора, тука не мисля, че става дума толкова за пари, колкото за неприятния вкус, който ти оставя ситуацията - мяу мяу, ох, ах, бедничката аз, няма да се оправя... и като види бедничката, че губи източника на екстри, мяукането става джафкане.

# 87
Авторът изобщо не е трябвало да се връзва на бабето. Ще му обещава без да има нищо черно на бяло и той ще се съгласи...

# 88
За мен и двамата не са стока.
Бабето е егаси хитрата сврака, ако не я е ударила просто старческата деменция.
А той пък от какъв зор го играе спасител. Че и с бременна жена. Хептен нередно.
Да си берат гайлето всичките по веригата.

# 89
Аз се съмнявам и да има готов за живеене имот авторът. Сигурно става въпрос за жилище на родителите му.

Общи условия

Активация на акаунт