Страшки от форума - 5

• 54 854
  • 604
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
Имам теч в банята и мисля да повикам някого с камера, за да заснеме отвътре и да се установи къде е проблемът. Вие ползвали ли сте такива услуги, колко е цената и бихте ли ми препоръчали някого?

Ако искаш, мога да ти го преформулирам и по-официално или по-разговорно.

Щом за такива елементарни въпроси използват ИИ, смятайте кой е авторът на по-сложните теми, особено тези в СО.

# 586
Това сериозно ли е?

# 587
Съвсем сериозно. Авторът или авторката (защото пише за себе си и в двата рода) се коригира обаче, но за щастие остана цитат, благодарение на досетлива съфорумка.

# 588
  • European Union
Според мен такава тема няма как да е пързалка. Реален проблем е. А питащият осъзнава, че има проблем с правописа и пита ИИ. Така може да получи някакви съвети по проблема, вместо да го пращат на училище.

# 589
  • Далечният изток
Можеше директно да пита джипити-то за проблема с теча, вместо как да зададе въпроса  Astonished

# 590
Защото не може да си формулира въпроса, затова пита как да го формулира.

# 591
Точно това е страшното. Че съвременен човек, ползващ интернет, не може да формулира един най-обикновен въпрос.

# 592
  • Далечният изток
Като му хвърлих едно око на мненията, мда, мъка... Но пък си е намерил говорител и мислител в лицето на джипити-то. За форум става, ама с живия контакт не знам, не знам...

# 593
Може и да сте прави за правописа, защото темата му/ѝ е "Теч в банията", но не се сдържах.

# 594
За мен е проява на уважение към форума и неговите читатели. Човека явно си знае, че му куца изказа и не желае да пише с грешки. От мен има браво!

# 595
  • София
'Всяка новина за откъсната ръка, пишка, крак или глава заради пиратки за мен е добра новина.'

"Откъснат мозък" явно има в случая.

# 596
  • Варна
Аз четох подобни коментари във фейса, по повод гърмежите на нова година, много са крайни някои хора, но явно търпението им е свършило. Честно казано, доста го разбирам.

# 597
Хич не ги жаля тия дарвинови "герои". Сами се навират в гъза си от простотия.

# 598
  • София
Децата и животните не се навират сами.

# 599
Хора, ако тийн гръмне пиратка в краката на мое дете, хеле пък 3-4-5 годишно, ще му се прище да му е гръмнала в ръката. Сега, знам, че боя не възпитава, ама като за последно ще пробвам.
 Те кучетата се стресират от такова нещо, какво остава за малко дете. Каква, мислите, вероятност има да започне да заеква например? Или да се напишква нощем?

Общи условия

Активация на акаунт