Страшки от форума - 5

• 63 733
  • 680
  •   1
Отговори
# 660
Моите наблюдения са, че децата с тротинетките са доста опасни за всички, а и за самите себе си. Не мога да проумея как се дава такова нещо (превозно средство) на дете и как родителят е спокоен…

# 661
Мисля, че има промени от миналата година още и деца под 16 г. нямат право да управляват електрическа тротинетка.
Говореше се, че само правоспособни водачи ще имат право да ги карат, не знам дали е прието, но по тази логика и за велосипедите трябва да важи същото. Лошото е, че често не спазват никакви правила на движение.
Има някакви ограничения на скоростта и забрана за каране през тъмната част на денонощието. Освен това май ще направят задължителна регистрация, гражданска отговорност, та (надявам се) съвсем ще намалеят желаещите да карат тротинетки.

# 662
Дразня си, че по булевардите, по които има има изградени велоалеи като слънце, колоездачите решават, че на тях им харесва повече да карат по платното.

# 663
Дразня си, че по булевардите, по които има има изградени велоалеи като слънце, колоездачите решават, че на тях им харесва повече да карат по платното.
В коя държава/град това слънце?

# 664
И шофьорите често сме в ролята на пешеходци, значи всички сме овце. Trollface
Дори и да съм пешеходец - карам. Овце чак не, силно изразен стаден инстинкт и нулев за самосъхранение

# 665
лейди Рамкин, Майна таун, по бул. Марица има изградена велоалея по цялата дължина почти. Сред Водната палата посока изток, редовно са по платното колеларите.

# 666
Тук около жълтите павета, велоалеите или са 40см широки, или имат засадени в средата дървета през 50м. Има тук таме нормални, които пешеходците си ползват за тротоар, че и замахват с чанти по изпреварващи ги велосипедисти.
 Няма култура и регулация, така че никакъв шанс засега да се придвижиш от т.А до т.Б с велосипед. :/

# 667
лейди Рамкин, Майна таун, по бул. Марица има изградена велоалея по цялата дължина почти. Сред Водната палата посока изток, редовно са по платното колеларите.
В източната част има участък, в който велоалеята е на платното.

# 668
След Билата чак, посока Столипиново. Аз имах предвид до Билата и Шел.

# 669
Цитат
Ще му се измърси душата. Тези филми са като програми, програмират ни да правим като хората от филма, дори и да ти е противоестествено. Не гледайте гадости.

AstonishedAstonishedAstonished

(За скучновата романтична комедия става въпрос, не за някакви ужаси и перверзии)

# 670
  • Телиш/Плевен
Цитат

Здравейте, трябва да ми дойде след 5 дни но имам някви съмнения затова си направих ранен тест и ми излиза втора бледа черта объркана съм  какво да направя според вас има ли нещо или не?
Вероятно е умишлена провокация с тази снимка, но кой знае... Expressionless

# 671
  • София/Севлиево
Защо да е провокация?Заради цигарата ли?Колко бременни съм виждала,даже с огромни кореми,да пушат като комини(аз съм непушач,имам и няколко спонтанни аборти и всеки път като видя бременна с цигара ми се къса сърцето,но не бих го възприела като провокация).

# 672
Вероятно е умишлена провокация с тази снимка, но кой знае... Expressionless

А, провокация... Колко бременни пушат буквално до раждането, а колко майки се навеждат над количките на бебетата си по улиците с цигара в ръка... Да не говорим, че съм чувала "На мен гинеколога ми каза да не ги спирам, защото като спреш цигарите рязко, е по-зле" Rolling Eyes Много са страшките по тази тема...

# 673
  • Телиш/Плевен
Да, всичко, което казвате, е безспорен факт, но все пак се чудех как ще ти хрумне да си снимаш теста, редом с цигара, че и да публикуваш снимката. В самата тема също имаше мнения, че е умишлена провокация, аз не съм напълно убедена в това, просто го допускам.
Иначе BernardaM. е напълно права - много са страшките по тази тема...

# 674
И, като цяло, има си лекари за тая работа. Изказвания тип "Аз не съм такава, как'Сийке" не тежат.

Общи условия

Активация на акаунт