Страшки от форума - 5

• 51 582
  • 578
  •   1
Отговори
# 465
Дано е провокация ...
Цитат
Колкото по-луда е една жена, толкова е по-забавна е на един мъж.

Най-добрият секс - биполярна.
Най-вълнуваща връзка - бордърлайн.

Братан, с единадесети акаунт?
Я, наистина? Някъде по темите бях чела, че този потребител се е оженил Joy

# 466
Цитат
След първото майчинство работих за кратко в АПИ и съм участвала и в комисии за поставяне на изкуствени неравности. Истината е, че ако все още не се е случил инцидент във Вашето село, без активно лично и дейно участие на кмета и общината, си е небъдна работа дори и малкото, което смятате за нужно.

Тоест, докато някой не стане курбан – а обикновено това са деца и старци, няма да се вземат никакви мерки.

# 467
  • Варна
Ами да. Защо се учудваш? Това е реалността в нашата държава и го виждаме всеки ден. А има и по-зле - някой да стане курбан и пак да няма мерки. И това не е рядкост напоследък.

# 468
Съжалявам, че пак аз, но не мога да се въздържа със следната мисъл:

Цитат
Донякъде разбирам, защото за мен детето ми (#1 и единствено за момента) е абсолютното съвършенство във всеки един аспект и е тотален masterpiece. Просто не виждам как бих създала #2 и би се доближило до него.
Само че затова не желая по никакъв начин повече деца, а ако някой ден вземе, че ми се прииска, ще ида на психолог да лекуваме това мислене. А не да карам детето ми да страда заради моите "прищевки" да родя още едно.

# 469
Коя е темата, моля!

# 470
Свекървенската.

# 471
Късно е вече за психолог.
Предполагам сперматозоида за #1 е бил с повече мозък от майката. А яйцеклетката е изглеждала като Сатурн погледната с просто око.

# 472
Какъв е шанса, тази потребителка да стане свекърва? 🤔

# 473
  • Далечният изток
50 на 50 Laughing
Или е майка на момиче, или на момче...

# 474
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ако е момиче, ще продължават опитите.
Залагам на син - продължител на рода, което значи бъдеща свекърва.

# 475

От друга тема тук  е.
 Имах колежка, така не искаше второ ,че не може да си раздели обичта на две. Роди син и забрави  да разсъждава  как се дели обич.

# 476
  • Mediterraneo
Поредната изпращялка, снесла златно яйце, което в пубертета пърди с мирис на виолетки.

# 477
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат на: ....
Важно за Египетското море са приливите и отливите. ...
Но.... вървиш 100 м. /хайде 50-70/ и водата едвам ти покрива коленете /ако искаш и "пиш" - небрежно - 100 м....
Затова е добре, когато някой от добро сърце споделя мнения за даден хотел, да посочва и неща, свързани с тези природни дадености. ...

Знам, че има хора, които го правят, но да го обявяват така безочливо...

# 478
Със сигурност има тоалетна на по-малко от 100м в обратна на морето посока Grinning

# 479
Това не е от значение. Търси се подходящо море

Общи условия

Активация на акаунт