Страшки от форума - 5

• 51 582
  • 578
  •   1
Отговори
# 450
  • Телиш/Плевен
Цитат
Аз съм 7+2 и главата ме боли почти всеки ден… 🥲 Пия водичка, почивам, ама явно хормоните си правят каквото искат.

Мъжът ми работи от вкъщи и постоянно го занимавам – прави ми студени компреси, ама вече почва да се изнервя, че все го викам. 🙈

Цитат
Караме се с мъжа ми вече няколко дни – той твърди, че сексът е напълно безопасен в първия триместър, ако няма проблеми, а аз се тревожа, че може да навреди на бебето… Особено като не е от най-нежните 🫣

Цитат
А между другото… още нещо да ви питам 🙈
АГ-то ми в началото каза само с презерватив, иначе не препоръчва.

Аз не разбрах напълно защо – някаква защита ли е за мен, за шийката, за не знам какво… Но мъжът ми направо побесня – каза, че се чувства като „в тройка с гума“. 🙄

# 451
  • София
Тролче е.

# 452
  • France
Надявам се

# 453
Цитат
Кучето ни не иска да се научи да яде гранули. Оставяли сме го гладно няколко дни по препоръка на ветеринаря, но то р инатливо и докато не дадем от нашата храна, не яде и най-високия клас храна за кучета. Какво да правим. В безизходица сме. Кучето е той пудел.

# 454
Какво човешко куче. То по-човечно от хората. Simple Smile)

# 455
Много такива истории съм чувала. Лошото е, че човешката храна не е ОК за тях.

# 456
Да, съгласна че не е полезна. Никак не ми е хуманно да го оставиш гладно с дни. А препоръката на ветеринаря ме втрещи.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 18:51 от Minnie.Mouse

# 457
  • Телиш/Плевен
Цитат
Здравейте! Може и малко тъпо да прозвучи.. но снощи си правих тест за овулация, беше положителен. С приятеля ми коментираме темата за деца, и двамата искаме, но все още не сме си казали “давай”. Правили сме някакви нищожни опити малко след менструация. Снощи правихме секс с презерватив точно в овулация, но го използвахме 3 пъти един след друг (същия презерватив). Видимо не беше спукан, но целия до горе беше омазан. Той не го вадеше след свършването, а даже напротив, дори го “вкарваше и изкарваше силно”. Възможно ли е да е изтекло нещо? Ако е, дори ще се радвам.

# 458
  • Другата България
Права е, не звучи тъпо.
Звучи...гнусно.

# 459
Хората може да не знаят как се правят бебетата, мислят с омазан презерватив да стане и се радват.  Изцапах се и аз.

# 460
Дано е провокация ...
Цитат
Колкото по-луда е една жена, толкова е по-забавна е на един мъж.

Най-добрият секс - биполярна.
Най-вълнуваща връзка - бордърлайн.

# 461
Дано е провокация ...
Цитат

Ко каза, ко!? Flushed

# 462
Дано е провокация ...
Цитат

Братан, с единадесети акаунт?

# 463
Освен да пожелаем на автора да си намери най-забавната жена

# 464
  • Далечният изток
Един търсеше забавления скоро....

Общи условия

Активация на акаунт