Термин Август 2024 ♥ - тема 7

• 35 273
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Честита рожба! Да расте здрав и силен малкия юнак! На мама бързо възстановяване!
Днеска 35+2гс се роди и нашето момче, 44см, 2060кг

# 661
Роки, честито. Да ти е жив и здрав малкия юнак!
Бързо възстановяване!

# 662
Rokkyy, честита радост! Бързо възстановяване за теб и здраве и сила на малчо, за да се гушкате възможно най-скоро!

И аз чакам последните нощници да пристигнат утре. Оказа се, че старата не мога да я намеря, иначе уж бях приключила с покупките от раз. Опаковах куфара за болницата, въпреки че не очаквам да се случи нищо скоро. Само ще добавя още една кърпа и нощница в него като ги изпера, а за накрая остават детайлите като зарядно и документи.

Мама, усеща се това лутане при теб, според мен и хормоните го подхранват, но се усеща и огромна сила в теб, така че съм сигурна, че ще се справиш и вярвам, че всичко ще е наред. Изпращам ти прегръдки!

# 663
Честита рожба! Да расте здрав и силен малкия юнак! На мама бързо възстановяване!
Днеска 35+2гс се роди и нашето момче, 44см, 2060кг

Честито, Роки! И аз се бях замислила дали всичко с теб е наред. Радвам се, че раждането е минало леко. Пожелавам бързо възстановяване и нека юнакът да наддава и скоро да се гушкате.

Без да искам да развалям приповдигнатото настроение, ще ви се оплача малко. Изписаха ме  в понеделник, вторник тоновете ми бяха приемливи, днес Дойчиновски пак отчете намалена вариабилност и ме прати отново в неделя на тонове. Не искам да се стресирам излишно, но през една седмица има добри и лоши новини, лежане в болница и вече се побърквам. Както искам всичко да се получи естествено с максимално доносване на бебето, вече не знам с тази плацента трета степен и тази променлива вариабилност дали няма да е по-добре секцио. От друга страна доплерите понеделник при Павлова бяха много добри и не мога да си обесня на какво се дължи всичко. За разлика от тенденцията при повечето мами, моят разбойник е супер активно по всяко време, но не и докато ми правят тонове, все едно нарочно.

Има ли някоя друга мама с проблем с тази вариабилнист?

# 664
Стиляна, аз с първата бременност бях приета за следене в Токуда с такъв проблем. По време на престоя ми следяха тоновете три пъти на ден и нямаше проблеми. Пролемните тонове бяха отчетени в провинцията, ако има значение. Бях сутринта на тонове, пратих ги на следящата ми лекарка и тя каза да повторя на друго място. Следобяд повторих в болницата и каза направо да тръгвам към Токуда. Следователно при прегледа отчетоха кръвно 150/110 и в съвкупност от двата проблема ме приеха. Лежах една седмица, пуснаха ме за 2 дни да си оправя багажа и се върнах за секцио, което беше около 2 седмици преди термин.

# 665
  • гр. София
Честита рожба, Роки! 💙 И съвсем скоро да се гушкате с малчо и да не се отделяте повече! 😇🍀

Мисля те още откакто сподели за изтеклите води. Значи са задържали раждането цели 3 дни, откакто са ти изтекли водите, правилно ли разбирам?

Мама2288, днес ли имаш РД? Или мина? Честита да си! 💐 Здрава, щастлива и благословена! ❤🍀☀

# 666
Тази синята и аз я ползвам вече, плюс още три от там. Супер доволна съм. 4-5нощници за няма и 50 лв. На тази ѝ се свалят отпред презрамките, другите са с копчета. Ще си ги нося и по принцип, не само бременна и за кърмене 😀

Нощнички взех от Shein и то такива, че да ми усеща кожата и да са удобни при кърмене.
По съвет на мамите вече ще имам 4ри, чакам две да пристигнат.

Пиша от телефона и няма как да приложа скрит текст, та затова така ги "намятах".

# 667
  • София
Нирвана - да, супер са нощниците и цените. И аз мисля да си продължа с носенето им. 😀
ПС. Последно си взех рокля от там с намаление за 2 евро. Доста сносна. 😃

# 668
  • София
Зарибихте ме и мен и поръчах 3 бройки от един модел, по 10 лв едната, дано стават за нещо. Нямам време да обикалям и търся И това, двете маймунки си искат своето всеки ден. Почнах да пазарувам някои неща за мен и бебка, всичко се случва между другото, но не ми е притеснено много, вече се чувствам като “гърмян заек”

# 669
Момичета, пускам ви един линк със статия за shein и не само. Всички дрехи изхвърлих - имах 3 бременни блузи и някви тениски за каката. Не мисля да рискувам от там, но не карам и никой да вярва. Има го в други статии като информация, така че може да се разровите и за други източници.

# 670
  • София
Lallzz, вече е коментирано в предните теми. Simple Smile

# 671
Стиляна, аз с първата бременност бях приета за следене в Токуда с такъв проблем. По време на престоя ми следяха тоновете три пъти на ден и нямаше проблеми. Пролемните тонове бяха отчетени в провинцията, ако има значение. Бях сутринта на тонове, пратих ги на следящата ми лекарка и тя каза да повторя на друго място. Следобяд повторих в болницата и каза направо да тръгвам към Токуда. Следователно при прегледа отчетоха кръвно 150/110 и в съвкупност от двата проблема ме приеха. Лежах една седмица, пуснаха ме за 2 дни да си оправя багажа и се върнах за секцио, което беше около 2 седмици преди термин.

Азалия, при мен в болницата също тоновете бяха добри, освен при приема ми. Надявам се просто да го хващат заспал знам ли. Ще видим в неделя как ще са.

# 672
Момичета, днес бях на тонове 34+3 и за 15 мин. се отчетоха доста контракции.. Доста се наплаших, защото до преди това гледахме бебка и си говорехме с док., че всичко е наред и ако е възможно ще я задържи до 39г.с. След това легнах за тонове и като видя контракциите ми смени дозите магнезий и каза, че до другия петък, ако положението не се е променило ще ме задържат за малко да ми вливат системи поне до 37 да издържа.. Лошото е, че бебето си е главично и ще си е секцио, а мисълта да тръгне по-рано и по естествен път ме плаши. Каза ми да почивам и лежа поне тези 2 седмици, но как като всичко си чака мен вкъщи? 🥺 Ще се опитам максимално да спазя всичко, което ми е казала и до другия петък нещата да са по-добре. Аз и права, и седнала и легнала си усещам стяганията..
Роки, ЧЕСТИТО бебче и на теб! Бързо възстановяване и на теб и бебчо! ❤

# 673
Роки, Me,Myself &I, да са здрави и щастливи дечицата ви! Heart
Мама, честита да си! Flowers Rose
Аз пък си имам контракции, но като легна за тонове - нищо
Днес бях при следящата ме по здравна за болничен. Измери я малка според нея - там ме водят 33+5, а бебка я изкараха 2080 гр. В понеделник съм при феталната морфоложка, да видим тя какво ще каже. Иначе бебка е съвсем ниско вече, много искам да устискам до края на юли, но Божа работа

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 19:42 от Amelin

# 674
Момичета, днес бях на тонове 34+3 и за 15 мин. се отчетоха доста контракции.. Доста се наплаших, защото до преди това гледахме бебка и си говорехме с док., че всичко е наред и ако е възможно ще я задържи до 39г.с. След това легнах за тонове и като видя контракциите ми смени дозите магнезий и каза, че до другия петък, ако положението не се е променило ще ме задържат за малко да ми вливат системи поне до 37 да издържа.. Лошото е, че бебето си е главично и ще си е секцио, а мисълта да тръгне по-рано и по естествен път ме плаши. Каза ми да почивам и лежа поне тези 2 седмици, но как като всичко си чака мен вкъщи? 🥺 Ще се опитам максимално да спазя всичко, което ми е казала и до другия петък нещата да са по-добре. Аз и права, и седнала и легнала си усещам стяганията..
Роки, ЧЕСТИТО бебче и на теб! Бързо възстановяване и на теб и бебчо! ❤

А измериха ли шийката? Скъсила ли се е от контракциите?

Общи условия

Активация на акаунт