Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 17

• 40 330
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Галифрей
Книгата на Ричард Фланаган – „Тесният път към далечния север“  вече в нов период драма сериал тръгна на 18 април. В главните роли влизат Джейкъб Елорди и Одеса.

# 691
  • Бургас
За феновете на Агата Кристи в каталога на Pickbox Now са качили новата версия на "Нула часаът - развръзката" - минисериал от 4 епизода. Кастът е много интересен.

Къде гледате пети сезон?

По канала Епик Драма.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 21:18 от Irene Adler

# 692
В момента гледам „Гран хотел“ и съм вече на втори сезон. Излезе ми трейлър на подобен на него - La Promesa (The Vow). Знаете ли къде мога да го гледам? Търсих го и нищо не намерих.

# 693
Не знам дали е фалшива новина, но се изкуших да я споделя.
Netflix подготвял сериал Гордост и предразсъдъци. Ема Корин(младата лейди Даяна от Короната) е избрана за ролята на Елизабет Бенет, а Оливия Колман ще играе госпожа Бенет. Мистър Дарси- Джак Лоудън.

https://variety.com/2025/tv/global/emma-corrin-olivia-colman-net … Wn9D0d15ATrN4qXcg

# 694
  • София
Ами ще чакаме с нетърпение, актрисата малко студено излъчване има, а бъдещият мистър Дарси ми идва светъл, но ще видим. 😍

# 695
  • Галифрей
Мъжа на Сърша Ронан ❤  Истинска новина е. Хубав каст са избрали. Поне Джак има малко вайп на Тони Стивенс.
Ся доста по добре изглежда от версията от 2007 🍵

# 696
Не знам дали е фалшива новина, но се изкуших да я споделя.
Netflix подготвял сериал Гордост и предразсъдъци. Ема Корин(младата лейди Даяна от Короната) е избрана за ролята на Елизабет Бенет, а Оливия Колман ще играе госпожа Бенет. Мистър Дарси- Джак Лоудън.

https://variety.com/2025/tv/global/emma-corrin-olivia-colman-net … Wn9D0d15ATrN4qXcg
Щом е на Нетфликс не очаквайте нищо добро. Със сигурност ще е нива под филма с Кийра Найтли.

# 697
  • Бургас
Точно това обсъждахме в другата тема за кой каквито сериали гледа.
Мен тази актриса не ми се връзва като визия с Елизабет. Може би е по-подходяща за по-голямата сестра.
Иначе Оливия Колман е много точно попадение за истеричната майка Grinning

# 698
Не ми допада кастът. Ако наистина ще са тези актьори, аз съм разочарована. Нито Лизи е руса в представите ми, нито Дарси.
Изобщо не ми се връзва такава Елизабет.
Мисис Бенет може и да се окаже сполучлива.
Този е много сладникав.
Повече ще му приляга да е Бингли 😊
А Ема Корин - Лидия 😉

# 699
  • Галифрей
Съгласна съм толкова могат ся. За мен винаги ще си най-добрата версия с Колин Фърт 🩷

# 700
Надявам се, благодарение на това че и режисьорът и сценаристът са британски, да се получи хубав сериал. Аз харесвам и двете актриси, които засега са обявени в състава на новата версия на Гордост и предразсъдъци. Актьорът не съм го гледала още никъде. Важното е да се получи “химията” между актьорите.
За мене донякъде се губи чара и мистериозността на нова продукция с непрекъснатия поток на информация, кой ще играе, появяват се предварителни трейлъри и пр. и накрая сядайки пред екрана, нищо не изненадва.

# 701
  • София
Джак Лоудън го гледам в Slow Horses - харесвам го много, мога да си го представя като Дарси. Виж Ема Корин ми е по-спорна като Елизабет, но пък дано ни изненадат приятно.

# 702
Търся помощ ! Не мога да намеря превод на български на последните 2 епизода (епизод 15 и 16) от сезон 7 на Outlander/Друговремец. За останалите имам превод, но точно за тези двата не мога да намеря никъде. Предварително благодаря на отзовалите се !

# 703
Търся помощ ! Не мога да намеря превод на български на последните 2 епизода (епизод 15 и 16) от сезон 7 на Outlander/Друговремец. За останалите имам превод, но точно за тези двата не мога да намеря никъде. Предварително благодаря на отзовалите се !

Субтитри на 15 и 16 епизод не намирам. Намерих всички сезони качени в playtube, но за съжаление 7-ми сезон към момента е качен до 12 епизод... Все се каня да го почна този сериал и все не става.

# 704
  • Варна
Просто много бавно превеждат сезона на Outlander. Предполагам че скоро ще го преведат. Доскоро имаше до 12 епизод превод. Аз затова си чакам превод на целия сезон и тогава гледам.

Общи условия

Активация на акаунт