Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 9-та тема

• 26 128
  • 575
  •   1
Отговори
# 570
Да, препоръчвам д-р Кукушев във ВМА, който ми беше препоръчан от друга майка тук в групата. Не съм срещала такъв доктор досега. А и такъв преглед също си е рядкост. Супер обстойно и изключително внимателно прегледа дъщеря ми. Може да прочетете назад мненията ми в темата. И операцията ни беше при него. Който съм изпратила после при него, е бил възхитен… Преди него бяхме при други трима лекари, но д-р Кукушев беше нашият лекар.

# 571
Да, препоръчвам д-р Кукушев във ВМА, който ми беше препоръчан от друга майка тук в групата. Не съм срещала такъв доктор досега. А и такъв преглед също си е рядкост. Супер обстойно и изключително внимателно прегледа дъщеря ми. Може да прочетете назад мненията ми в темата. И операцията ни беше при него. Който съм изпратила после при него, е бил възхитен… Преди него бяхме при други трима лекари, но д-р Кукушев беше нашият лекар.
А при кой от двамата Кукушеви? Ако не бъркам, са баща и син.

# 572
Д-р Георги Кукушев.

# 573
  • София
Здравейте отново, нашата кашлица сякаш мина, сутрин покашля малко, вчера излезе един гъст сопол, беше нещо крив и за щяло и нещяло плака, бях убедена, че пак се разболява и включих цинабсин.
Днес няма сопол, да видим, ако и утре е така ще се обаждам за нова дата за операцията на хидроцеле.
Не е много по темата, но понеже ще е в Токуда, а доста деца са оперирани там за премахване на третата сливица, искам да попитам при малките 2-3годишни, кръв от вената или от пръстче взимат, много ми е притеснено за тази процедура - детето ми е голям бъзльо и ще се бори със зъби и нокти.
Също бихте ли препоръчали къде да направим тимпанометрия.

# 574
Квартал?
Д-р Виктор Илиев - Рамус Дружба
Д-р Кичуков - Америмед в Младост
Д-р Чилингиров - МБАЛ Европа, срещу Пирогов

Не знам дали някой прави само тимпанометрия обаче. При нас все е с преглед и цени около 50 евро.

При тази лекарка виждам в ценоразписа, че има тимпанометрия за 15 евро. Има и два часа за утре. Обадете се да питате дали може само тимпанометрия да се направи.
https://superdoc.bg/lekar/valentina-nikolova

# 575
  • София
Много благодаря, ще ги разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт