Термин февруари 2025

• 39 987
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Аз също съм 6г.с. и утре заминавам. Когато питах АГ за море, попита дали ще съм в БГ, казах не, а отговора беше "е щом не е в БГ, няма проблем, плажовете в чужбина са по-чисти". По мое лично мнение - всяка от нас е различна и трябва да усети кое е най-подходящо за нея.

# 46
Здравейте!

Тъкмо разбрах че съм бременна. 😁
Първа бременност ми е. В момента съм в 4та седмица, 32 ден (поне така показва приложението 🙂).
Кога трябва да посетя гинеколог? И преди това трябва ли да звънна на личната за направление?

Понеже и аз бях в това положение и след теста не знаех какво да правя ще споделя Grinning
Харесваш си някой АГ и си записваш час така че да си 7ма седмица за да се види ембрион и пулс. За мен няма много смисъл да се ходи по-рано за да се види едно празно сакче и да се притесняваш само. Отиваш до джипито, като тя/той ще ти издаде направеление за АГ за "аменорея" или подобна диагноза за да може да отидеш на АГто. След като се видиш с АГто става лесно, защото ще ти казва какво трябва да се направи. Когато си 12та седмица се от джипито се изкарва направление номер 9 за женска консултация, което се носи на АГто и то вече служи за проследяване до края на бремнността.

# 47
Аз също съм с отрицателен RH, но ми казаха, че на първа бременност не влияе. Аз ходих на първи преглед в 5 г.с. и 5-6 дни и добре, че отидох, защото можеше и да няма бебе сега Simple Smile При мен се видя ембрионче още тогава.

# 48
  • София
Аз също съм с отрицателен RH, но ми казаха, че на първа бременност не влияе. Аз ходих на първи преглед в 5 г.с. и 5-6 дни и добре, че отидох, защото можеше и да няма бебе сега Simple Smile При мен се видя ембрионче още тогава.

Ние с тебе обаче по всички критерии вървим заедно. И тромбофилията, и резус фактора Grinning Май сме и в една седмица даже!
Ще изследваш антитела по-натам и ще ти бият анти-д-гамаглобулин. И ще ти кажат кръвната група на бебето веднага след раждането, което си е компенсация 😁

# 49
Ехаа, ти в коя седмица си? Аз съм 6 +5. Да не раждаме и на едно и също място Grin

# 50
  • София
Ехаа, ти в коя седмица си? Аз съм 6 +5. Да не раждаме и на едно и също място Grin

7+1, три дни разлика Grinning
Аз още се колебая къде да се следя, пък и раждането го мисля от сега. Много се надъхвам след двете раждания със секцио дали да не се поглезя с един vbac. В процес съм на събиране на мнения Blush

# 51
Здрвейте и от мен бъдещи мамчета ❤️ Дано се задържа до край тук Simple Smile в 6 г.с + 4 съм с термин 13.02.25. Първа бременност ин витро. Аз вече ходих на 5, 6 прегледа, тъй като съм с ужасни кръвоизливи последните дни. Имаме си 6 мм бебче с пулс 🌞 Пожелавам ви леко бременеене.

# 52
Green eyes, дай Боже всичко да е наред! Аз съм 6+3. Утре чакам с нетърпение преглед и се надявам да имаме ембион с пулс. Миналата седмица в 5+4 имах само сакче и жълтъчно мехурче, но докторката каза, че е нормално. Стискам палци🍀

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 15:33 от Анонимна*

# 53
Здравейте , в 6с и 3 дни съм . Живот и здраве след седмица ще ходя на преглед да първи път . Дано всичко е наред и февруари да донесе радост на всички ни ❤🥰

# 54
Здравейте отново, бъдещи мамчета! Днес на прегледа се видя ембрионче 5.8мм и се чу сърчице🍀🥰

# 55
Страхотно! Коя седмица си Heart

# 56
Страхотно! Коя седмица си Heart
Днес 6+4 🥰 термин 10.02

# 57
Здравейте, дами! Честито и лека бременност! За мен е първа бременност и не знам какво да очаквам от самата нея. За щастие съм в 6 г.с. и всичко върви нормално. Дори не усещам на този етап, че съм бременна 😁

# 58
На мен терминът ми е 07.02 Heart
Ние сме малко по-малки, понеже ходих за две мнение вчера, поради неприятни случки, на единия ехограф сме 5.4 мм, на другия 4.3 мм. Grin
Но си мисля, че може би в една клиника мерят само ембриончето, в друга - ембриончето, заедно с мехурчето.
До финал на всички и да сме спокойни и всичко да мине леко и щастливо Heart

Аз симптоми си имам определено. От тази седмица ми започна гаденето. Не съм повръщала, но почти постоянно ми се гади и като видя храна и ми се повдига и от нея. Ходя на пишкам през 10-15 мин, вечер понякога ставам и по 4 пъти. Гърдите ми са едри, твърди и болезнени. Но пък аз се наслаждавам на всички симптоми, даже и на гаденето. Като знам защо е Heart

# 59
KPP, доколкото знам е нормално при всеки индивидуално да се развива и някакви части от милиметъра не смятам, че имат значение. Ти в 7 седмица ли си? Знам за приятелки, при които в даден момент е имало изоставане с 1седмица и после си наваксва🥰 Относно симптомите аз също имам - болки в гърдите, болки в гърба, доспива ми се някой път по никое време😀

Общи условия

Активация на акаунт