Термин февруари 2025

• 39 948
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
А момичетата, които се следите в МЦ Фемина и д-р Славкова - викат ли ви на рутинни прегледи за проследяване или ходите само на прегледите по пакета? На мен вчера ми направиха и картон, но не записахме следващ час, ще чакаме разчитане на скрининга и тогава. Обаче ми се стори, че ако всичко е наред, ще ме викнат чак за следващата ФМ, която е в 16 г.с. Но то реално е след 3 седмици, така че може би в самия пакет те са съчетали ФМ с рутинен преглед.

Аз съм при Славкова във Фемина, минахме БХС и Феталната и ми запази час за 27.08 ( в 17седмица). При нормална бременност преглед 1 път месечно е достатъчно.
Да и според пакета съм през месец, така че супер. А при нея ли мислите да раждате?

Родих сина си при нея във Вита и бях много доволна, но в Лазар цените ми се виждат много завишени и по- скоро само ще се следя  при нея този път.

# 751
Здравейте,момичета. Коя седмица сте и колко са ви измерили шийката? Аз съм 13+6 и с дължина 3 см. Лекаря нищо не коментира,а на мен ми се струва ,че е леко къса ?

# 752
В 13+2 ми я премериха 3.8 см, казаха, че е  дълга и добре.
Според мен щом лекарят не е притеснен, няма място за тревога.

# 753
Здравейте,момичета. Коя седмица сте и колко са ви измерили шийката? Аз съм 13+6 и с дължина 3 см. Лекаря нищо не коментира,а на мен ми се струва ,че е леко къса ?

12+6 я измериха 3 см. И аз като теб се наплаших от момичета дето ми писаха че била къса. Сега на 12.08 съм при АГ ще я мерим и ще го питам дали е добре

# 754
Дали ще може да напишеш после какво е казал лекарят? Защото съм на преглед чак началото на септември.

12+6 я измериха 3 см. И аз като теб се наплаших от момичета дето ми писаха че била къса. Сега на 12.08 съм при АГ ще я мерим и ще го питам дали е добре

# 755
  • Варна
Моята вчера на феталната я мериха и казаха, че е ок. 31.73 .

Някой ще пусне ли нова тема, че минахме 50 стр.?

# 756
Момичета. Някоя от вас боледувала ли е?Малкия се разбута с вирус и мен ме хвана от снощи ме боли тялото,гърло,глава,кашлица...естествено в събота кога иначе..
Пия парацетамол и биозин мама и смуча лукчета..Някакви идейки какво друго може?

# 757
Момичета при кой се следите? Аз нещо се разочаровам от доктори и не мога да си намеря място…обесняват ли ви, гледат ли ви подробно изследванията? Пускат ли ви нужните?

# 758
DENYYY, ако не става с лукчета,може да пробваш тамрум Верде спрея,за деца.
JAKITO, аз също бях така ,но вчера ми беше първия преглед при др.Вецев и той остава моя избор за проследяване и раждане.

# 759
  • Варна
Момичета направих нова тема, заповядайте.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1679818.new#new

Ако се сещате да добавя нещо в темата, казвайте.

Общи условия

Активация на акаунт