Термин февруари 2025

• 41 643
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз имам бодежи, няколко пъти ми се е случвало и като стана по-рязко и да ме среже. Но това май си е нормално, все пак жълтото тяло е там, а и в матката ни има и външно тяло Grin

Shana777, а какъв колаген пиеш? Аз съм пила на Natural Factors и ефект не видях...

Аз съм забременяла от десния. Ние бяхме на преглед днес. 8 г.с. и 3 дни (по моето приложение е и 5 дни). Видяхме главичката, ръчичките и крачетата, има малко опашчица още, но до 9 г.с.ще се свие. Видяхме и двата центъра в мозъка, сърчицето и ... мърдашеее. Направо ми се насълзиха очите, като го видях да мърда, беше невероятно чувство Heart
Всичко е наред иначе и на 01.08 съм вече за скрининг на плода и ще заведем и картон и започваме официално проследяването.
За пътуване със самолет- каза до 28 г.с. може. До Италия ще приемам утрогестана и после след 12 г.с. ще го спра.
Притеснява ме, обаче че все повече ми се гади и вчера и повръщах, дано на пътуването да няма инциденти.

Момичета, а има ли от вас тук "майки" на домашни любимци Grin Аз си гледам едно кучешко детенце от 8 години и планирам да израстнат заедно с бебето още от ден 1. Противоречиви мнения са ми давали, но с ММ сме непреклонни. Само ще видим с ревността как ще се справим, че той е като моя сянка GrinHeart
Най-различни съм пила, но realfoods последно, винаги гледам да е от пасищни животни просто Simple Smile И аз в началото не виждах ефект, но след 6тия месец по-сериозно отношение от моя страна беше уау Grinning
Относно летенето на мен ми казаха между 14та и 30та, аз разбира се летях в 6-та и прокървих, та отложих юлската почивка за септември 😀

# 181
Ние сме зоопарк, имаме 2 котки, 1 папагал, 2 аквариума с риби - соленоводен и сладководен....мисля да редуцирам само едните риби, защото изискват доста внимание, а не знам дали ще имам времето за такова. Котките съм чела, че е добре да бъдат покрай деца,защото така от ранна възраст се сблъскват с алергените и шанса да развият алергия е много по-малък. Това, което се замислям е обаче да взема една акумулаторна прахосмукачка, за да мога да минавам всеки ден набързо и да обирам космарляка...
Родителите естествено питаха "а какво ще правите с котетата?", но тия въпроси ги посрещам с нахално неразбиране и обратен въпрос. Какво значи какво ще правим, те са си вкъщи от 10 години, да не се очаква да ги изхвърля? Първите месеци вечер може би ще ги затвяряме в другата стая, за да не вземат да налегнат бебето и да се задуши, но през деня и когато сме будни, ще са свободни да си обикалят и свикват едни с други 😊 мисля, че ще е много готина връзка

Ние сме с една британка, която пуска ужасно много косми, и малко след като разбрахме новините, буквално в неделя сега, си взехме безжична прахосмукачка и всеки ден минаваме с нея. Ами, родихме се. Особено със зелената светлина, която осветява невидимите частици, изведнъж видяхме колко много прах и косми се натрупват за 24 часа, въпреки че имаме и робот, и пречиствател за въздух. Така че мисля, че правилно сте се насочили, за нас е game changer.

# 182
Ние сме зоопарк, имаме 2 котки, 1 папагал, 2 аквариума с риби - соленоводен и сладководен....мисля да редуцирам само едните риби, защото изискват доста внимание, а не знам дали ще имам времето за такова. Котките съм чела, че е добре да бъдат покрай деца,защото така от ранна възраст се сблъскват с алергените и шанса да развият алергия е много по-малък. Това, което се замислям е обаче да взема една акумулаторна прахосмукачка, за да мога да минавам всеки ден набързо и да обирам космарляка...
Родителите естествено питаха "а какво ще правите с котетата?", но тия въпроси ги посрещам с нахално неразбиране и обратен въпрос. Какво значи какво ще правим, те са си вкъщи от 10 години, да не се очаква да ги изхвърля? Първите месеци вечер може би ще ги затвяряме в другата стая, за да не вземат да налегнат бебето и да се задуши, но през деня и когато сме будни, ще са свободни да си обикалят и свикват едни с други 😊 мисля, че ще е много готина връзка

Ние сме с една британка, която пуска ужасно много косми, и малко след като разбрахме новините, буквално в неделя сега, си взехме безжична прахосмукачка и всеки ден минаваме с нея. Ами, родихме се. Особено със зелената светлина, която осветява невидимите частици, изведнъж видяхме колко много прах и косми се натрупват за 24 часа, въпреки че имаме и робот, и пречиствател за въздух. Така че мисля, че правилно сте се насочили, за нас е game changer.

О да, много удобно изглежда. Аз имам рейнбоу, което чисти супер, нооо сглобяване, търкаляне, кабели, после чистене, измиване. Много бавно като за всеки ден, та определено такава вертикална ще ми е полезна

# 183
Вертикалната прахосмукачка е най-добрата ми покупка в последните 5 години, с две ръце препоръчвам.
Ние си купихме първата преди 4, миналата година взехме по-хубава нова и не я давам за нищо Grinning не съм вярвала, че ще чистя с прахосмукачка по няколко пъти на ден и ще ми е кеф, но ето, че може.

Иначе при нас животинки няма, ММ е алергичен към кучета, детето - към котки, така че изобщо не стои на дневен ред, но не мисля, че ще е проблем да се съчетават дете и любимци - даже напротив. Знам даже, че си има начини да се запознаят, така че да е безопасно и възможно най-нетравмиращо за животните.

# 184
  • Варна
Макар и не много по темата, но бихте ли споделили какви са вашите вертикални прахосмукачки, от които сте доволни ? Обмислям покупка, но има толкова много на пазара, че направо не мога да преценя какво да гледам...

# 185
Здравейте отново! Следя ви в темата, но чаках да ми излезне днешния резултат. Мога да се похваля, че откакто съм на циклогест вместо утрогестан от 1 седмица ми се е покачил прогестеронът от 22ng/ml на 44ng/ml. Леко си отдъхнах и си чакам с нетърпение утрешния преглед да видя колко е пораснало човечето☺

# 186
  • София
Макар и не много по темата, но бихте ли споделили какви са вашите вертикални прахосмукачки, от които сте доволни ? Обмислям покупка, но има толкова много на пазара, че направо не мога да преценя какво да гледам...
Аз съм с Дайсън и не я сменям за нищо на света 😀 Преди това бях с една нашумяла на Philips Aqua, но нямат база за сравнение изобщо. Всеки ден си минавам с нея, роботчето страда забравено Joy

# 187

И ние взехме Дайсън, като мога да споделя малко повече за избора на модел. Избрахме V12 Absolute Slim, защото е най-леката в сравнение с V15 и Gen5 (и то осезаемо) и има копче, вместо да държиш нон стоп на дръжката спусъка, за да е в работен режим. Контейнерът ѝ и батерията са с по-малък капацитет, но за тристаен апартамент като нашия е идеална. Според мен по-голямата батерия е необходима за къща например. Цената беше също доста по-привлекателна. Искахме да вземем с всички приставки, заради тези за космите и в Техномикс имаше промоция, излезе 1300 лева вместо 1500 мисля е в Техномаркет.

# 188
  • София
Момичета, в коя седмица трябва личен лекар да издаде направление 9 за женска консултация? Не си спомням...

# 189
Вчера ходих за издаване на направление от ЛЛ (8гс +5) и зададох същия въпрос. Тя ми обясни, че от момента на положителния тест имам право на такова направление.

Момичета, в коя седмица трябва личен лекар да издаде направление 9 за женска консултация? Не си спомням...

# 190
И ние сме с един сладък бигъл у дома и от няколко дни и аз съм се засилила да си взема и вертикална прахосмукачка. И мненията ви ми идват точно на време.Кучето  си остава с нас,как иначе?Даже на море ще дойде с нас,защото няма кой да го гледа цяла седмица.Ще са страхотна комбина с детето,щом свикнат задно. Честно казано тази гледка ще ме разтопява.Аз съм 9+5 и в понеделник ще отида за направление от личната.

# 191
Леле колко прекрасноо, мина прегледът ми днес 8+4 бебчо е 1.92см сърчицето се чу 168. Направо се успокоих, че нещата вървят добре за сега. Края на месеца съм на БХС и фетална. Леко бременеене на всички🩷

# 192
  • Варна
Благодаря за отзивите за прахосмукачка. Запазих предложенията ви и ще ги обмисля сериозно. Бихте ли споделили , тези които сте с котки , прави ли се нещо по-специално по време на бременност ? Знам,че трябва да изследвам токсоплазмоза, друго има ли като мерки ? Благодаря ви.

# 193
Да не почистваш тоалетната ,а ако няма кой ,да го правиш с ръкавици.
Благодаря за отзивите за прахосмукачка. Запазих предложенията ви и ще ги обмисля сериозно. Бихте ли споделили , тези които сте с котки , прави ли се нещо по-специално по време на бременност ? Знам,че трябва да изследвам токсоплазмоза, друго има ли като мерки ? Благодаря ви.

# 194
Да не почистваш тоалетната ,а ако няма кой ,да го правиш с ръкавици.

Също така котката не трябва да “ловува” и да яде сурово месо. Нашият е на годинка и половина и понеже вече правехме опити сме го хранили само с паучове и суха храна. Ако сме му давали чисто месо е било сварено. Токсоплазмозата се хваща от сурово месо, затова ако е домашна котка, която не консумира такова и не хапва по някоя мишка от време на време, няма риск. Разбира се, това за почистването на тоалетната си остава като допълнителна предпазна мярка.

Общи условия

Активация на акаунт