Отговори
# 180
Не, един е достатъчен.

# 181
Хоп, пак съм тук да измрънкам и да се оплача. Егати прецаквацията с тези изходни. Да видим по какво ще се размине с 6 цата за срока. Ама направо ми писна. Ще взема да се гръмна. Цяла година учи системно и й казах да преговори като хората , ама кой те слуша ? Ей на сега тръпна в очакване. Пък на нея сякаш спря да й пука Cold Sweat

# 182
Наборката винаги има по 1-2 грешки в първи модул /и по двата предмета, често от липса на фокус/ В момента упражнява задачи от втори модул мат и се чудех до колко аргументацията им трябва да е с думи. Гледам в решенията понякога има цели изречения и не мога да разбера това част от стремежа на авторите на сборници да обяснят задачата ли е или е изискуемата "аргументация" към задачите от втори модул? Вие успявате ли да го докарате до 0 грешки на първи?

# 183
Наборката винаги има по 1-2 грешки в първи модул /и по двата предмета, често от липса на фокус/ В момента упражнява задачи от втори модул мат и се чудех до колко аргументацията им трябва да е с думи. Гледам в решенията понякога има цели изречения и не мога да разбера това част от стремежа на авторите на сборници да обяснят задачата ли е или е изискуемата "аргументация" към задачите от втори модул? Вие успявате ли да го докарате до 0 грешки на първи?
Не, винаги има грешки от недоглеждане.
Днес е за последно на уроци и приключва. Да се надяваме ,че на тестовете ще успее да изкара най- доброто от себе си.

# 184
Винаги прави грешки на първи модул, като по математика винаги са повече. Но при нея математиката е и по - слабия предмет.
Изходни не са правили по повечето предмети....поне без тях минахме. Казали са им повечето срочни и годишни вече, но не е оформена все още по нищо.

# 185
  • София
В момента упражнява задачи от втори модул мат и се чудех до колко аргументацията им трябва да е с думи. Гледам в решенията понякога има цели изречения и не мога да разбера това част от стремежа на авторите на сборници да обяснят задачата ли е или е изискуемата "аргументация" към задачите от втори модул?
Има ги тези изречения, защото точно понякога се налага да се обясни с думи. Примерно си получил на едно уравнение  два корена и на друго също два и те питат дали двете са еквивалентни. Не стига  отговорът "Да" или"Не". Трябва да се аргументираш, че  двете уравнения са /не са еквивалентни.  Има знак за еквивалентни, да ,ама  пак си трябва обяснение защо са / не са такива. Ето това обяснение е примерно словесно.

# 186
Това го знам от проверител - имат и литературни творби ( както тя се изрази) като отговор по математика, не санкционират за това. Важното е да е вярно

# 187
И аз ще се похваля. Вчера пратих детето за четири часа, по които трябваше да бъде изпитана (по трите беше с една оценка) и донесе две петици и една шестица. Значи можело. Казала си и "Заточеници" по БЕЛ, но там няма оценка. Мисля да й дам да упражним работа с текст, задачата за редактиране и преразказът. И по математика да решим някоя и друга задача. И да се моля да има късмет да е събрана и концентрирана в двата дни.

# 188
Това го знам от проверител - имат и литературни творби ( както тя се изрази) като отговор по математика, не санкционират за това. Важното е да е вярно
Тоест не е абсолютна необходимост да се обяснява всяко действие, а само когато задачата го изисква

# 189
И аз ще се похваля. Вчера пратих детето за четири часа, по които трябваше да бъде изпитана (по трите беше с една оценка) и донесе две петици и една шестица. Значи можело. Казала си и "Заточеници" по БЕЛ, но там няма оценка. Мисля да й дам да упражним работа с текст, задачата за редактиране и преразказът. И по математика да решим някоя и друга задача. И да се моля да има късмет да е събрана и концентрирана в двата дни.

Браво на наборката!

# 190
  • София
Наборката винаги има по 1-2 грешки в първи модул /и по двата предмета, често от липса на фокус/?
Моята хубостница, винаги, ама винаги има грешки в първи модул и по двата предмета. На последните пробни по мат.две грешки за -7т., а по БЕЛ имаше -8точки. Правила е само в СМГ, последния с най- добри резултати МАТ 83, БЕЛ 90.

# 191
  • В Страната на чудесата
13-ти отмина, 13-тата тема е отдавна в историята Grin , отлетяха и 13-те на нашето момче...
Скромна почерпка за неговия празник и дано е с много, много късмет! Flowers Four Leaf Clover

Очаквам да има ужасно много деца без грешки на първи модул при същото ниво на трудност от последните години и с увеличеното време. Иначе на пробния на "Междучасие", който направи снощи, беше сгрешил 20-та, заради тъпата си самоувереност и пресмятане наум.

Lúthien, благодаря за новата тема и дано я приключим в отлично настроение! Flowers Hibiscus
Mama Ru, браво на детето и учителите!

# 192
Алиса, да е жив и здрав и да се представи успешно на предстоящите изпити. Весел празник и страхотно лято.

# 193
Алиса да е жив и здрав! Да попадне в страхотен клас и да създаде приятелства за цял живот.

# 194
Честит рожденик, Алисса! Да е жив, здрав и да шпожърне много успехи, като по вода да му върви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт