Отговори
# 195
Честит празник! Да е здрав и успешен в живота!

# 196
Здрав, успешен и много щастлив да е, Алисса! И приет по първо желание, на първо класиране! Flowers Four Leaf Clover

# 197
Здраво и щастливо да е момчето ти, Алисса!
Да сбъдне всичко, за което мечтае! Flowers Four Leaf Clover

# 198
Честито, Алиса!

14 да ви е на късмет! 🍀

Браво на успехите на твоето момиче, Мама Ру ❤️

Като гледам снимки на децата и  изобщо как мислят и изглеждат на 14 е като 16, когато бяхме ние малки. И лични карти им издават.

Според сина ми разписването има голямо значение. Това ги учат на школата.

# 199
Честит празник ! Да е здрав и успешен!

# 200
Честит рожденик, Алисса. Да е здрав и да има късмет на предстоящите изпити. Flowers Four Leaf Clover

# 201
  • у дома
Хайде малко текстови задачи от миналуя век,давани на изпит по математика след 7клас/част ит вас сигурно ше си разпизнаят техните задачи/.Извинявам се,че е пусано на ръка,но тогава не съм имала комп и все ме мързи да ги набера сега...

# 202
svetlaem, къде ме върна Grinning Благодаря! Пощальонът ми се падна на мен, там ми беше и единствената грешка, защото не включих в сметките времето за обратния път.

# 203
  • София
Честит да е рожденикът, Алиса! Две по 100 да изкара на изпитите!

# 204
Млади сте вие Grinning, аз не си разпознах задачата, 91-а съм кандидатствала.

# 205
  • София
Честит празник, Алиса! Живо и здраво да е момчето, щастие и успехи му желая!

# 206
Мдам, мойте задачи ги няма тука, много сте млади Simple Smile

# 207
Колко да съм "млади", като вчера ми разказваха за "един дядка на 40 години" и аз се облещих Grinning После си спомних, че на 14 и на мен тези на 40+ ми изглеждаха като пенсионери Simple Smile

Днес съм я пратила на предпоследен урок по мат и после самоподготовка и преговор по бел до вторник. Вторник и четвъртък ще ги оставим само за почивка, спане и др. приятни занимания.

# 208
Дааам, и аз се върнах назад. Никога няма да я забравя, защото съвсем в края я обърках Grinning Тези задачи ги решавах тогава със системи от 2 уравнения с 2 неизвестни, само така можех... Не се учеха до 7-ми клас и тогава, но аз се научих, просто защото не можех да решавам текстови с 1 уравнение. Точно на изпита, на подточка Б, в края сбърках на последното действие (направих нещо от рода на 24/2 = 11 Joy). Та така.

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 13:03 от Tisisat

# 209
  • София
Алисса, да ви е жив и здрав рожденикът! Да се представи блестящо на НВО и да попадне в клас и училище, където ще изгради вечни приятелства. Весел празник Flowers Hibiscus

zlatenceto, пощальона аз го върнах навремето там, де му е мястото Joy

Общи условия

Активация на акаунт